apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν δεν υπαρχει λακης το χεσιμο ταφου δεν θα ειναι ποτέ το ιδιο τυπε :S...αντε τωρα να ξαναχεσεις ταφο...με τι κεφι?
οταν δεν υπαρχει λακης το χεσιμο ταφου δεν θα ειναι ποτέ το ιδιο τυπε :S...αντε τωρα να ξαναχεσεις ταφο...με τι κεφι?
και που ξερεις εσυ αν ειχε ξεχασει να παρει τα χαπια του τοτε και ειπε και μια κουβεντα παραπανω??????ίσα ίσα του φερθήκανε με το γάντι οι μοντεράτορες και υλοποιήσανε την επιθυμία του … ζήτησε να διαγραφεί και τον διαγράψανε και μάλιστα άμεσα… δεν έχω δεί καλύτερη εξυπηρέτηση …
ίσα ίσα του φερθήκανε με το γάντι οι μοντεράτορες και υλοποιήσανε την επιθυμία του … ζήτησε να διαγραφεί και τον διαγράψανε και μάλιστα άμεσα… δεν έχω δεί καλύτερη εξυπηρέτηση …
Τι έγινε ρε μαλάκες?
ίσα ίσα του φερθήκανε με το γάντι οι μοντεράτορες και υλοποιήσανε την επιθυμία του … ζήτησε να διαγραφεί και τον διαγράψανε και μάλιστα άμεσα… δεν έχω δεί καλύτερη εξυπηρέτηση …
τυπε αποκει που καταγεται ο λακης αυτα δεν περνανε ετσιΈκανες μαλακία κι εσύ που ανέφερες αυτά που ανέφερες για δικό του συγγενή.
Έκανες μαλακία κι εσύ που ανέφερες αυτά που ανέφερες για δικό του συγγενή.
αυτος ειπε οτι του προσεβαλες το νεκρο αδερφο και οτι θα πρεπε να φας κι εσυ γοορν....περα απο μολυβιτι ακριβώς ανέφερα για δικό του συγγενή ??? για πες μου??
τι ακριβώς ανέφερα για δικό του συγγενή ??? για πες μου??
προβλεπω δικε μου να κανουμε το σκατο μας παξιμαδι....οταν δεν υπαρχει λακης το χεσιμο ταφου δεν θα ειναι ποτέ το ιδιο τυπε :S
..αυτος ο μπαγλαμας ο τραμουστουρης ,μας χαλαει τα παιχνιδια ο πουστης!!!!1Τι έγινε ρε μαλάκες?
Αυτό για τον αδελφό του ρε.
...του κοροιδευες τη γκολφαρα ρε καφρε...τι ακριβώς ανέφερα για δικό του συγγενή ??? για πες μου??
τι ακριβώς ανέφερα για δικό του συγγενή ??? για πες μου??
...του κοροιδευες τη γκολφαρα ρε καφρε...
τι είπα για τον αδελφό του... ?? είπα ότι τον έφαγε ο ίδιος γιατί δεν συντηρούσε το γκολφάκι ...
ντριφταδικη με ανταλαγμα μασελα....Ότι τον "έστειλε" με την ντριφτάδικη μπροστοκούνα.
Γενικώς τις κάνετε αυτές τις μαλακίες.