Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ασχοληστε με τα κριτηρια καποιας που εχει παρει ολο τον τριτο κοσμο???

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν και δεν θα καταλαβεις, θα προσπαθησω

Με την τωρινη μου σχεση εχουμε 15 χρονια διαφορα
Οσες φορες συνομιλει ή προσπαθει να συνεννοηθει με αντρες μεγαλυτερους της μονο 5 ή 6 χρονια, απελπιζεται.
Κάγκουρες, ανοητοι, ανωριμοι, θεόχαζοι.

Και καθε φορα μου λεει ποσο τυχερη ειναι που ειναι μαζι μου και δεν εχει αναγκασθει να εχει σχεση με ατομο κοντα στην ηλικια της

τυχερη π τα χει με παντρεμενο??
δε θα το λεγα!!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Άρα το συμπέρασμα των 5 χρόνων Μαξ έχει βγει απ την εμπειρία με τους 10+ των προηγούμενων ετών η δεν έχεις κατασταλάξει ποια είναι η ιδανική διαφορά και είσαι ακόμα στην αναζήτηση;

οχι απλα εχω δει οτι με 10+ δε μπορω να εχω το fun της ηλικιας μ! γιαυτο θελω καποιον π να εχει τη τρελα μ κ να διασκεδαζουμε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Άρα το συμπέρασμα των 5 χρόνων Μαξ έχει βγει απ την εμπειρία με τους 10+ των προηγούμενων ετών η δεν έχεις κατασταλάξει ποια είναι η ιδανική διαφορά και είσαι ακόμα στην αναζήτηση;
Τύπε η οπτικη ειναι διαφορετικη

Για μια κοπελα 28 ετων, ενας 33αρης ειναι ευκολη λυση
Αν ειναι μαγκιτισσα και αξιζει πραγματικα, πρεπει να εχει αντρα πανω απο 40 ετων
Αν δεν τον εχει, σημαινει οτι εκεινη δεν αξιζει και πολλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
οχι απλα εχω δει οτι με 10+ δε μπορω να εχω το fun της ηλικιας μ! γιαυτο θελω καποιον π να εχει τη τρελα μ κ να διασκεδαζουμε!
Ακριβως. Ελαφροτητα.
Και μετα οταν σε λεω ελαφρια γκομενιτσα φταιω εγω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
τυχερη π τα χει με παντρεμενο??
δε θα το λεγα!!
Αυτο αφορά την ίδια

Εξαλλου σου ειπα εξαρχης οτι δεν θα καταλαβεις

Εσυ κατα τα αλλα εισαι τοσο επαναστατρια, αλλά οσον αφορα τις σχεσεις εισαι μια συντηρητικλα του κερατα, ώστε να αδυνατεις να αντιληφθεις οτι μπορει να υπαρχει μια σχεση πολυτιμη ακομη και υπο αυτες τις συνθηκες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
οι νεοι με τους νεους
κ οι γεροι με τους γερους!
Οι ελαφριοι με τις ελαφριες
Και οι σοβαροι με τις σοβαρες

Πες κι αλλα συντηρητικα κλισεδακια και μετα θυμισου να με κραξεις σαν δεξιο για να νιωσεις προοδευτικη

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αυτο αφορά την ίδια

Εξαλλου σου ειπα εξαρχης οτι δεν θα καταλαβεις

Εσυ κατα τα αλλα εισαι τοσο επαναστατρια, αλλά οσον αφορα τις σχεσεις εισαι μια συντηρητικλα του κερατα, ώστε να αδυνατεις να αντιληφθεις οτι μπορει να υπαρχει μια σχεση πολυτιμη ακομη και υπο αυτες τις συνθηκες

μα εχω κανει σχεση με παντρεμενο, αλλα ηξερα την ημερομηνια ληξης! επισης εχω ολη τη ζωη μπροστα μ
αλλα αν ημουν 36 και ειχα 4 χρονια ακομα για να κανω παιδι δε θα τα σπαταλουσα με καποιον παντρεμενο!

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
77 σελίδες για ένα χοντρό μπάζο και ύστερα σας φταίνε οι Ελλεηνίδες?

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Κοίταχτε έχουν όλα την οπτικη τους και τι αναζητά ο καθένας στην εκάστοτε ηλικία που είναι.. Αν ας πούμε τόσα χρόνια συναναστρεφοταν με άτομα με διαφορά +10 χρονια που ίσως την γοήτευσε το οποιο κύρος είχαν και της προσεδιδαν κ εκείνης μπορώ να καταλάβω γτ ίσως να μπουχτίσε απ όλο αυτο και να αναζητά τωρα κάτι  πιο κοντινο και σε ηλικία αλλά κ σε τρόπο ζωής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
αλλα αν ημουν 36 και ειχα 4 χρονια ακομα για να κανω παιδι
Ποιος την εμποδιζει να κανει παιδι αν θελει?
Μαλλον δεν εισαι τοσο προοδευτικη και απελευθερωμενη οσο νομιζεις

Νομιζω οτι ακουω τη γιαγια μου

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οι ελαφριοι με τις ελαφριες
Και οι σοβαροι με τις σοβαρες

Πες κι αλλα συντηρητικα κλισεδακια και μετα θυμισου να με κραξεις σαν δεξιο για να νιωσεις προοδευτικη

δε τα λεω εγω οι παλιοιι τα λεγανε!
η προοδευτικοτητα ερχεται μεσα απο τη παραδοση
μονο οταν εχεις δει το εργο ξερεις πως να το αλλαξεις!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ετσι ελεγε και μια γνωστη μου, οτι ο Αιγυπτιος ηταν πολυ καλο παιδι, με ηθος, πιστός, γενναιοδωρος.

Σε ενα χρονο δεν την αφηνε να βγει εξω, να συναντησει τ' αδελφια της, την εντυνε μεχρι τον αστραγαλο και η σφαλιαρα επεφτε συννεφο

Ευτυχως καποια στιγμη ο πατερας της τον τουλουμιασε στο ξυλο και τελειωσαν οι προοδευτικοτητες
Μάθε τι εστί κουλτούρα όμως...
Γνωστός μου Τούρκος, πολύ αξιόλογος άνθρωπος, του οποίου η γυναίκα ήταν καθηγήτρια γαλλικών και αγγλικών (για τα δεδομένα της περιοχής, πολύ σπουδαγμενη) δεν άφηνε την γυναίκα του να κάνει ιδιαίτερα χωρίς να είναι και αυτός παρόν στο σπίτι. Και μιλάμε για ιδιαίτερα σε Άραβες, και με την πολύ κακή οικονομική κατάσταση της χώρας τα τελευταία χρόνια λόγω του μαλακα που έχουνε. (Αν εμείς είμαστε ευνουχισμενοι που βγάζουμε Παπανδρέου, Μιτσοτακηδες, Τσιπρες και ΣΙΑ αυτοί είναι δέκα φορές ευνουχισμενοι)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Κοίταχτε έχουν όλα την οπτικη τους και τι αναζητά ο καθένας στην εκάστοτε ηλικία που είναι.. Αν ας πούμε τόσα χρόνια συναναστρεφοταν με άτομα με διαφορά +10 χρονια που ίσως την γοήτευσε το οποιο κύρος είχαν και της προσεδιδαν κ εκείνης μπορώ να καταλάβω γτ ίσως να μπουχτίσε απ όλο αυτο και να αναζητά τωρα κάτι  πιο κοντινο και σε ηλικία αλλά κ σε τρόπο ζωής.
Α δηλαδη αντι να σοβαρευει οσο μεγαλωνει και να αναζητει κατι πιο ποιοτικο, ψαχνει κατι απλα για να διασκεδαζει

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ποιος την εμποδιζει να κανει παιδι αν θελει?
Μαλλον δεν εισαι τοσο προοδευτικη και απελευθερωμενη οσο νομιζεις

Νομιζω οτι ακουω τη γιαγια μου

σε εμενα το λες? πες το στους φιλους σ που σε αλλο νημα ελεγαν οτι γυναικα χωρισμενη με παιδι μονο για πηδουλο την εχουν! ποσο μαλλον ανυπαντρη με παιδι!

στην ελλαδα ζεις ανοιξε τα ματια σ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Μάθε τι εστί κουλτούρα όμως...
Γνωστός μου Τούρκος, πολύ αξιόλογος άνθρωπος, του οποίου η γυναίκα ήταν καθηγήτρια γαλλικών και αγγλικών (για τα δεδομένα της περιοχής, πολύ σπουδαγμενη) δεν άφηνε την γυναίκα του να κάνει ιδιαίτερα χωρίς να είναι και αυτός παρόν στο σπίτι. Και μιλάμε για ιδιαίτερα σε Άραβες, και με την πολύ κακή οικονομική κατάσταση της χώρας τα τελευταία χρόνια λόγω του μαλακα που έχουνε. (Αν εμείς είμαστε ευνουχισμενοι που βγάζουμε Παπανδρέου, Μιτσοτακηδες, Τσιπρες και ΣΙΑ αυτοί είναι δέκα φορές ευνουχισμενοι)
Μιλαμε για μουσουλμανους, αρα για βαρβαρους εξ ορισμου
Δεν το διαπραγματευομαι

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Α δηλαδη αντι να σοβαρευει οσο μεγαλωνει και να αναζητει κατι πιο ποιοτικο, ψαχνει κατι απλα για να διασκεδαζει
ανάλογα τι θεωρείται σοβαρό για τον καθένα και τι μη σοβαρό. Εγώ θα έλεγα ότι κάποιος κάνει στροφή όταν κάτι του έχει ληψει η δεν έχει ζήσει στο παρελθόν και φτάνει η στιγμή που το καταλαβαινει..

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ανάλογα τι θεωρείται σοβαρό για τον καθένα και τι μη σοβαρό. Εγώ θα έλεγα ότι κάποιος κάνει στροφή όταν κάτι του έχει ληψει η δεν έχει ζήσει στο παρελθόν και φτάνει η στιγμή που το καταλαβαινει..

ετσι ακριβως φιλε. μη δινεις βαση στις βλακειες του Αλεξ

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
ετσι ακριβως φιλε. μη δινεις βαση στις βλακειες του Αλεξ
οκ και εσύ μην αφοριζεις την αντίθετη άποψη έχει ενδιαφέρον και η οπτική του γωνία άσχετα αν συμφωνεί κάνεις η όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom