Επειδη εχω παει με την Mira Love 2-3 φορες μπορω να σας ξεκαραθαρισω καποια πραγματα.
1) Οι φωτογραφιες ειναι περιπου 10 χρονων, η κοπελα ειναι πλεον 42-43 αν θυμαμαι καλα. Μερικες που εχει που δειχνουν μονο κωλο και ποδια ειναι προσφατες. Ειναι ακομα ομορφουλα αλλα δεν ειναι αυτο που βλεπεις στις αλλες φωτο πλεον.
2) Δεν ξερω τι τιμες εγραφε, γενικοτερα εχει πολυ καλες τιμες και κανει τα εξτρα οπως cim χωρις χρεωση. Ειναι σιγουρα value for money. Γενικοτερα κακα δεν θα αφησει να περασεις μαζι της, ξερει πολυ καλα την δουλεια της. Λιγο καλα αν της φερθεις θα στο γυρισει χ10.
3) Αυτο που βλεπεις με τις φωτο κλειδωμενες δεν ειναι προσωπικο ειναι κλεισιμο προφιλ. Αγχωνεται οταν παιρνει παρα πολλα μυνηματα στο κινητο και το κλεινει για να πεσει λιγο. Κανονικα ισχυει οτι γραφει για ημερομηνιες.
Δεν αμφισβητώ, δεν αμφιβάλλω, και δεν έγραψα για υπηρεσίες της κοπέλας. Ίσα ίσα, είναι από τις καλύτερες που επισκέπτονται τα Χανιά. Την παρακολουθούσα ( Όπως και άλλες το τονίζω) από τις "ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ " όπου είχε το 30 λεπτά... 100 €. ΚΑΙ 45 λεπτά 130 €. Πότε θα έρθει γιατί είχα αποφασίσει να την επισκεφτώ.
Μόλις ήρθε Χανιά όμως έκοψε το μισάωρο. Από τα 45 ξεκινά εδώ.
Νομίζω θα το δέχεται και το μισάωρο. Στις κριτικές της θα δείτε Τούρκοι γράφουν ότι είναι συνεχώς απέναντι στην Ελλάδα.
Την θυμάμαι πάνω από 5 χρόνια.
Είναι η καλύτερη . Για το μισάωρο έγραψα. Στην ουσία μια μικρή αύξηση τη βλέπω εγώ. Και το κάνουν πολλές αυτό επαναλαμβάνω. Δείτε το και εσείς από τις ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.