Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γράψε μια ιστορία με γσμησια στην αίθουσα.
Είτε αληθινή είτε ψεύτικη, δεν με πειράζει.
Αρκεί να έχει ενδιαφέρον

δεν εχω κανει σεξ μεσα στη σχολη
εχω ερωτευτει ομως το καθηγητη μ στο πρωτο ετος και ειχα ανταποκριση! η ιστορια ειναι στο προφιλ μ

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν θες να διαβασεις ιστορια σου παραθετω κριτικη που εβαλε μελος του μπου για μενα, μιση βεβαια γτ του εβγαλαν τη κριτικη οι αντμιν επειδη δεν ειμαι εκδιδομενη.

Διάρκεια συνάντησης    5 μερες
Κόστος συνάντησης    κατι βενζινες και κανα ποτο κερασμα
Πόλη συνάντησης    Unknown
Τήρηση υπηρεσιών    Εκανε πολυ περισσοτερα απ' οτι περιμενα
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν:    Ακριβέστατες
Φιλί    Βαθύ με γλώσσα
Πίπα    Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση    Στο στόμα (τα καταπιε ολα)
Πρωκτικό    Το καλυτερο
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Το ελπιζω

Ηταν μια βροχερη μερα του Δεκεμβριου και ειχα ανεβει στην Αθηνα για δουλειές και δε μου πηγαινε τιποτα καλά.Γυρναω σπιτι απογοητευμενος και μου ερχετε μηνυμα στο mesenger."Πως περνας στην Αθηνα;"την αλλη βδομαδα κλεινει η σχολή και στις 18 ερχομαι για διακοπες."
Ωραια φαση,τουλαχιστον θα ειχα μια ωραια γυναικεια παρεα τα Χριστουγεννα,να μην τριγυρναω μπακουρης.Με την πρωην ειχαμε γινει κώλος,και τριγυρνουσε επιδεικτικα στα στεκια μου με τον πυρφορο πρωην της.Η πενταγιωτισσα ηξερε τι λουκι τραβηξα με την πιτσιρικα το καλοκαιρι και μου ειχε συμπαρασταθει σε ολο αυτο.Επρεπε λοιπον να ειμαι κι εγω ενταξει απεναντι της,γιατι το καλοκαιρι που ειχε ξαναρθει,δεν καταφερα να την δω και με ειχε χαλάσει αυτο.Οπότε ανεβαλα ολες μου τις δουλειες και διεθεσα ολο μου τον ελευθερο χρονο στο να περασουμε καλα.
Κι ετσι κι εγινε...με καλεσε σε μια γυναικοπαρεα που εκανε με φιλες της που ειχε καιρο να δει και πηγα και της βρηκα σε ενα μπαρακι.Η μουσικη που επαιζε ηταν τελειως παπουδιστικη κι ευτυχως που οι φιλες της ηταν μεγαλουτσικες και ειχαν υποχρεωσεις και δουλευανε,οποτε το σπασαμε νωρις.Φευγoντας περπατησαμε στους στολισμενους δρομους της πολης και λεγαμε τα νεα μας.Μου ελεγε για την σχολη της,την σχεση της με τον συντροφο της,τις συνθηκες που αναγκαζεται να συγκατοικει με ενα καρο κοσμο στο λονδινο γιατι δεν υπαρχουν διαμερισματα.Μπηκαμε στο αμαξι και την πηγα σπιτι της κι εκει με καληνυχτισε με ενα φιλι στο μαγουλο...ναι στο μαγουλο...λες και ειμασταν ξαδερφακια.
Αυτο το πυρφοριλικι επρεπε να τελειωσει,ειμασταν φιλοι επειδη ειχαμε σχεσεις και οι δυο στο παρελθον,αλλα εμενα αυτο με χαλαγε.Θυμομουν τον ενθουσιασμό οταν ειχαμε πρωτοβρεθει το 17 και την ξενερα οταν δεν καταφεραμε να βρεθουμε το καλοκαιρι..επισης σε δυο μερες ηταν η γιορτη μου και ηξερα απο την αρχη οτι ο χρονος της ηταν περιορισμενος γιατι ειχε να δει ενα καρο συγγενεις και ειχε να τελειωσει και δυο εργασιες για την σχολη της.
Επρεπε να κανω κινηση και αφου οι συνθηκες το επετρεψαν προτεινα χαλαρο σινεμαδακι την ημερα της γιορτης μου για να ξελαμπικαρει κι αυτη απο το διαβασμα.Το σχεδιο ηταν βεβαια μετα να τραβηχτουμε και σε κανα μπαρ και μετα να της προτεινω να παμε σπιτι μου...παπαρια..ουτε να το ακουσει δεν ηθελε,κατευθειαν μετα το σινεμα μπηκαμε στο αμαξι να την παω σπιτι,οποτε παλι φιλακι στο μαγουλο και καληνυχτα.
Ρε πως καταντησαμε λοχια θα μπορουσε να παιζει στο ραδιο,το ηθικο μου ειχε καταρακωθει.Τι νειλα ηταν αυτη παλι;ανεπιτρεπτο για τα δικα μου δεδομενα.
Περασανε παλι δυο μερες και εφτασε η παραμονη των Χριστουγεννων,θα πηγαινα βολτα με τον αδερφο μου το βραδυ,κι ενα φιλο να κανουμε μπαροτσαρκα,αλλα εσκασε μηνυμα οτι δεν ηθελε να κατσει μεσα παραμονη κι αν ηταν να βγαιναμε.Τις ειπα οτι θα πηγαιναμε σε ροκ μπαρακια κι οχι σε λαϊκα που της αρεσουν,αλλα δεν πτοηθηκε και ηρθε και με βρηκε.Πηγαμε λοιπον να συναντησουμε και τους υπολοιπους οι οποιοι ειχαν βγει και ειχαν αρχισει να πινουν απο πιο νωρις.Ειχαν μαζεψει και εναν πιτσιρικα φοιτητη ολλανδο στην παρεα που την επεφτε σε οτι θηλυκο εβρισκε μπροστα του.Γυρισαμε κανα δυο μπαρ,ολα ηταν τιγκα δεν μπορουσες ουτε να χορεψεις ουτε καλα καλα να σταθεις,ο ολλανδος της την επεφτε διακριτικα για λιγο και μετα εφευγε και πηγαινε σε οποιες γυναικες καθοντουσαν μονες τους.Εφαγε κατι ποτα στα μουτρα,κατι χυλοπιτες ξεγυρισμενες και μετα ξαναρθε για να παρει την πενταγιωτισσα να την κανει wingman να τους μιλαει αυτη πρωτη.Αν και ο τυπος ηταν ωραιος εμφανισιακα αυτη τον απεφυγε ευγενικα κι εκατσε με μενα σε μια γωνια που ειχα καβατζωσει στο μπαρ.Εκει καταλαβα οτι ηταν ανοιχτη στο φλερτ,αλλα μεχρι εκει.
Αργοτερα φυγαμε και πηγαμε σε ενα κοντινο σαντουιτσαδικο να φαμε κανα βρωμικο ή κατι τετοιο.Η πενταγιω λοιπον αποφασιζει να παει απεναντι να παρει σουβλακι τυλιχτο που της ειχε λειψει στην Αγγλια και την ακολουθαει και ο καριολης ο Ολλανδος απο πισω.Ευτυχως τα μαγαζια ειχαν οπτικη επαφη οποτε δεν χρειαστηκε να ξεφτυλιστω και να τρεχω απο πισω της.Εβλεπα απο μακρυα τα τεκταινομενα.Γυρνανε λοιπον στο τραπεζι μας και τρωμε ολοι μαζι κι ο ολλανδος να κομποριμονευεται ποσο καμακι ειναι και τι ευκολα που του καθονται οι γκομενες στην Ελλαδα και κατι τετοια.Οντως ο κερατας στις τοσες χυλοπιτες που αρπαξε το βραδυ,καταφερε να παρει κι ενα γλωσσοφιλο απο μια πιτσιρικα την ωρα που εφευγε.Οποτε μπορει να τον κοροιδευαμε εμεις μεταξυ μας στα ελληνικα αλλα ηταν υπολογισιμος αντιπαλος.Σε αυτη την φαση,τελειωνοντας το φαι,εγω προφασιστηκα κουραση και η παρεα εσπασε.Εμεινα εγω και η πενταγιωτισσα να τριγυρναμε στα πλακωστρωτα μεχρι που βρηκαμε ενα μαγαζι που ακουγοντουσαν ελληνικα λαϊκα απο μεσα.Αστραψαν τα ματια της και κοιταγε την ξεβρακωτη πορτιερισσα."Αντε παμε της λεω","Αληθεια;" μου λεει ολο εκπληξη,"θα μπεις εσυ σε τετοιο μαγαζί;","ε" λεω, "αφου σε βλεπω οτι το θες πολυ","μη σου χαλασω χατηρι".Διαγραφηκε ενα τεραστιο χαμογελο στα χειλη της και αρχισε σχεδον να τρεχει προς την εισοδο.Μπαινουμε μεσα,κι απογοητευομαι,παρακμη...πεντε θαμωνες τρεις τεσσερις γυναικες παρεα,κατι θειτσες σαν κονσοματρις κι αλλο ενα ζευγαρι πιτσιρικαδων.Παραγγελνουμε ουισκυ και προσπαθουμε να εγκλιματηστουμε στο περιβαλλον.Ολες οι αλλες ξεβρακωτες να κουνιουνται,η πενταγιω το ιδιο και η τυπισσα απο το ζευγαρι να προσπαθει να χορεψει ζειμπεκικο και τσιφτετελι με 15 ποντες γοβες.Εχει περασει κανα μισαωρο κι αρχιζουν να μαζευονται καγκουροπαρεες βλαχων που πηραν την επιδοτηση,το κλασσικο ειδος που εχει να δει μουνι απο τοτε που γεννηθηκε και ξεκιναει παντα φασαριες στα μαγαζια οταν υπαρχουν γυναικες.Αρχισουν και χορευουν ζειμπεκικα σαν σαλτιμπαγκοι γυρω απο τις γυναικες,χοροπηδωντας με κινησεις και σκερτσα που παραπεμπουν αναμεταξυ σε τσαμικο ή σε κλοουν στο τσιρκο,κι ο τριμαλακας dj βαζει μητροπανο.Αισχος,αηδια,παρακμη,ολα αυτα με κατακλυζουν οταν ακουω το μια σταση εδω και βλεπω τη νεαρη βλαχα να προσπαθει να κανει φιγουρα στο γκομενο και καταληγει με τον κωλο κατω και τις γοβες να κοιτανε το ταβανι.Τετοια σουρεαλ κατασταση ειχα να τη ζησω χρονια...ειχα μεινει τοσο αποσβωλομενος που η πενταγιωτισσα μας εβγαλε σελφι και δεν την θυμαμαι καν."Αυτο ηταν" της λεω,δεν αντεχω αλλο...βγαζει λοιπον και πληρωνει το μπαρμαν και φευγουμε.Ναι...τα πληρωσε ολα τα ποτα μας,γτ καταλαβε οτι ειχα φτασει στο αμην.Πρωτη φορα Ελληνιδα με εχει κερασει...δεν ηθελα βεβαια γιατι ξερω πως ειναι να εισαι φοιτητης,αλλα η πενταγιω ειναι κυρια σε αυτα,σωστη ευρωπαια θα ελεγα.Αργοτερα καταλαβα οτι αυτη η δοτικοτητα ειναι βασικο στοιχειο του χαρακτηρα της.
