sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αιντε παηνε ρε.....άμα πλησιάσεις εδώ θα σου κόψω τα πόδια
Αιντε παηνε ρε.....άμα πλησιάσεις εδώ θα σου κόψω τα πόδια
ναι αλλά το σύστημα τις απορροφάει σε πιο εκλεπτυσμένες θέσεις
δεν ξέρω αν έχεις δεί ποτέ sex and the city , greys anatomy κτλ κτλ όλα αυτά προβάλλουν
το ιδεατό πρότυπο της γυναίκας , και όλες τους τείνουν να προσομοιάσουν σ'αυτό
βέβαια το ότι το 60% απ'αυτές έρχεται μετά στους γιατρούς για χίλια δύο προβλήματα (ψυχοσωματικά) είναι κάτι που κανένας δεν αναφέρει , ή λέει ότι έιναι άσχετο με τον φεμινισμό...
Και φυσικα δεν ηταν αθωα...ξερω οτι εισαι καλος ανθρωπος!!Και όπως φαντάζεσαι δεν ήταν καθόλου αθώα η ερώτησή μου. ;)
Η μεγαλύτερη σε αξία απασχόληση, που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα στην κοινωνία που ζούμε σήμερα, είναι η δημιουργία και διατήρηση μιας υγιούς οικογένειας.οποτε δεν εχουν κανενα λογο να επιθυμουν ισοτητα στην εργασια
γιατι πολυ απλα δεν την τειρουν
Τα γραπτά μένουν. ;)Και φυσικα δεν ηταν αθωα...ξερω οτι εισαι καλος ανθρωπος!!
Η μεγαλύτερη σε αξία απασχόληση, που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα στην κοινωνία που ζούμε σήμερα, είναι η δημιουργία και διατήρηση μιας υγιούς οικογένειας.
φίλε ο καθένας και η καθεμία ας κάνει το παιχνίδι του/τηςοποτε δεν εχουν κανενα λογο να επιθυμουν ισοτητα στην εργασια
γιατι πολυ απλα δεν την τειρουν
Η μεγαλύτερη σε αξία απασχόληση, που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα στην κοινωνία που ζούμε σήμερα, είναι η δημιουργία και διατήρηση μιας υγιούς οικογένειας.
Οι εταίρες και οι παλλακίδες δεν τεκνοποιούν, δεν κάνουν οικογένεια ?όχι όμως για όλες τις γυναίκες
κάποιες ας είναι σκέυη ηδονής και κάποιες άλλες μητέρες των παιδιών μας, έκαστη στο είδος της
Τις εταίρες τις έχουμε για την ηδονή, τις παλλακίδες για να μας περιποιούνται το σώμα και τις συζύγους για την τεκνοποίηση
Οι εταίρες και οι παλλακίδες δεν τεκνοποιούν, δεν κάνουν οικογένεια ?
φυσικά και έχουν το δικαίωμα,Οι εταίρες και οι παλλακίδες δεν τεκνοποιούν, δεν κάνουν οικογένεια ?
Κάποιοι άλλοι θα έκαναν μαζί τους και σωστό θα ήταν, διότι ο προορισμός όλων είναι αυτός.φυσικά και έχουν το δικαίωμα,
αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη , δεν το βρίσκω πολύ "υγιές"
προσωπικά αν ήθελα να κάνω οικογένεια δεν θα το έκανα με καμμιά τους
είπαμε "έκαστη στο είδος της"
Κάποιοι άλλοι θα έκαναν μαζί τους και σωστό θα ήταν, διότι ο προορισμός όλων είναι αυτός.
Το θέμα σήμερα που ζούμε είναι ότι οι εταίρες, παλλακίδες κ.λ.π. [size=16pt]τείνουν[/size]να γίνουν περισσότερες από τις ικανές για οικογένεια.
κάτι τέτοιο φαίνεται, αν και θέλω να ελπίζω ότι δεν ισχύειδεν τεινουν να γινουν φιλτατε
ειναι ηδη...
κάτι τέτοιο φαίνεται, αν και θέλω να ελπίζω ότι δεν ισχύει