Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486

Παιδιά δε ξέρω πόσοι γνωρίζετε τη συγκεκριμένη. Το κάνει συνεχώς όπως και πολλές άλλες όταν έρθουν στα Χανιά αλλάζουν τις τιμές. Αν δείτε στο προφίλ της γράφει χρεώσεις στην Κωνσταντινούπολη. TL είναι το νόμισμα. Κάτι αρχήν εκεί χρέωνε και μισή ώρα. Εδώ την έκοψε. Δείτε τώρα χρέωση στα 45 λεπτά 3.600TL, και 2ωρες 6.500 TL. Εδώ βέβαια με τους mao mao λέει ας βάλω ότι θέλω . Δείτε το προφίλ της. Δεν έχει μισάωρο εδώ και ρέουν τα ευρά

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486

Παιδιά δε ξέρω πόσοι γνωρίζετε τη συγκεκριμένη. Το κάνει συνεχώς όπως και πολλές άλλες όταν έρθουν στα Χανιά αλλάζουν τις τιμές. Αν δείτε στο προφίλ της γράφει χρεώσεις στην Κωνσταντινούπολη. TL είναι το νόμισμα. Κάτι αρχήν εκεί χρέωνε και μισή ώρα. Εδώ την έκοψε. Δείτε τώρα χρέωση στα 45 λεπτά 3.600TL, και 2ωρες 6.500 TL. Εδώ βέβαια με τους mao mao λέει ας βάλω ότι θέλω . Δείτε το προφίλ της. Δεν έχει μισάωρο εδώ και ρέουν τα ευρά
Τώρα το διορθώνει. Το φέρνει στα Χανιώτικα πλαίσια.
Screenshot_2023-10-28-23-41-13-658_com.android.chrome.jpg

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Παιδιά το μιλφακι είναι τέλειο.στα 100 το μισάωρο.ειναι σαν την γκόμενα σου.πεντακαθαρο.και απολαυστικό,
Το απόγευμα πριν το ποστ που έκανα δεν είχε μισάωρο, ξεκινούσε από 45' με 130€.
Μετά τα δύο ποστ εμένα βέβαια με μπλόκαρε αλλά ας πάτε τουλάχιστον εσείς με 100€.
Τώρα που βρήκε και με μπλόκαρε !...

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
573
Πόντοι
21
Που σε μπλόκαρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ μπαίνω και δεν μου εμφανίζει της φωτο τσι

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Που σε μπλόκαρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ μπαίνω και δεν μου εμφανίζει της φωτο τσι
Τουλάχιστον εσύ βλέπεις να χρεώνει 100€ το μισάωρο?
Εγώ δε μπορώ να δω όπως λέει ο φίλος παραπάνω ότι χρεώνει 100€ το μισάωρο.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
573
Πόντοι
21
Ούτε εμένα μου εμφανίζει φωτό της μου της έχει.κλειδωσει..

Πάντως δείχνει ωραίο μουνάκι

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486

EH2018

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους ξερετε αν εχει γυρισει η μαρινα στο 2 ευχαριστω:hi::hi::hi::sunglasses:

Pryce

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
5
Like
332
Πόντοι
21
Επειδη εχω παει με την Mira Love 2-3 φορες μπορω να σας ξεκαραθαρισω καποια πραγματα.

1) Οι φωτογραφιες ειναι περιπου 10 χρονων, η κοπελα ειναι πλεον 42-43 αν θυμαμαι καλα. Μερικες που εχει που δειχνουν μονο κωλο και ποδια ειναι προσφατες. Ειναι ακομα ομορφουλα αλλα δεν ειναι αυτο που βλεπεις στις αλλες φωτο πλεον.

2) Δεν ξερω τι τιμες εγραφε, γενικοτερα εχει πολυ καλες τιμες και κανει τα εξτρα οπως cim χωρις χρεωση. Ειναι σιγουρα value for money. Γενικοτερα κακα δεν θα αφησει να περασεις μαζι της, ξερει πολυ καλα την δουλεια της. Λιγο καλα αν της φερθεις θα στο γυρισει χ10.

3) Αυτο που βλεπεις με τις φωτο κλειδωμενες δεν ειναι προσωπικο ειναι κλεισιμο προφιλ. Αγχωνεται οταν παιρνει παρα πολλα μυνηματα στο κινητο και το κλεινει για να πεσει λιγο. Κανονικα ισχυει οτι γραφει για ημερομηνιες.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Επειδη εχω παει με την Mira Love 2-3 φορες μπορω να σας ξεκαραθαρισω καποια πραγματα.

1) Οι φωτογραφιες ειναι περιπου 10 χρονων, η κοπελα ειναι πλεον 42-43 αν θυμαμαι καλα. Μερικες που εχει που δειχνουν μονο κωλο και ποδια ειναι προσφατες. Ειναι ακομα ομορφουλα αλλα δεν ειναι αυτο που βλεπεις στις αλλες φωτο πλεον.

2) Δεν ξερω τι τιμες εγραφε, γενικοτερα εχει πολυ καλες τιμες και κανει τα εξτρα οπως cim χωρις χρεωση. Ειναι σιγουρα value for money. Γενικοτερα κακα δεν θα αφησει να περασεις μαζι της, ξερει πολυ καλα την δουλεια της. Λιγο καλα αν της φερθεις θα στο γυρισει χ10.

3) Αυτο που βλεπεις με τις φωτο κλειδωμενες δεν ειναι προσωπικο ειναι κλεισιμο προφιλ. Αγχωνεται οταν παιρνει παρα πολλα μυνηματα στο κινητο και το κλεινει για να πεσει λιγο. Κανονικα ισχυει οτι γραφει για ημερομηνιες.
Δεν αμφισβητώ, δεν αμφιβάλλω, και δεν έγραψα για υπηρεσίες της κοπέλας. Ίσα ίσα, είναι από τις καλύτερες που επισκέπτονται τα Χανιά. Την παρακολουθούσα ( Όπως και άλλες το τονίζω) από τις "ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ " όπου είχε το 30 λεπτά... 100 €. ΚΑΙ 45 λεπτά 130 €. Πότε θα έρθει γιατί είχα αποφασίσει να την επισκεφτώ.
Μόλις ήρθε Χανιά όμως έκοψε το μισάωρο. Από τα 45 ξεκινά εδώ.
Νομίζω θα το δέχεται και το μισάωρο. Στις κριτικές της θα δείτε Τούρκοι γράφουν ότι είναι συνεχώς απέναντι στην Ελλάδα.
Την θυμάμαι πάνω από 5 χρόνια.
Είναι η καλύτερη . Για το μισάωρο έγραψα. Στην ουσία μια μικρή αύξηση τη βλέπω εγώ. Και το κάνουν πολλές αυτό επαναλαμβάνω. Δείτε το και εσείς από τις ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπέρα 6 του μήνα έρχεται μια μαργαρίτα ξέρει κανείς τίποτα έχει ξανά έρθει και πριν το καλοκαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom