Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 803
- Πόντοι
- 81
Εγω ρε μαγκες τον ειχα πετυχει ενα πρωι το καλοκαιρι με ρουχα οικοδομης στο κεντρο
Και εγώ το ίδιο γι'αυτό το είπα..Εγω ρε μαγκες τον ειχα πετυχει ενα πρωι το καλοκαιρι με ρουχα οικοδομης στο κεντρο
Έτσι... Κωλομπαρο ναι... Μπουρδελο, ίσως δύσκολοΣωστός
Αν και εγώ πιστεύω θα δουλέψει σε κάνα κολομπαρακι
Αυτό είναι ερώτηση, ή διαπίστωση?Καλησπέρα η Εμμανουέλα αξίζει για το πρόγραμμα αναλ
1 μέτρο και ένα μιλκο και το παίζει και γαμαω ταοΚαι εγώ το ίδιο γι'αυτό το είπα..
ΕρώτησηΈτσι... Κωλομπαρο ναι... Μπουρδελο, ίσως δύσκολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό είναι ερώτηση, ή διαπίστωση?
Κατεβαινει συχνα?γενικα?Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο πήγα στην κοπέλα Τελευταίες μέρες στα Χανιά Jessica Latín girl 6973605487 ...η εμπειρία για 50€...όλα με προφυλακτικό...θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Έκατσα τουλάχιστον 20-25 λεπτά την άλλαξα 5 στάσεις...ούτε κιχ δεν έβγαλε το κορίτσι...μέχρι που τελείωσα πολύ ευγενικη. Και ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε. Αν το σκέφτεστε για απόψε γιατί αύριο φεύγει μην το σκέφτεστε άλλο.
Δεν έχω ιδέα...αλλά πραγματικά θα ξανά πήγαινα αν ξανά ερχόταν.Κατεβαινει συχνα?γενικα?
Για ποιον λέτε παιδιά?????Εγω ρε μαγκες τον ειχα πετυχει ενα πρωι το καλοκαιρι με ρουχα οικοδομης στο κεντρο
Το σύζυγο της ΑλεξίαςΓια ποιον λέτε παιδιά?????
Σοβαρά τώρα????? Τόσα λεφτά έχει βγάλει τόσα χρόνια στα μπουρδέλαΤο σύζυγο της Αλεξίας
της τα τρωγαν οι γκομενοι....Σοβαρά τώρα????? Τόσα λεφτά έχει βγάλει τόσα χρόνια στα μπουρδέλα
Καλά δεν νομίζω να πιστεύετε ότι δεν έχει χοντρά λεφτά η Αλεξία, τόσα χρόνια την είχε γαμησει ολόκληρη η Κρήτη, μιλάμε για πολλά λεφτάΆν.καψουρευεσαι έτσι είναι..
Το ότι γαμιεται μια 10ετια,δεν σημαίνει ότι τα έχει καβατζωσει και όλα. Στην αρχή που ήταν 18-19 χρονών, θα είχε κανένα να της τα μασάει για να την "προστατεύει", μετά είχε ένα τυχαρπαστο που τον τάιζε, έχει εξοπλίσει και το σπίτι της με του κόσμου τα αγαθά, πήρε και το μπουρδελακι και του έριξε λίγα φράγκα για την ψευτοανακαινιση... Ε δεν θέλει και πολύ να τα ξοδέψειςΚαλά δεν νομίζω να πιστεύετε ότι δεν έχει χοντρά λεφτά η Αλεξία, τόσα χρόνια την είχε γαμησει ολόκληρη η Κρήτη, μιλάμε για πολλά λεφτά
¨Οπως τα είπες : ανεμομαζωματα διαολοσκορπίσματα .Το ότι γαμιεται μια 10ετια,δεν σημαίνει ότι τα έχει καβατζωσει και όλα. Στην αρχή που ήταν 18-19 χρονών, θα είχε κανένα να της τα μασάει για να την "προστατεύει", μετά είχε ένα τυχαρπαστο που τον τάιζε, έχει εξοπλίσει και το σπίτι της με του κόσμου τα αγαθά, πήρε και το μπουρδελακι και του έριξε λίγα φράγκα για την ψευτοανακαινιση... Ε δεν θέλει και πολύ να τα ξοδέψεις
Ανεμομαζωματα, διαολοσκορπισματα