Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι η Ντανιέλα στα μέρη μας;
Είναι όντως αστέρι την είχα πάρει πριν από κάνα δίμηνο αν δεν κάνω λάθος.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Πήγε κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις?
Εγώ...ωραίες κοπέλες όπως στην φωτογραφία...αλλά σε ξεπετανε....και επειδή είναι και αδερφές δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Καλύτερη η κοπέλα με τα σγουρά μαλλια...εγώ άμα ξανά πήγαινα θα επέλεγα μόνη της την κοπέλα με τα σγουρά μαλλιά.

NickBig1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
30
Πόντοι
0

Γνώμη κανείς; Ειδικά η πρώτη;

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.818
Πόντοι
3.036
Γνώμη κανείς; Ειδικά η πρώτη;
Για την πρώτη έγραψε ο @Igano

Για τη δεύτερη σου λέω εγώ ΜΑΚΡΥΑ! Γυφτορουμανα απλό πρόγραμμα, όλα με καποτα, κλαμενα 60€

Για τις άλλες δεν έχω αποψη

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
573
Πόντοι
21

Για τη δεύτερη σου λέω εγώ ΜΑΚΡΥΑ! Γυφτορουμανα απλό πρόγραμμα, όλα με καποτα, κλαμενα 60€

Και εγώ αυτό έχω να πω ακριβώς όπως τα εγραψες φίλε Γιώργο...μακρια

NickBig1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
30
Πόντοι
0

φίλε δεν βρίσκω την κριτική. Ευχαριστώ για το heads up για την δεύτερη!

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.818
Πόντοι
3.036
φίλε δεν βρίσκω την κριτική. Ευχαριστώ για το heads up για την δεύτερη!
Δεν είναι κριτική, είναι σχόλιο εδώ λίγο πιο πάνω

Εγώ...ωραίες κοπέλες όπως στην φωτογραφία...αλλά σε ξεπετανε....και επειδή είναι και αδερφές δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Καλύτερη η κοπέλα με τα σγουρά μαλλια...εγώ άμα ξανά πήγαινα θα επέλεγα μόνη της την κοπέλα με τα σγουρά μαλλιά.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
573
Πόντοι
21
Εγώ τη σοφία περιμένω προσωπικα

• Like
Αντιδράσεις: GioCha

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
197
Πόντοι
1
Black friday..και έτσι

Screenshot_20231020-173157.png
Είδα τα συγκεκριμένα κοριτσια σήμερα από κοντά, είναι πολύ τούμπανο και τα 2. Τώρα είναι Ηράκλειο θα δοκιμάσω σίγουρα!

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
1
Γεια σας έχει τίποτα καλό στο στενό για επίσκεψη εκτός από τα σπιτάκια της γλυκουλας

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Γεια σας έχει τίποτα καλό στο στενό για επίσκεψη εκτός από τα σπιτάκια της γλυκουλας
Έχει έρθει μια Σάντρα στο 3 ( μετρίου αναστήματος, λίγα κιλακια παραπάνω, ευδιάθετη, και καλή μου φάνηκε ( δεν πέρασα) . Στο 14 η αδύνατη ( ξεχνάω τα ονόματα ρε γμτ. ) κοκαλιάρα, στο 11 μια μετρίου αναστήματος κανονικού σωματότυπου, με μαύρα μάτια, λίγο παράξενη μύτη μου φάνηκε, σε γενικές γραμμές καλή, δεν τιμήθηκε, λόγω φόρτου εργασίας δεν πέρασα από καμμία.
Στο 13 μια που δε έγραφε όνομα όταν πέρασα, ( δε μπήκα μέσα) και στο απέναντι που ήταν η Τζασμιν ήταν μια Μαρία ( δεν την είδα ούτε αυτή)
Μάγκες βιαζόμουν παρά πολύ ( δεν πέρασα μέσα σε ορισμένες ούτε να δω) και δε ξέρω αυτές που γραφω αν ήταν από παλιότερα .

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Στο 17 ήρθε πριν 4 μέρες απ' ότι μου είπε η κυρία της υποδοχής η Νταϊάνα. Μετρίου αναστήματος πετίτο μικροκαμωμένη με μακρύ ξανθό σκούρο Μάλι. 1.55 περίπου αδύνατη μικρό βυζάκι , με ωραία ρογα, και πολύ μη μου άπτου.
Μια Ελένη Δήμου ( η τραγουδίστρια για όσους τη ξέρουν) σε μικρογραφία θα έλεγα.
Όμορφο είναι αλλά αγαρμπο, και βιάζεται. Έχει κακό συμβουλάτορα. Πίπα δε ξέρει θα μάθει. Μαζί μου πάντως έμεινε μέσα μισή ώρα. Σαν ακατεχο φαίνεται, θέλει μαθήματα για να παραμείνει. Η κυρία της υποδοχής ευγενέστατη αλλά θα πρέπει να τη συμβουλέψει σωστά. Να αφήνει να την ακουμπάνε στα μαλλιά δε θα πάθει κάτι! Από Ουκρανία είναι . Νομίζω ότι μπορεί να αποδώσει τέλεια σε λίγο καιρό.
Πάντως είναι καλό το μικρό. Θα προοδεύσει. Θα ξαναπάω. Να πάτε και γράψτε βρε όσοι πάτε μια κουβέντα μα δε θα σάς πέσει ο κωλίς. Περιμένετε εμάς τα γερόντια, τις παλιοκαραβάνες να σας γράφουμε.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Πήγα για τη Σάντρα στο 3. Βλέπω ταμπέλα ΣΑΡΑ. Ώπα λέω , φατην τώρα, κοιτάζω στο 14 ... Πάνε τα Μιράντα μου. εεε! έλειπε η πολύ αδύνατη Πίππα, Νέα κοπέλα έγραφε ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ.
Πάω στο 11 ΚΑΡΛΑ, δε τη πάω πολύ τουπέ ρε φίλε , ρε γαμω το μου λέω τι έγινε? Πλάκα μου κάνουν στο 9 η ΕΛΕΝΗ η φίλη μου παλιό σκαρί, στο 6 μπαίνω μια Ισπανίδα , η Μαρία 40 με 45 περίπου Μαΐων. Στο 2 η ΜΑΡΙΝΑ. Στο 13 λιγουλάκι ανοικτή η πόρτα ... βάζω στοίχημα ότι κοιμόταν μέσα και οι δύο. Δε τις ξύπνησα. Δε παίζουμε Μ αυτά! Πα να φύγω λέω στο διααλο, αλλά είδα τη Νταϊάνα.
Η Σάντρα ήταν εδώ 10 μέρες λέει. Και ήταν καλή κοπέλα μάγκες.
Οι μοναχοφάηδες δεν μίλησαν.
Να ρωτάτε ξέρετε, να γράψετε δε ξέρετε.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
573
Πόντοι
21
Μιας που λέγαμε για Αλεξία τώρα το πρωί..τη πέτυχα με τον γοη ..να κατεβαίνει δικαστήρια καβαλαγε κάτι πεζοδρόμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom