Νέα

Ο Ανδρας ειναι ανωτερος φυσικα απο την γυναικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ο ανδρας ειναι ανωτερος απο την καθε γυναικα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
δυστυχως ισχυει

και φαντασου πως θα ειναι αν υπολογιζεις να παντρευτεις σε μια 10ετια απο τωρα
Ευτυχώς εγώ δεν το υπολογίζω αυτό !
Κάποιοι άλλοι όμως που πρέπει να κάνουν οικογένεια και παιδιά, φαίνεται ότι θα ζοριστούν πολύ.

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
ευτυχώς η γλώσσα και δη η ελληνική (η πιο εξελιγμένη απο τις ινδοευρωπαικές) μπορεί προσδιορίσει καλύτερα το ερώτημα. Ο συγκριτικός είναι για να συγκρίνει, συνεπώς είναι ανώτερος απο τη γυναίκα σε ΤΙ?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Oυτε ανωτερος ειμαι, ουτε κατωτερος.
Δεν μπορω να ζησω χωρις να σκεφτομαι τις γυναικες. Με συμπληρωνουν, με γεμιζουν. Ειναι η ωραιοτερη δημιουργια της φυσης. Και ειμαι ευγνωμων που υπαρχουν. Καποια στιγμη στην ζωη οι περισσοτεροι επιθυμουν να βρουν το 'λιμανι' τους να αραξουν. Το ιδιο ισχυει και γι αυτες.
Φυσικα και δεν ισχυει για ολους και ολες. Καποιοι και καποιες επιδιωκουν να μεινουν μονοι-ες για παντα. Σεβαστο. Ειναι η εξαιρεση ομως και οχι ο κανονας.
Αλληλοσυμπληρωνομαστε αντρες και γυναικες.
Ανικανες, μαλακισμενες ή και αχρηστες σαφως και υπαρχουν. Οπως και αντρες.
Μου αρεσει που ειμαι αντρας και μπορω να κανω 5 πραγματα διαφορετικα. Δεν θα θελα ναμαι γυναικα. Μου αρεσει που ειναι γυναικες και μπορουν να κανουν 5 πραγματα που εγω δεν μπορω.
Κομπλεξ δεν χωρα, ουτε ηλιθιοι διαχωρισμοι.
Τις αγαπαμε γι αυτο που ειναι και μας αγαπανε γι αυτο που ειμαστε. Με ολα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα μας και οι δυο.

Ολα τα αλλα ειναι ειλικρινα πολυ χαζα για να αξιζουν εστω και λιγη απο την προσοχη μας.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ευτυχώς η γλώσσα και δη η ελληνική (η πιο εξελιγμένη απο τις ινδοευρωπαικές) μπορεί προσδιορίσει καλύτερα το ερώτημα. Ο συγκριτικός είναι για να συγκρίνει, συνεπώς είναι ανώτερος απο τη γυναίκα σε ΤΙ?

Στην αλαζονεια σιγουρα παντως....    :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανεις δεν ειναι ανωτερος απο κανεναν .....
Απλα συμπληρωνουν ο ενας τον αλλο ....

Μερικες φορες η αλαζονεια ερχεται ως επιδειξη για εντυπωσιασμο και απο τις δυο πλευρες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κανεις δεν ειναι ανωτερος απο κανεναν .....
Απλα συμπληρωνουν ο ενας τον αλλο ....

Μερικες φορες η αλαζονεια ερχεται ως επιδειξη για εντυπωσιασμο και απο τις δυο πλευρες.
Η συνεισφορά σου για άλλη μία φορά τόσο πολύτιμη.

Σ'ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μήπως θεωρείς αυτονόητα αυτά που λέει ο μήτσος μαν? γιατί σύμφωνα με την μεγάλη του πορνόπαπου σχολή δεν υπάρχει τίποτα το αυτονόητο :2on1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Κανεναν μουσατο βρηκες εσυ η ακομη ψαχνεις ?

Νεα πεοσυλλεκτρια ψαχνει για μουσατο........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Δεν ξέρω αν είναι ανώτερος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γυναίκα αναμφισβήτητα δε μπορεί να κάνει ότι ένας άντρας.Για παράδειγμα εγώ μπορώ να τη χύσω στη μάπα ενώ αυτή όχι...(εξαιρούνται περιπτώσεις squirting) :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πυστευοντας στην ανωτεροτητα του φυλλου μου γιατι ειμαι Ανδρας και οχι γυναικα.. πυστευω στην ανωτεροτητα μου εμενα και ολων τον γνησιων ανδρων εναντι του αδυναμου φυλου που λεγοντε γυναικες. Κατα καιρους με διαφορα τεχνασματα και μαλακωηδες ιδεολογιες οπως φεμηνισμος προσπαθουνε να υπερισχησουνε των Ανδρων πραγμα αδυνατον φυσικα.
Είναι και λίγο δύσκολη τάξη η Πέμπτη δημοτικού, μην τη δυσκολεύεις περισσότερο την κατάσταση. Με πιο απλά θεματάκια να καταπιάνεσαι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρω αν είναι ανώτερος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γυναίκα αναμφισβήτητα δε μπορεί να κάνει ότι ένας άντρας.Για παράδειγμα εγώ μπορώ να τη χύσω στη μάπα ενώ αυτή όχι...(εξαιρούνται περιπτώσεις squirting) :grin:

Επισηs το ορθιο κατουρημα :grin:

Επισκέπτης
Είναι και λίγο δύσκολη τάξη η Πέμπτη δημοτικού, μην τη δυσκολεύεις περισσότερο την κατάσταση. Με πιο απλά θεματάκια να καταπιάνεσαι.

Και να φανταστεις την πεμτη δημοτικου ειναι η δευτερη φορα που τιν ξανα κανω.. πρεπει ν α γυρισω παλι στην τεταρτη μου φεναιτε.
:headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
εν καταλκειδη.. βλεπω οτι καπως ηρεμισε το τοπικ. θελοντας να ξανα ανοιξω το τοπικ λεω πως οι σημερινες γυναικες ειναι απλα αναπαραγωγικες μηχανες και η θεση τους ειναι κατοτερη απο τον αντρα και πρεπει να τον υπηρετουνε οπως κανανε παλια! και ο κοσμος ηταν τελειως καθαρος. η ελεηνιδες,φεμηνιστριες η θεση τους ειναι κατω απο το παπουτσι του ανδρα. πειτεμε φασιστα,φαλωκρατη αλλα σε αυτες τις γυναικες που ειχαμε την ατυχια να ζουμε στην ιδια χωρα το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom