You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και μόνο απο αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μαλάκας είσαι.
οι γυναίκες έχουν ένα κάρο τρόπους να μαλακίζονται.
με ντίλντος, χΕρια ποια φρούτα ζαρζαβατικά....
εσύ μια χούφτα εχεις και μας την ποστάρεις για να μας Επιβεβαιώσεις ότι ολοι οι φόρεστ είναι μαζεμένοι εδώ μέσα.
Ο λόγος που γεννήθηκε ο φεμινισμός είναι για να δουλεύουν οι γυναίκες και να αυξάνεται η παραγωγικότητα των πολυεθνικών , απλά το τίμημα ήταν η διατομή του αντρικου γεννητικού οργάνου.
Αλλη μια πολυ σωστη αποψη
Νομιζω πως το συγκεκριμενο θρεντ εχει διατηρησει πολυ ψηλα τον πηχυ της κουβεντας
(Να σημειωσω οτι ΚΑΙ με τον rogomortis εχω κατα καιρους διαφωνησει σε διαφορα αλλα ζητηματα- περι πορνειας κλπ)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παρα πολυ σωστα
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου
Απλα να σημειωσω κατι ακομα:
Αν ΟΝΤΩΣ ειχαν περισσοτερο μυαλο αλλα υπολειπονταν σε μυικη δυναμη, και παλι θα μας νικουσαν!
Το οτι εχασαν μεσα στους αιωνες, δειχνει διπλη κατωτεροτητα
ΥΓ Εσενα ο δυτικος πολιτισμος ΔΕΝ σου αρεσει? (Το ρωταω σε σχεση και με μια παλιοτερη συζητηση που ειχαμε κανει περι Λιβυης κλπ)
ΥΓ2 Ρε μαλακα personna, πολυ το φιλοσοφεις το πραγμα. Εγω εμφανισιακα ειμαι μπαζο. Αν ημουν γυναικα θα ειχα τελειωσει. Τοσο απλα.
Συνεχισε να το παιζεις φιλοσοφος τωρα, γτ εγω ειμαι πολυ "πεζος" και επιφανειακος
Eμενα λες αν μου αρεσει? Καλος ειναι δε μπορω να πω απλως πιστευω πως εχει σαθρα θεμελια και δεν θα επικρατησει. Δεν εχω ζησει βεβαια και αλλους πολιτισμους για να δω.
Αλλα οτι εχει σε ενταση και βαθμου ποιοτητας θα το χασει σε διαρκεια. Δε μπορει να τα χεις ολα. Για να κερδισεις κατι θα θυσιασεις κατι αλλο. Αναλογικα με την ανθρωπινη ιστορια ο δυτικος πολιτισμος θα ειναι μια μικρη παρενθεση.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μονο ο κορονακης μετραει στο σαιτ οι αλλοι ειστε λαπαδες με στιμενο λεμονακι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι παρατηρημενο οτι ειναι 7ψυχεs.....Σε δυσκολη εγχειρηση αυτεs επιζουν, ο αντραs κακαρωνειΚαλά κοροίδευε εσύ...και να μην σου αρέσει έτσι είναι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι να καταλάβει ρε ο ηλίθιος;Καλά κοροίδευε εσύ...και να μην σου αρέσει έτσι είναι
ότι ακόμα και το πρώτο βυζί που γλείφει είναι γυναίκας ;
ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο το ανώτερο μέλος το λέμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;
τό ότι η βασίλισσα στο σκάκι που ανακάλυψαν άντρες ειναι το πιόνι με τις μεγαλύτερες δυνατότητες;
ότι ακόμα και οι πούστηδες λένε είσαι ΘΕΑ;
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι να καταλάβει ρε ο ηλίθιος;
τό ότι η βασίλισσα στο σκάκι που ανακάλυψαν άντρες ειναι το πιόνι με τις μεγαλύτερες δυνατότητες;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τετοιες μαλακιες πιστευετε και γι αυτο δεν ειστε ικανοποιημενοι με τις γυναικες
Μισο λεπτακι να τη σοβαρεψουμε την κουβεντα. Γιατι ρε αδερφε ειναι μαλακιες?
Το αν ειναι καποιος ανωτερος η κατωτερος πες οτι εχει δυο σκελη. Το τι ισχυει παγια, ανεξαρτητως ιστορικου χρονου, λογικα και το τι ισχυει εμπειρικα μεσα στον ιστορικο χρονο.
Για το πρωτο να δεχτουμε οτι δε ξερουμε ακομη. Οτι οι αποψεις διιστανται κλπ κλπ. Ειναι και απο ποια πλευρα θα το παρει κανεις.
Αλλα απο την ιστορικη-εμπειρικη σκοπια αποδεικνυεται περιτρανα πως ο αντρας εχει κυριαρχησει συντριπτικα στη γνωστη ανθρωπινη ιστορια εναντι της γυναικας. Σε καθε πολιτισμο σε καθε ιστορικη εποχη, σε καθε γωνια του πλανητη.
Παντου και παντα σε καθε τομεα , σε καθε πολιτιστικο προτυπο ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ (δηλαδη τη μεταπολεμικη , μετα το Β παγκοσμιο πολεμο, να μη πω και μετα τον ψυχρο πολεμο περισσοτερο), τυπικα η ατυπα, θεσμικα η μη ο αντρας ειχε πληρη και σαρωτικη κυριαρχια στη δημοσια ζωη και στην ιστορια.
Η γυναικα και αν ειχε ρολο ηταν μονο στην σφαιρα της ιδιωτικοτητας και παλι περιορισμενος και παθητικος.
Και παλι οι σημερινες συνθηκες ισοτητας μια ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ηταν . Δηλαδη τις σημερινες συνθηκες ισοτητας τις εκανε ο αντρας παλι. Δεν λεω αν καλως η κακως, απλως λεω τι εχει καταγραφει στην ιστορια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Και αλλή μια διαφορά και θα το γράψω χύμα..ο άνδρας με ένα όργανο ουρίζει και πηδάει ενώ η γύναικα από ένα όργανο ουρίζει και σε ένα δεύτερο μπαίνει μέσα της το παπάρι μας αίντε μπετόβλακα που κοροιδεύεις
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
μονο ο κορονακης μετραει στο σαιτ οι αλλοι ειστε λαπαδες με στιμενο λεμονακι
Επαξια παιρνει το τιτλο του "Τελευταιου Αντρα 2012"...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τι να καταλάβει ρε ο ηλίθιος;
Η βασιλισσα ειναι στα εντομα πανυβλακα. Εδω μιλαμε για θηλαστικα. Βρες μου θηλαστικο που το θυληκο να ειναι ανωτερο. Μηπως το λιονταρι? Η τιγρης? Το αλογο?
Ενημερωτικα σου λεω πως ο ανθρωπος ειναι θηλαστικο, πυρφορε
Κοψε το πυρφορισμα με τη ζεστη, εχει σοβαρες παρενεργειες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Και κάτι ακόμα που πολλοι μπερδέυουν, άλλο πράγμα η βιολογική μας υπόσταση και άλλο η πνευματική μας υπόσταση, εδώ μιλάμε καθαρά για την βιολογική, απο εκεί και πέρα εάν ενός ανθρώπου η ψυχή είναι γεμάτη σοβά και ενός άλλου χρυσάφι νομίζω οτι δεν έχει να κάνει με το αν είναι άνδρας ή γυναίκα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε είναι τέζα ηλίθιοι....
έχεις ακούσει ποτέ οι γυναίκες να λένε πάμε πουτανότσαρκα;
ότι η πρώτη λέξη που λέμε είναι ΜΑΜΑ;
εάν είχαν κάποια πρωτόζωα εδω μέσα τη στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργια και αξιοπρέπεια θα καταλάβαιναν ότι θα εάν ήταν ανώτεροι βιολογικά δε θα πλήρωναν δεκάδες χιλίαδες σε στούντιο μπουρδέλα, σιτις σιτζις πουτάνες κωλόμπαρα βιζιτες κλπ...
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Τ Ζ Α Μ Π Α
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ρε είναι τέζα ηλίθιοι....
έχεις ακούσει ποτέ οι γυναίκες να λένε πάμε πουτανότσαρκα;
ότι η πρώτη λέξη που λέμε είναι ΜΑΜΑ;
εάν είχαν κάποια πρωτόζωα εδω μέσα τη στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργια και αξιοπρέπεια θα καταλάβαιναν ότι θα εάν ήταν ανώτεροι βιολογικά δε θα πλήρωναν δεκάδες χιλίαδες σε στούντιο μπουρδέλα, σιτις σιτζις πουτάνες κωλόμπαρα βιζιτες κλπ...
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Τ Ζ Α Μ Π Α
Οπως εκανε μια ζωη το ανδρικο φυλο . Και μαλιστα επαιρνε και προικα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
αστο ρε φίλε εμείς δεν ξέρουμε είμαστε πυρφόροι
Eμενα λες αν μου αρεσει? Καλος ειναι δε μπορω να πω απλως πιστευω πως εχει σαθρα θεμελια και δεν θα επικρατησει. Δεν εχω ζησει βεβαια και αλλους πολιτισμους για να δω.
Αλλα οτι εχει σε ενταση και βαθμου ποιοτητας θα το χασει σε διαρκεια. Δε μπορει να τα χεις ολα. Για να κερδισεις κατι θα θυσιασεις κατι αλλο. Αναλογικα με την ανθρωπινη ιστορια ο δυτικος πολιτισμος θα ειναι μια μικρη παρενθεση.
Παντως εγω δεν μπορω να σχηματοποιησω την πτωση του
Δηλαδη, εχοντας τα οπλα, τα λεφτα, τη γνωση, την εσωτερικη αποδοχη απο τους πληθυσμους κλπ κλπ κλπ... πώς ακριβως θα πεσει??
Κανε μου μια περιγραφη αν εχεις την καλοσυνη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσένα θα σε γαμήσω όταν γυρίσω απο διακοπές.Η βασιλισσα ειναι στα εντομα πανυβλακα. Εδω μιλαμε για θηλαστικα. Βρες μου θηλαστικο που το θυληκο να ειναι ανωτερο. Μηπως το λιονταρι? Η τιγρης? Το αλογο?
Ενημερωτικα σου λεω πως ο ανθρωπος ειναι θηλαστικο, πυρφορε
Κοψε το πυρφορισμα με τη ζεστη, εχει σοβαρες παρενεργειες
τα μουλάρια τα φορτώνουμε με όλα τα δεινά της υφηλίου και τις φοράδες τις μοσχοπουλάμε για να βγάζουν επιβήτορες.
τα λιοντάρια γαμιούνται για ώρες ολάκερες και μετά το πήδημα ο αρσενικός είναι τέζα για 10 μέρες.
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΝΑ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΡΕ ΤΣΟΥΡΚΑ Μ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΙδΗ να ρίχνουν δάκρυ εάν πεθάνει σερνικό θηλαστικό και όχι θηλυκό;
ξύπνα βλαμμένε......
περπατούσαμε 1-2 ώρες να βρούμε καμμιά τσούρκα να καβλαντίζουμε κι αυτές μας περίμεναν και τις κεράσαμε κιόλας.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παντως εγω δεν μπορω να σχηματοποιησω την πτωση του
Δηλαδη, εχοντας τα οπλα, τα λεφτα, τη γνωση, την εσωτερικη αποδοχη απο τους πληθυσμους κλπ κλπ κλπ... πώς ακριβως θα πεσει??
Κανε μου μια περιγραφη αν εχεις την καλοσυνη
Και το βυζαντιο ειχε οπλα λεφτα και γνωση. Επεσε απο νομαδες μογγολους. Αυτο φερνει εσωτερικη παρακμη, διχονοια κλπ. Εσυ μου μιλας για τα αποτελεσματα και τις συνεπεις της λειτουργιας του. Η λειτουργια του ειναι σαθρη, επειδη δεν προαγει την συνοχη, αλλα τη διασπαση.
Ποια οπλα ρε αδερφε οταν σε λιγα χρονια χωρες οπως Γαλλια και Αγγλια δεν θα εχουν γεννησεις και πλυθησμο και νεολαια και οι νεες τους παραγωγικες ηλικιες θα ειναι ινδοι, πακιστανοι, αλγερινοι κλπ? Και μουσουλμανοι και μαλιστα εχθρικοι προς το πολιτισμικο αυτο περιβαλλον?
Για οπλα βεβαια και αλλοι τα χουν αφθονα. Οσο για τα λεφτα αυτο ειδικα αρχιζει τωρα να καταρρεει και μαλιστα παταγωδως.
Εισαι σιγουρος πως τα λεφτα τα εχουν οι καταχρεωμενες ΗΠΑ και Ε.Ε. και οχι η Κινα, Ρωσια, Ινδια, μουσουλμανικες χωρες? Για δες το λιγο καλυτερα το ζητημα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙΟπως εκανε μια ζωη το ανδρικο φυλο . Και μαλιστα επαιρνε και προικα
αμα λέω γω ότι είσαι τέλεια μαλάκες..... πάω για μπάνιο να χαζέψω κανα κωλαράκι και να πιρφορήσω ΑΝΩΤΕΡΕ