Νέα

Ο Ανδρας ειναι ανωτερος φυσικα απο την γυναικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ο ανδρας ειναι ανωτερος απο την καθε γυναικα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Οι άνδρες και οι γυναίκες είμαστε ίσοι δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
πειτεμε φασιστα,φαλωκρατη αλλα σε αυτες τις γυναικες που ειχαμε την ατυχια να ζουμε στην ιδια χωρα το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο..

και πουτσα,πουτσα,πουτσα,πουτσα,πουτσα?(σαν το συνθημα)  :2funny:  :2funny:  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι άνδρες και οι γυναίκες είμαστε ίσοι δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος
δηλαδη θες να πεις οτι εσυ πχ εισαι ισος και οχι ανωτερος απτην μαριαννα πχ?
δικε μου δεχεσαι κατι τετοιο? :S

Επισκέπτης
εν καταλκειδη.. βλεπω οτι καπως ηρεμισε το τοπικ. θελοντας να ξανα ανοιξω το τοπικ λεω πως οι σημερινες γυναικες ειναι απλα αναπαραγωγικες μηχανες και η θεση τους ειναι κατοτερη απο τον αντρα και πρεπει να τον υπηρετουνε οπως κανανε παλια! και ο κοσμος ηταν τελειως καθαρος. η ελεηνιδες,φεμηνιστριες η θεση τους ειναι κατω απο το παπουτσι του ανδρα. πειτεμε φασιστα,φαλωκρατη αλλα σε αυτες τις γυναικες που ειχαμε την ατυχια να ζουμε στην ιδια χωρα το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο..

Πες τα ρε άρχοντα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Γιατί καλέ? τουλάχιστον απο πλευράς υλικής υπόστασης οι γυναίκες είναι ποιο εξελιγμένες από εμάς τους άνδρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Απόλυτε μαν εγώ είμαι ανώτερος από όλους μέσα στο site αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω τους συνομιλητές μου να αισθάνονται άσχημα δεν το λέω  :)

Επισκέπτης
Το οξυ στο προσωπο σε λαθος γυναικες το πετανε καθως και το κοψιμο κλητοριδας.. λιγο ποιο βορεια υπαρχουνε γυναικες που θελουνε να εξουσιαζουνε να ειναι ανωτερες απο τον ανδρα και να του τα τρωνε μεχρι να τον  αφανησουνε.  Μηπως εδω θα επρεπε να πευτει το οξυ και το κοψιμο κλειτοριδας? μηπως οταν θα ξυπνησουμε θα ειναι αργα???  :think: :think: :think: :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
Βεβαια δεν αντιλεγω. Αλλα ειναι επειδη οι αντρες επιτρεπουν να ειναι. Αν ξαφνικα οι αντρες αλλαζαν γνωμη αν ξαφνικα κατερεε το αστικο κρατος στην επιφανεια του οποιου γινονται αυτες οι δραστηριοτητες. Θεμα δευτερολεπτων θα ηταν να υποβιβαστει σε κατωτερη μοιρα.

Πολυ σωστο κι αυτο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το οξυ στο προσωπο σε λαθος γυναικες το πετανε καθως και το κοψιμο κλητοριδας.. λιγο ποιο βορεια υπαρχουνε γυναικες που θελουνε να εξουσιαζουνε να ειναι ανωτερες απο τον ανδρα και να του τα τρωνε μεχρι να τον  αφανησουνε.  Μηπως εδω θα επρεπε να πευτει το οξυ και το κοψιμο κλειτοριδας? μηπως οταν θα ξυπνησουμε θα ειναι αργα???  :think: :think: :think: :think:
τυπε εσυ τι προτιμας το οξυ ή το κοψιμο κλειτ?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
το θρεντ λεει αν οι γυναικες ειναι ανωτερες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ απ τον αντρα...αρα εχει σχεση...απλα...δε χρειαζεσαι αρθρο βιολογιας ,ειναι αρκετα γνωστο οτι ΟΛΟΙ γεννιουνται γυναικες και απλως σε μερικους υπερισχυουν οι ανδρικες ορμονες...

:jerking:  :jerking:  :jerking:

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.....
Καλα, αυτα μονοι σας τα σκεφτεστε ή σας τα λεει καποιος?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μαs εχουν παρει τα σωβρακα λεμε.........Περισσοτερεs ειναι οι χηρεs απο τουs χηρουs κι ολα αυτα τα ανωτεριλικια/κατωτεριλικια μονο για το στρατευμα κανουν.. :S

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
Οτι τον αλλο αν εχει νοητικη ικανοτητα , μπορω με μια μπουνια να την κανω χαλκομανια. Και να μην φανει ποτε αυτη η ικανοτητα. Μετα θα εχει υπερισχυσει η δικη μου μικροτερη ικανοτητα. Αλλα το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη και οχι θεωρητικα η δυνητικα

Παρα πολυ σωστα
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου

Απλα να σημειωσω κατι ακομα:
Αν ΟΝΤΩΣ ειχαν περισσοτερο μυαλο αλλα υπολειπονταν σε μυικη δυναμη, και παλι θα μας νικουσαν!
Το οτι εχασαν μεσα στους αιωνες, δειχνει διπλη κατωτεροτητα

ΥΓ Εσενα ο δυτικος πολιτισμος ΔΕΝ σου αρεσει?  (Το ρωταω σε σχεση και με μια παλιοτερη συζητηση που ειχαμε κανει περι Λιβυης κλπ)

ΥΓ2 Ρε μαλακα personna, πολυ το φιλοσοφεις το πραγμα. Εγω εμφανισιακα ειμαι μπαζο. Αν ημουν γυναικα θα ειχα τελειωσει. Τοσο απλα.
Συνεχισε να το παιζεις φιλοσοφος τωρα, γτ εγω ειμαι πολυ "πεζος" και επιφανειακος

Επισκέπτης
τυπε εσυ τι προτιμας το οξυ ή το κοψιμο κλειτ?

ΑΠΟΛΥΤΕ.. Αυτο που θελω ειναι αυτες οι συχαμενες που εχουνε πρωτιπα την ελενα ραπτι και την γιαννα αγκελοπουλου δασκαλαη που λεγονται ελεηνιδες-φεμηνιστριες να βασανηστουνε τοσο πολυ ωστε το κοψιμο κλειτοριδας να ειναι πτεσμα.. ξερω οτι να γυρναμε με ενα μαχαιρι στο χερι και να τις απηλουμε ειναι μικρη λυση αυτες ειναι σαν τις κατσαριδες θα επιβιωσουμε και παλι.. πρεπει να παμε σε ποιο ακραιες λυσεις φοβαμαι για να βαλουνε μυαλο γιατι τα σκατα εχουνε εισχορισει τοσο πολυ στο μυαλο τους που πρεπει να τους κοψεις το κεφαλι για να φυγουνε.  Αλλα και παλι θα βρουμε προβλημα με το νομο οποτε γιατι να παω φυλακη για μια πουτανα ελλεηνιδα φεμηνιστρια??? Απλα την απαξιωνω και την υπολογιζω λιγοτερο και απο τα σκατα που κανωωωω :shit: :shit: :shit:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρα πολυ σωστα
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου

Απλα να σημειωσω κατι ακομα:
Αν ΟΝΤΩΣ ειχαν περισσοτερο μυαλο αλλα υπολειπονταν σε μυικη δυναμη, και παλι θα μας νικουσαν!
Το οτι εχασαν μεσα στους αιωνες, δειχνει διπλη κατωτεροτητα

ΥΓ Εσενα ο δυτικος πολιτισμος ΔΕΝ σου αρεσει?  (Το ρωταω σε σχεση και με μια παλιοτερη συζητηση που ειχαμε κανει περι Λιβυης κλπ)

ΥΓ2 Ρε μαλακα personna, πολυ το φιλοσοφεις το πραγμα. Εγω εμφανισιακα ειμαι μπαζο. Αν ημουν γυναικα θα ειχα τελειωσει. Τοσο απλα.
Συνεχισε να το παιζεις φιλοσοφος τωρα, γτ εγω ειμαι πολυ "πεζος" και επιφανειακος

Δεν ξέρω τι είσαι ούτε με ενδιαφέρει.
δε μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ή που δεν εχεις υπάρξει.
τώρα άν αυτό είναι φιλοσοφία τι να σου πω ρε τύπε έχουμε άλλο σημείο αναφοράς του τι σημαίνει μόρφωση.

Υ.Γ.
γνωρίζω μπαζόλες που σέρνουν απ τη μύτη ενα κάρο μαλακες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Βιολογικά οι γυναίκες είναι ανώτερες από τους άνδρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλά κοροίδευε εσύ...και να μην σου αρέσει έτσι είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom