Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Οι άνδρες και οι γυναίκες είμαστε ίσοι δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος
μην τα λες αυτα εδω μεσαΟι άνδρες και οι γυναίκες είμαστε ίσοι δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος
πειτεμε φασιστα,φαλωκρατη αλλα σε αυτες τις γυναικες που ειχαμε την ατυχια να ζουμε στην ιδια χωρα το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο..
δηλαδη θες να πεις οτι εσυ πχ εισαι ισος και οχι ανωτερος απτην μαριαννα πχ?Οι άνδρες και οι γυναίκες είμαστε ίσοι δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος
εν καταλκειδη.. βλεπω οτι καπως ηρεμισε το τοπικ. θελοντας να ξανα ανοιξω το τοπικ λεω πως οι σημερινες γυναικες ειναι απλα αναπαραγωγικες μηχανες και η θεση τους ειναι κατοτερη απο τον αντρα και πρεπει να τον υπηρετουνε οπως κανανε παλια! και ο κοσμος ηταν τελειως καθαρος. η ελεηνιδες,φεμηνιστριες η θεση τους ειναι κατω απο το παπουτσι του ανδρα. πειτεμε φασιστα,φαλωκρατη αλλα σε αυτες τις γυναικες που ειχαμε την ατυχια να ζουμε στην ιδια χωρα το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο..
Δεν ξέρω ποιος είναι ανώτερος, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ωραία να είσαι άντρας!!! Γυναίκα δεν θα ήθελα να ήμουν με την καμία!!!
Βεβαια δεν αντιλεγω. Αλλα ειναι επειδη οι αντρες επιτρεπουν να ειναι. Αν ξαφνικα οι αντρες αλλαζαν γνωμη αν ξαφνικα κατερεε το αστικο κρατος στην επιφανεια του οποιου γινονται αυτες οι δραστηριοτητες. Θεμα δευτερολεπτων θα ηταν να υποβιβαστει σε κατωτερη μοιρα.
τυπε εσυ τι προτιμας το οξυ ή το κοψιμο κλειτ?Το οξυ στο προσωπο σε λαθος γυναικες το πετανε καθως και το κοψιμο κλητοριδας.. λιγο ποιο βορεια υπαρχουνε γυναικες που θελουνε να εξουσιαζουνε να ειναι ανωτερες απο τον ανδρα και να του τα τρωνε μεχρι να τον αφανησουνε. Μηπως εδω θα επρεπε να πευτει το οξυ και το κοψιμο κλειτοριδας? μηπως οταν θα ξυπνησουμε θα ειναι αργα???
το θρεντ λεει αν οι γυναικες ειναι ανωτερες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ απ τον αντρα...αρα εχει σχεση...απλα...δε χρειαζεσαι αρθρο βιολογιας ,ειναι αρκετα γνωστο οτι ΟΛΟΙ γεννιουνται γυναικες και απλως σε μερικους υπερισχυουν οι ανδρικες ορμονες...
παρόλο που δεν έχω φάει ποτέ παστίτσιο το σιχαίνομαι
Σαφεστατα!
Οτι τον αλλο αν εχει νοητικη ικανοτητα , μπορω με μια μπουνια να την κανω χαλκομανια. Και να μην φανει ποτε αυτη η ικανοτητα. Μετα θα εχει υπερισχυσει η δικη μου μικροτερη ικανοτητα. Αλλα το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη και οχι θεωρητικα η δυνητικα
τυπε εσυ τι προτιμας το οξυ ή το κοψιμο κλειτ?
Παρα πολυ σωστα
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου
Απλα να σημειωσω κατι ακομα:
Αν ΟΝΤΩΣ ειχαν περισσοτερο μυαλο αλλα υπολειπονταν σε μυικη δυναμη, και παλι θα μας νικουσαν!
Το οτι εχασαν μεσα στους αιωνες, δειχνει διπλη κατωτεροτητα
ΥΓ Εσενα ο δυτικος πολιτισμος ΔΕΝ σου αρεσει? (Το ρωταω σε σχεση και με μια παλιοτερη συζητηση που ειχαμε κανει περι Λιβυης κλπ)
ΥΓ2 Ρε μαλακα personna, πολυ το φιλοσοφεις το πραγμα. Εγω εμφανισιακα ειμαι μπαζο. Αν ημουν γυναικα θα ειχα τελειωσει. Τοσο απλα.
Συνεχισε να το παιζεις φιλοσοφος τωρα, γτ εγω ειμαι πολυ "πεζος" και επιφανειακος
Βιολογικά οι γυναίκες είναι ανώτερες από τους άνδρες