Από glikoula όλες δεν είναι;Για μένα οι καλύτερες
Μπέλα
Καίτη
Αναστασία
Εμφάνιση και θα περάσεις καλά.
Δουλεύει τώρα καμία;
Από glikoula όλες δεν είναι;Για μένα οι καλύτερες
Μπέλα
Καίτη
Αναστασία
Εμφάνιση και θα περάσεις καλά.
Εγώ...ωραίες κοπέλες όπως στην φωτογραφία...αλλά σε ξεπετανε....και επειδή είναι και αδερφές δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Καλύτερη η κοπέλα με τα σγουρά μαλλια...εγώ άμα ξανά πήγαινα θα επέλεγα μόνη της την κοπέλα με τα σγουρά μαλλιά.Πήγε κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις?
Από glikoula ναι .Από glikoula όλες δεν είναι;
Δουλεύει τώρα καμία;
Και εγώ αυτό έχω να πω ακριβώς όπως τα εγραψες φίλε Γιώργο...μακριαΓια την πρώτη έγραψε ο @Igano
Για τη δεύτερη σου λέω εγώ ΜΑΚΡΥΑ! Γυφτορουμανα απλό πρόγραμμα, όλα με καποτα, κλαμενα 60€
Για τις άλλες δεν έχω αποψη
Για την πρώτη έγραψε ο @Igano
Για τη δεύτερη σου λέω εγώ ΜΑΚΡΥΑ! Γυφτορουμανα απλό πρόγραμμα, όλα με καποτα, κλαμενα 60€
Για τις άλλες δεν έχω αποψη
Δεν είναι κριτική, είναι σχόλιο εδώ λίγο πιο πάνωφίλε δεν βρίσκω την κριτική. Ευχαριστώ για το heads up για την δεύτερη!
Εγώ...ωραίες κοπέλες όπως στην φωτογραφία...αλλά σε ξεπετανε....και επειδή είναι και αδερφές δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Καλύτερη η κοπέλα με τα σγουρά μαλλια...εγώ άμα ξανά πήγαινα θα επέλεγα μόνη της την κοπέλα με τα σγουρά μαλλιά.
Ειδικά φίλε η Καίτη είναι το κάτι άλλο, έτσι και την φτιάξεις.... Μακάρι να ξανάρθει.Από glikoula όλες δεν είναι;
Δουλεύει τώρα καμία;
Είδα τα συγκεκριμένα κοριτσια σήμερα από κοντά, είναι πολύ τούμπανο και τα 2. Τώρα είναι Ηράκλειο θα δοκιμάσω σίγουρα!Black friday..και έτσι
Δεν νομίζω να έχει κάτι καινούργιο..Γεια σας έχει τίποτα καλό στο στενό για επίσκεψη εκτός από τα σπιτάκια της γλυκουλας
Έχει έρθει μια Σάντρα στο 3 ( μετρίου αναστήματος, λίγα κιλακια παραπάνω, ευδιάθετη, και καλή μου φάνηκε ( δεν πέρασα) . Στο 14 η αδύνατη ( ξεχνάω τα ονόματα ρε γμτ. ) κοκαλιάρα, στο 11 μια μετρίου αναστήματος κανονικού σωματότυπου, με μαύρα μάτια, λίγο παράξενη μύτη μου φάνηκε, σε γενικές γραμμές καλή, δεν τιμήθηκε, λόγω φόρτου εργασίας δεν πέρασα από καμμία.Γεια σας έχει τίποτα καλό στο στενό για επίσκεψη εκτός από τα σπιτάκια της γλυκουλας