quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οχι εγω ειμαι λειτουργικη γενικοτερακαι εσυ κοινωνικη λειτουργος εισαι?
Οχι εγω ειμαι λειτουργικη γενικοτερακαι εσυ κοινωνικη λειτουργος εισαι?
To ειπε..........Προοδευτικη.....δεν ειπε ανοιχτομυαλη=ανοιχτομπουτακαι εσυ κοινωνικη λειτουργος εισαι?
Σε γενικοτερες γραμμες λεω με 15 στο συνολο οχι παραπανω γιατι ειμαι απλα προοδευτικηTo ειπε..........Προοδευτικη.....δεν ειπε ανοιχτομυαλη=ανοιχτομπουτα
Προσεχει τι λεει για να μην εκτεθει
Σε γενικοτερες γραμμες λεω με 15 στο συνολο οχι παραπανω γιατι ειμαι απλα προοδευτικη
Αν ειμουν και ανοιχτομυαλη θα ελεγα 35 στο συνολο
κουάρ πες μου ότι είσαι μπάι να χύσω όρθιοςΣε γενικοτερες γραμμες λεω με 15 στο συνολο οχι παραπανω γιατι ειμαι απλα προοδευτικη
Αν ειμουν και ανοιχτομυαλη θα ελεγα 35 στο συνολο
κουάρ πες μου ότι είσαι μπάι να χύσω όρθιος
λατρεια μου ερωτα μου ματακια μου μαναρι μου μανα μου και το αξεπεραστο τζουτζουκο μουΣωστη σε βρισκω.......Ωστε μεσα σ ενα μηνα να μπορειs να τουs ανακυκλωνειs ,για να μην βαριεσαι....Φανταζομαι δεν θα θυμασαι ονοματα
Μ ενα...."Γλυκα μου" εχειs ησυχο το μυαλο σου
Μπαι δεν με λες αλλα σε καλες παρτουζες γλειφω με ευχαριστηση οτι μπει μπροστα μου ειτε πουτσα το λες ειτε αρχιδια ειτε μουνι ειτε βυζι και κωλο με ολα το ιδιο βολευομαικουάρ πες μου ότι είσαι μπάι να χύσω όρθιος
14 έρχεσαι είπαμε;λατρεια μου ερωτα μου ματακια μου μαναρι μου μανα μου και το αξεπεραστο τζουτζουκο μου
Μπαι δεν με λες αλλα σε καλες παρτουζες γλειφω με ευχαριστηση οτι μπει μπροστα μου ειτε πουτσα το λες ειτε αρχιδια ειτε μουνι ειτε βυζι και κωλο με ολα το ιδιο βολευομαι
λατρεια μου ερωτα μου ματακια μου μαναρι μου μανα μου και το αξεπεραστο τζουτζουκο μου
Μπαι δεν με λες αλλα σε καλες παρτουζες γλειφω με ευχαριστηση οτι μπει μπροστα μου ειτε πουτσα το λες ειτε αρχιδια ειτε μουνι ειτε βυζι και κωλο με ολα το ιδιο βολευομαι
Ουι και εχω και γεννεθλια θελω να καλοπερασω14 έρχεσαι είπαμε;
Οι καλες ποτανες χρυσο μου ποτε δεν ξεμενουν ειναι νομοςΝα και μια κρυφη πτυχη σου....... Αν και αυτο δεν μαs συμφερει σαν αντρεs, εσυ δεν ξεμενειs ποτε
Ουι και εχω και γεννεθλια θελω να καλοπερασω
Οι καλες ποτανες χρυσο μου ποτε δεν ξεμενουν ειναι νομος
Εμεις ομως που το εχουμε το υγρο το μουνακι δεν ιδρωνουμε για τιποταΤι να πει κανειs!!!!!!!!!! Κι εμειs ιδρωνουμε για το μουνακι το επιουσιο
Στο τέλος ...μετά την καύλα, μετά την πρώτη εντύπωση, μετά την αρχική φλόγα...και ο άντρας (όσο γαμιας και να είναι) και η γυναίκα (όσο πουτάνα και να είναι)....αναζητούν κάτι παραπάνω...τη συναισθηματική επαφή, τη κουβέντα που θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον...την αγκαλια που θα τους δώσει ένα ειλικρινές στήριγμα...
συγνώμη για το off-topic στην κουβέντα σας...
το ξυλο τα κατουρα και τις τακουνιες στην αρχιδοσακουλα πιο πριν ομως
Αυτα ειναι καλα για το ζεσταμα το μετα ειναι ομως το κυριως το θεμα