Νέα

Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ισχυει;

• Ναι

Ψήφοι: 64 62,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 39 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Πάντως από εχθές θέλω να αλλάξω λίγο την ερώτηση του θρεντ-το δευτερο σκέλος:
- η γυναίκα που γαμιέται πολύ νιώθει πουτάνα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πιστευεις στο καρμα μαν?   :2funny: :2funny:

Ασε το καρμα.... και οταν ερχεται κάποιος να σου κλαφτει
οτι εμπλεξε και εκανε και έρανε να βρισκεις εναν ωραιο τροπο
να ξεφευγεις.

Το 90% και πανω τετοιων συζητησεων δεν βγαζουν πουθενα και σε φορτωνουν τσαμπα
με προβληματα που δεν επελεξες ποτε να εχεις.

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
Πάντως από εχθές θέλω να αλλάξω λίγο την ερώτηση του θρεντ-το δευτερο σκέλος:
- η γυναίκα που γαμιέται πολύ νιώθει πουτάνα;

ακυρη ερωτηση

δε θα βρεις εδω γυναικα να γαμιεται πολυ για να σου απαντησει...:grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ειναι κριμα σε ενα site σαν αυτο να συγκεντρωνει το "ναι" ποσοστο 65%... Και μετα γκρινιαζουμε που δε μας καθονται οι γκομενες ευκολα, πως θα μας κατσουν αν εχουμε τετοια μυαλα? Καλα κανουν και μας ψηνουν το ψαρι στα χειλη.

Προσωπικα δε θεωρω ουτε τον εναν μαγκα ουτε την αλλη πουτανα, το σεξ ειναι πανω απο ολα αναγκη, και οσο πιο συχνα το κανει καποιος τοσα λιγοτερα κομπλεξ αναπτυσει. Και επισης, αν θα επρεπε να διαλεξω μεταξυ μιας που εχει πηδηχτει με εναν λοχο ανδρες και μιας που ειχε μια και μονο μακροχρονη σχεση θα προτιμουσα την πρωτη. Η δευτερη θα μου επρηζε τα αρχιδια με τα κολληματα και τα κομπλεξ της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι κριμα σε ενα site σαν αυτο να συγκεντρωνει το "ναι" ποσοστο 65%... Και μετα γκρινιαζουμε που δε μας καθονται οι γκομενες ευκολα, πως θα μας κατσουν αν εχουμε τετοια μυαλα? Καλα κανουν και μας ψηνουν το ψαρι στα χειλη.

Προσωπικα δε θεωρω ουτε τον εναν μαγκα ουτε την αλλη πουτανα, το σεξ ειναι πανω απο ολα αναγκη, και οσο πιο συχνα το κανει καποιος τοσα λιγοτερα κομπλεξ αναπτυσει. Και επισης, αν θα επρεπε να διαλεξω μεταξυ μιας που εχει πηδηχτει με εναν λοχο ανδρες και μιας που ειχε μια και μονο μακροχρονη σχεση θα προτιμουσα την πρωτη. Η δευτερη θα μου επρηζε τα αρχιδια με τα κολληματα και τα κομπλεξ της.

Παλιοτερα ειχα ανοιξει μια ψηφοφορια και μετα εβγαλα το συμπερασμα οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα
ειναι μοναχικοι. Και οντως ετσι ειναι... βρισκεσαι σε ενα σαιτ με μπουρδελα... ειναι λογικο οι ακραιες αποψεις να υπερτερουν των αλλων. Εδω υπηρξαν ατομα περισσοτερα που νικησαν σε ψηφοφοριες στυλ "Πηγαινω μονος διακοπες με το ξερο κορμι μου" τι σου κανει εντυπωση δεν καταλαβαινω  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σαιτ εδω ειναι να μπαινεις να διαβαζεις καμια κριτικη.... να σου δωσει τιποτα το φορουμ περα απο χαβαλε δεν εχει... οι καθαροαιμοι μπουρδελιαρηδες ποτε δεν εχουν συμμετασχει πολυ στο φορουμ αν εχεις προσεξει. Τα περισσοτερα θρεντ ειναι υμνος στην κλαψομουνιαση και δεν υπάρχει ουτε μια λυση πανω σε καθημερινα προβληματα προσεγγισης του αντιθετου φυλλου απο ατομα που φτιαχνονται με το να περιγραφουν ενα προβλημα να το συζητανε συνεχεια αλλα χωρις προτασεις με λυσεις  :P

χασιμο χρονου οπως ειπα και πιο πανω τετοιες συζητησεις.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το θεμα ειναι οτι ανοιγουν συνεχεια θεματα και κλαψομουνιαζουν οτι δεν τους καθονται οι Ελλεηνιδες. Και αντε βρισιμο που δε μας καθονται ενω μας γουσταρουν και οτι εξω οι γκομενες ειναι πιο ευκολες και τετοιες πιπες. Ναι ρε μαλακα Ελληνα, οι δυτικες ειναι πιο ευκολες επειδη δε φοβουνται μηπως χαρακτηριστουν πουτανες επειδη γαμιουνται με οποιον γουσταρουν!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μαν

τα 28 χιλιαρικα ποστ σε τι ειδους συζητησεις τα κανες  :think:

Εκανα και εγω τετοιες μαλακιες οταν ημουν πιο πιτσιρικας.... πριν 3 - 4 χρονια.

Τετοια θρεντ δεν θυμαμαι να εχω ανοιξει παντως. Ακομη και τοτε που ημουν πιτσιρικας και μαλακιζομουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το εάν κάποιος άνδρας έχει πάει με πολλές γυναίκες ή εάν μια γυναίκα έχει πάει με πολλούς άνδρες σε καμία περίπτωση δεν τους κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, το ερώτημα είναι το τι ψάχνει κανείς στην ζωή του, έναν άνθρωπο ή μια μηχανή του σεξ...ένας άνθρωπος λοιπόν δεν σπαταλάει τον εαυτό του γύρω γύρω με τον κάθε τυχαίο-α, εκτός βέβαια εδώ θα θέσω και ένα ερώτημα πως βλέπουμε το σεξ? κάτι σαν το χέσιμο ή κάτι περισσότερο από αυτό? αναλόγως με ποιά απάντηση δίνει ο καθένας μας στον ευατό του κάνει και τις αντοίστιχες επιλογές, καμία στάση φυσικά δεν είναι κατακριτέα έχουμε ελευθερία βουλήσεως στην ζωή...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα ειναι οτι ανοιγουν συνεχεια θεματα και κλαψομουνιαζουν οτι δεν τους καθονται οι Ελλεηνιδες. Και αντε βρισιμο που δε μας καθονται ενω μας γουσταρουν και οτι εξω οι γκομενες ειναι πιο ευκολες και τετοιες πιπες. Ναι ρε μαλακα Ελληνα, οι δυτικες ειναι πιο ευκολες επειδη δε φοβουνται μηπως χαρακτηριστουν πουτανες επειδη γαμιουνται με οποιον γουσταρουν!

Ποιος ειπε οτι οι ξενες ειναι πιο ευκολες ?
Η φαντασια ορισμενων? με φαντασιοπληξιες δεν κανεις δουλεια.
Το θεμα ειναι οντως τι ισχυει.Και δεν νομιζω να το εχουν βρει
ατομα που γουσταρουν την γκρινια κ την μιζερια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν εχει να κανει με το ποσο

εχει να κανει με το ποσοστο

οταν σε μια παρεα λεει ο ενας απο τις 4 σχεσεις μου οι 3 μου τη φερανε

ο αλλος λεει απο τις 5 σχεσεις οι 3 ητανε καριολες

βγαζεις ενα ποσοστο και εχεις αποψη

δεν εχω ακουσει κανεναν μεχρι σημερα απο την μικρη και ταπεινη εμπειρια μου στον χωρο των διαζυγιων αλλα και των χωρισμων γυρω μου, ο οποιος θα πει εφταιξα και χωρισα. Ολοι λενε οτι φταιει ο αλλος και οτι οι ιδιοι θυσιασαν τα παντα. οι μεν αντρε ςλενε μουτην εφερε η αλλη η καριολα, οι μεν γυναικες λενε ηταν καραγκιοζης μαλακας υπουλος πουστης κτλ. οποτε το συμπερασμα σου πασχει. θα πρεπει ειτε να αναθεωρησεις ειτε να βρεις πιο ισχυρα επιχειρηματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθεται και ακουει τους φιλους του
αυτα ειναι τα επιχειρηματα του  :P

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
Τετοια θρεντ δεν θυμαμαι να εχω ανοιξει παντως. Ακομη και τοτε που ημουν πιτσιρικας και μαλακιζομουν.

δεν εχει σχεση ρε πασα μου τι θρεντ ανοιξες

σημασια εχει τι ελεγες

και εγω προσωπικα θυμαμαι τι ελεγες...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

αρα δικιο εχουν  :birdman:

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
δεν εχω ακουσει κανεναν μεχρι σημερα απο την μικρη και ταπεινη εμπειρια μου στον χωρο των διαζυγιων αλλα και των χωρισμων γυρω μου, ο οποιος θα πει εφταιξα και χωρισα. Ολοι λενε οτι φταιει ο αλλος και οτι οι ιδιοι θυσιασαν τα παντα. οι μεν αντρε ςλενε μουτην εφερε η αλλη η καριολα, οι μεν γυναικες λενε ηταν καραγκιοζης μαλακας υπουλος πουστης κτλ. οποτε το συμπερασμα σου πασχει. θα πρεπει ειτε να αναθεωρησεις ειτε να βρεις πιο ισχυρα επιχειρηματα.

συγνωμη κυρια εριναλ που εκτεθηκα στα ματια σας... :'(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το εάν κάποιος άνδρας έχει πάει με πολλές γυναίκες ή εάν μια γυναίκα έχει πάει με πολλούς άνδρες σε καμία περίπτωση δεν τους κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, το ερώτημα είναι το τι ψάχνει κανείς στην ζωή του, έναν άνθρωπο ή μια μηχανή του σεξ...ένας άνθρωπος λοιπόν δεν σπαταλάει τον εαυτό του γύρω γύρω με τον κάθε τυχαίο-α, εκτός βέβαια εδώ θα θέσω και ένα ερώτημα πως βλέπουμε το σεξ? κάτι σαν το χέσιμο ή κάτι περισσότερο από αυτό? αναλόγως με ποιά απάντηση δίνει ο καθένας μας στον ευατό του κάνει και τις αντοίστιχες επιλογές, καμία στάση φυσικά δεν είναι κατακριτέα έχουμε ελευθερία βουλήσεως στην ζωή...

Εσυ τυπε πως βλεπεις το φαγητο? Δε θα απολαυσεις τους μεζεδες σε ενα κουτουκι? Δε σου αρεσει ενα καλο γευμα σε ενα ακριβο εστιατοριο? Δε γουσταρεις το βρωμικο απο την καντινα εξω απο το γηπεδο? Δε σου αρεσουν τα οικογενειακα γευματα την Κυριακη?

Ποιος ειπε οτι οι ξενες ειναι πιο ευκολες ?
Η φαντασια ορισμενων? με φαντασιοπληξιες δεν κανεις δουλεια.
Το θεμα ειναι οντως τι ισχυει.Και δεν νομιζω να το εχουν βρει
ατομα που γουσταρουν την γκρινια κ την μιζερια.

Επειδη εχω ζησει εξω, ειναι οντως πιο ευκολες. Κυριως στην προσεγγιση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω εχω ζησει εξω.
Και καποια πραγματα ειναι μυθος...

κανεις δεν μπορει να σου δωσει σωστες συμβουλες αυτη τη στιγμη απο εδω μεσα
εκτος απο 3-4 μετρημενους στα δακτυλα για γκομενες οι οποιες ΔΕΝ πεινανε
και μπορουν να παιξουν με πιο ισους ορους φλερτ .

Ευρωπαιες δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom