Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
806
Πόντοι
81
Εγω ρε μαγκες τον ειχα πετυχει ενα πρωι το καλοκαιρι με ρουχα οικοδομης στο κεντρο

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Καλησπέρα η Εμμανουέλα αξίζει για το πρόγραμμα αναλ

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Σωστός
Αν και εγώ πιστεύω θα δουλέψει σε κάνα κολομπαρακι
Έτσι... Κωλομπαρο ναι... Μπουρδελο, ίσως δύσκολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα η Εμμανουέλα αξίζει για το πρόγραμμα αναλ
Αυτό είναι ερώτηση, ή διαπίστωση?

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθες στην Εμμανουέλα όμορφο κορίτσι ζήτησε 100 και για πρωκτικό δεν τα έδωσα και πάλι καλά μπήκα με το απλό πρόγραμμα ήρθε η κοπέλα τριβόταν για κάνα λεπτό με τα βυζιά την στο εργαλείο μετά ξεκίνησε μια πίπα χαλιά μετά ανέβηκε πάνω μου ούτε για 3 λεπτά στήθηκε στα 4 εκεί που έδινα πόνο μου λέει αργείς να τελειώσεις και τελείωσε ο χρόνος ν,να πω ότι έκατσα δεν έκατσα 10 λεπτά .προσωπικά δεν ξανά πάω στο συγκεκριμένο μαγαζάκι βάζω Χ.και η βίκα να έρθει που αξίζει δεν πηγενω εκτός αν διαβάσει το μήνυμα εδώ και αν θέλει μπορεί να μου στείλει εδώ,και θα κανονίσουμε για κάπου έξω.Αν το δει η γλυκούλα να φτιάξει την κατάσταση 40€ για ούτε 10 λεπτά ντροπή σας

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
και γω πηγα,κατω τ μετριου η εμπειρια μ !!!!

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
@Glikoula
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά ρε παίδες γιατί δε πάτε στα σίγουρακια ?
Και δοκιμάσετε καινούργιες
Δηλαδή δεν το περιμένετε ότι θα είναι φόλα

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο πήγα στην κοπέλα Τελευταίες μέρες στα Χανιά Jessica Latín girl 6973605487 ...η εμπειρία για 50€...όλα με προφυλακτικό...θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Έκατσα τουλάχιστον 20-25 λεπτά την άλλαξα 5 στάσεις...ούτε κιχ δεν έβγαλε το κορίτσι...μέχρι που τελείωσα πολύ ευγενικη. Και ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε. Αν το σκέφτεστε για απόψε γιατί αύριο φεύγει μην το σκέφτεστε άλλο.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο πήγα στην κοπέλα Τελευταίες μέρες στα Χανιά Jessica Latín girl 6973605487 ...η εμπειρία για 50€...όλα με προφυλακτικό...θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Έκατσα τουλάχιστον 20-25 λεπτά την άλλαξα 5 στάσεις...ούτε κιχ δεν έβγαλε το κορίτσι...μέχρι που τελείωσα πολύ ευγενικη. Και ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε. Αν το σκέφτεστε για απόψε γιατί αύριο φεύγει μην το σκέφτεστε άλλο.
Κατεβαινει συχνα?γενικα?

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
433
Πόντοι
26

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Καλά δεν νομίζω να πιστεύετε ότι δεν έχει χοντρά λεφτά η Αλεξία, τόσα χρόνια την είχε γαμησει ολόκληρη η Κρήτη, μιλάμε για πολλά λεφτά
Το ότι γαμιεται μια 10ετια,δεν σημαίνει ότι τα έχει καβατζωσει και όλα. Στην αρχή που ήταν 18-19 χρονών, θα είχε κανένα να της τα μασάει για να την "προστατεύει", μετά είχε ένα τυχαρπαστο που τον τάιζε, έχει εξοπλίσει και το σπίτι της με του κόσμου τα αγαθά, πήρε και το μπουρδελακι και του έριξε λίγα φράγκα για την ψευτοανακαινιση... Ε δεν θέλει και πολύ να τα ξοδέψεις

Ανεμομαζωματα, διαολοσκορπισματα

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Το ότι γαμιεται μια 10ετια,δεν σημαίνει ότι τα έχει καβατζωσει και όλα. Στην αρχή που ήταν 18-19 χρονών, θα είχε κανένα να της τα μασάει για να την "προστατεύει", μετά είχε ένα τυχαρπαστο που τον τάιζε, έχει εξοπλίσει και το σπίτι της με του κόσμου τα αγαθά, πήρε και το μπουρδελακι και του έριξε λίγα φράγκα για την ψευτοανακαινιση... Ε δεν θέλει και πολύ να τα ξοδέψεις

Ανεμομαζωματα, διαολοσκορπισματα
¨Οπως τα είπες : ανεμομαζωματα διαολοσκορπίσματα .
Σε αυτές τις δουλειές κ γενικά σε δουλειές της νύχτας λίγοι κρατάνε τα λεφτά τους. Παραδείγματα ξέρουμε όλοι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom