Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 456
Μακάριοι οι εν αγνοία... Malkavian Mirror είναιτο προηγουμενο ηταν καλυτερο! οι σπασμενοι καθρεφτες μ θυμιζουν την snowhite.
Μακάριοι οι εν αγνοία... Malkavian Mirror είναιτο προηγουμενο ηταν καλυτερο! οι σπασμενοι καθρεφτες μ θυμιζουν την snowhite.
τυπε γιατι δεν την γαμαςΓηράσκω αεί διδασκόμενος σειρά!...
Άντε, στο έκανα το χατήρι, άλλαξα avatar... τώρα βέβαια, αν ξέρεις τι έβαλα, μάλλον χειρότερο είναι...
Τρείς λόγοι...τυπε γιατι δεν την γαμας:S :S :S
Τύπε εγω θελω να επαναφερεις το προηγουμενο αβαταρΜακάριοι οι εν αγνοία... Malkavian Mirror είναι
Ναι, τώρα έδεσες.... άντε να το ξαναβρώ τέσσερα φορμάτ μετάΤύπε εγω θελω να επαναφερεις το προηγουμενο αβαταρ
:- :S :S :SΤρείς λόγοι...
1) δεν την έχω τόσο μεγάλη για να κάνω φάση Αθήνα Λονδίνο επι τόπου...
2) δεν την έχω δεί, να δω αν μου αρέσει...
3) δεν με έχει δει, να δει αν της αρέσω
Και ένας τέταρτος λόγος... Γιατί μπορώ
Μακάριοι οι εν αγνοία... Malkavian Mirror είναι
Thanx βρέ! και τώρα με συγχωρείτε, έχω μια διαφωνία με τον εαυτό μου....εγω λεω αυτο π βλεπω κ αυτο π βλεπω ειναι ενας ραγισμενος καθρεφτης χειρος! τα υπολοιπα τα αφηνω στους σχιζοφρενεις![]()
Εμβλημα των βαμπιρ ειναιεγω λεω αυτο π βλεπω κ αυτο π βλεπω ειναι ενας ραγισμενος καθρεφτης χειρος! τα υπολοιπα τα αφηνω στους σχιζοφρενεις![]()
Μην τους τα λές όλα!Εμβλημα των βαμπιρ ειναι
Thanx βρέ! και τώρα με συγχωρείτε, έχω μια διαφωνία με τον εαυτό μου....
εδω τι βλεπειςεγω λεω αυτο π βλεπω κ αυτο π βλεπω ειναι ενας ραγισμενος καθρεφτης χειρος! τα υπολοιπα τα αφηνω στους σχιζοφρενεις![]()
εδω τι βλεπεις:S :S :S
Σποϊλερ αλερτ, στο επομενο στορυ την πενταγιωτισα θα την παει κωλοφεραντζα ο Κομης Δρακουλας για να μας διδαξει την ανεκτικοτητα προς τους νεκροζωντανους
τον ξελαφρωνες τον tioοτι οι μεξικανοι δε χρειαζονται λεφτα για επιμηκυνσεις οπως οι ελληνες![]()
Άντε βρε, να σας καληνυχτίσω κι εγώ... μου τελειώσανε και τα τσιγάρα, δεν την παλεύω άλλο
Eμεις εδω εχουμε περιπτερο deliveryΆντε βρε, να σας καληνυχτίσω κι εγώ... μου τελειώσανε και τα τσιγάρα, δεν την παλεύω άλλο
Eμεις εδω εχουμε περιπτερο delivery