Μπηκαμε στο αμαξι και προσπαθουσε να μου φτιαξει το κεφι με αστεια,φτασαμε στο σπιτι της και εκει που ειναι να καληνυχτισω και να παρω το καθιερωμενο φιλακι στο μαγουλο της λεω:"τι θα γινει ρε τυπισσα,σαν ξαδερφακια θα χαιρετιομαστε συνεχεια;","γιατί ρε δε σ' αρεσει;" μου απανταει "οχι" της λεω,"αλλα αμα ειναι να σου βαλει κακο βαθμο ο γκομενος στην Αγγλια παω πασο" και εκει της γυρισαν τα μυαλα,λυνει την ζωνη ασφαλειας και μου παταει ενα γλωσσοφιλο που τα ειδα ολα.Τα επομενα δεκαπεντε λεπτα μειναμε εκει να ρουφαμε ο ενας τον αλλο.To be continued....
Μετά από δύο μέρες κανονίσαμε να πάμε μαζί σε ένα φιλικό της ζευγάρι που είχε καιρό να δει.Εμενα ήταν πολύ κοντά στο εξοχικό μου και ήθελα να πάω να αφήσω κάποια πράγματα οπότε σύνταξιδεψαμε.Φτασαμε εκεί και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό,με τον τύπο από το ζευγάρι βγήκαμε και συγχωριανοί οπότε η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και το κρασί έρεε άφθονο.Καποια στιγμή σηκώθηκα κ κατάλαβα ότι είχα πιει παραπάνω.Οποτε ζήτησα σιγά σιγά να αποχωρήσουμε.Δεν είχε πάει πολύ αργά και η συνοδηγός μου ήθελε να γυρίσουμε κατευθείαν στο άστυ.Εγω αφενός δεν είχα τελειώσει την δουλειά που είχα να κάνω αφετέρου ήθελα να ξεσουρωσω λίγο πριν βγω στην Εθνική.Οποτε μπήκαμε στο αμάξι και κατευθύνθηκαμε προς το σπίτι στο χωριό,εκεί ξεφόρτωσα όλα τα πράγματα άνοιξα κλιματισμό στο φουλ και άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ.Σε κάποια φάση που της είπα να συνεχίσουμε στο υπνοδωματιο τραβήχτηκε και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,και τα σχετικά.Της λέω εγώ πάω να ξαπλώσω λίγο κι αν θέλεις ελα,οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι.Της έβγαλα την μπλουζα,άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της και μετά ξεκουμπωσα το παντελόνι.Εκει τσίνισε αλλά δεν πτοήθηκα και πέρασα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο,πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη...πέρασα ώρα εκεί παίζοντας με κλειτορίδα και βάζοντας ένα  και μετά δύο δάχτυλα.Υγρανθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από λίγη ώρα άρχισε να τρέμει και να χτυπιέται.Αφου τελείωσα την περιποίηση και έχυσε πανηγυρικά ήταν η δική μου σειρά...ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.
Τώρα για τα υπόλοιπα στο σεξ δεν έχω να πω πολλά γιατί στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν μπορούσα να χύσω πάνω από δύο φορές και δεν το ευχαριστήθηκαμε.Οποτε αρκεστηκαμε σε δυο τρεις κλασσικες στασεις.Ιεραποστολικο πισωκολλητο και κάποιες παραλλαγές.Δωσαμε όμως υπόσχεση και για επόμενο πήδημα εντός των εορτών.To be continued...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δεν το διάβασα, ίσως είμαι κι εγώ επιφανειακός  :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
5γιω, πως βρίσκεις τη θεωρία του εθνικογαμισμού από τον Δημητράκη τον πορνομετανάστη;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι