P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Μόνο τον τον χειμώνα!
τροπος του λεγειν αρχηγοπουλο! τι κανεις τις υπολοιπες μερες? ρεπαρεις?
Μόνο τον τον χειμώνα!
όχι φίλεΣε νησί μένεις;
όχι φίλε
ρε μαλακεεεες θα με πνθξετε απόψε πάει η μπύρα
Της υπόλοιπες μέρες μόνο πράξη ,του δίνω και καταλαβαίνειτροπος του λεγειν αρχηγοπουλο! τι κανεις τις υπολοιπες μερες? ρεπαρεις?
Εννοείται μπυριτσα πίνω με θέαχωνεψες?
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά οι δουλειά στις σερβιτόρες είναι να καβλαντιζουν αν δουν ότι τρωγεσαι δεν σημαίνει αυτόματα ότι ψάχνονται αλλά ότι βρήκαν κοροηδο να τους τα ακουμπάει καθημερινάπενταγιο μαντεψε τι εκανα
ειχα σκασει μυρη φτιαγμενος σε 24ωρο ταχυφαγειο και ημουν μονος
πανω στην καυλαντα με την υπαλληλο
τα λεμε
παω την αλλη μερα ιδια ωρα και της λεω θα σ δωσω ενα 50ρικο αν βγαλεις το βρακακι σου στο μπανιο και μ το δωσεις
δεν το εκανε το μωρο αλλα με ειχε στη καυλαντα
ξαναπηγα την αλλη μερα της εκανα παρεα και κανονισα για μπανιο
παω την αλλη μερα που δουλευε πρωι το μωρο και στο σχολασμα με εγραψε την πηρα απο πισω μεχτι να δω π παει και μου ΄λεει δεν ειναι σωστο αυτο π κανεις
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά οι δουλειά στις σερβιτόρες είναι να καβλαντιζουν αν δουν ότι τρωγεσαι δεν σημαίνει αυτόματα ότι ψάχνονται αλλά ότι βρήκαν κοροηδο να τους τα ακουμπάει καθημερινά
Εννοείται μπυριτσα πίνω με θέα
Τουλάχιστον όση απέμεινε γιατί με την μισή καταβρεξα το τόπο ;)
πενταγιο μαντεψε τι εκανα
ειχα σκασει μυρη φτιαγμενος σε 24ωρο ταχυφαγειο και ημουν μονος
πανω στην καυλαντα με την υπαλληλο
τα λεμε
παω την αλλη μερα ιδια ωρα και της λεω θα σ δωσω ενα 50ρικο αν βγαλεις το βρακακι σου στο μπανιο και μ το δωσεις
δεν το εκανε το μωρο αλλα με ειχε στη καυλαντα
ξαναπηγα την αλλη μερα της εκανα παρεα και κανονισα για μπανιο
παω την αλλη μερα που δουλευε πρωι το μωρο και στο σχολασμα με εγραψε την πηρα απο πισω μεχτι να δω π παει και μου ΄λεει δεν ειναι σωστο αυτο π κανεις
μπααααα αν σκεφτείς ότι ένα σετ εσώρουχα έχει κάνα 60αρι μίνιμουμ κ της έδειξε 50 θα τον πέρασε για καρμίρηετσι λενε ολεςς αλλα μετα το φυσανε το γραμμα..
Κάτι τέτοια θέματα με κάνουν και ντρέπομαι που είμαι έλληνας .......
ετσι λενε ολεςς αλλα μετα το φυσανε το γραμμα..
μπααααα αν σκεφτείς ότι ένα σετ εσώρουχα έχει κάνα 60αρι μίνιμουμ κ της έδειξε 50 θα τον πέρασε για καρμίρη
με απαξιωσε το μωρο αλλα και εγω την ακολουθησα απο το μαγαζι μεχρι το μετρο που πηρε σχεδον αλλα ηταν με μια μαλακω υπευθυνη και δεν μπορουσα να της μιλησω
παντως μου ελεγε οτι και καλα δεν την βλεπω σοβαρα επειδη της λεω για το βρακι της και τετοια
και της λεω σε βλεπω πολυ σοβαρα και σε σεβομαι
και της λεω εχθες σε σκεφτομουνα ολο το βραδυ
και μ λεει και τι εκανες
και τις λεω τπτ
και μου λεω δεν την επαιζες
τετοια μου λεει η καριολιτσα και καυλωνω ρε και ερχεται πελατης και βγαινω εξω και ξαναμπαινω και βγαινει να σκουπισει και μου κουνιεται
θελω να την παρω στο μαγαζι της λεω τετοια και μου λεει και αυτη
μου λεει καυλωσες και τετοια
και λεω πως μου μιλας στον πελατη
και λεει εσυ πως μου μιλας
ε καλα λεει το κοριτσι δε τη βλεπεις σοβαρα!
δεν της ελεγες κ εσύ τον παίζω κ χωρίς να σε σκέφτομαι?με απαξιωσε το μωρο αλλα και εγω την ακολουθησα απο το μαγαζι μεχρι το μετρο που πηρε σχεδον αλλα ηταν με μια μαλακω υπευθυνη και δεν μπορουσα να της μιλησω
παντως μου ελεγε οτι και καλα δεν την βλεπω σοβαρα επειδη της λεω για το βρακι της και τετοια
και της λεω σε βλεπω πολυ σοβαρα και σε σεβομαι
και της λεω εχθες σε σκεφτομουνα ολο το βραδυ
και μ λεει και τι εκανες
και τις λεω τπτ
και μου λεω δεν την επαιζες
τετοια μου λεει η καριολιτσα και καυλωνω ρε και ερχεται πελατης και βγαινω εξω και ξαναμπαινω και βγαινει να σκουπισει και μου κουνιεται
θελω να την παρω στο μαγαζι της λεω τετοια και μου λεει και αυτη
μου λεει καυλωσες και τετοια
και λεω πως μου μιλας στον πελατη
και λεει εσυ πως μου μιλας