You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Πήγαινε Ντανιέλα και θα με θυμηθείς από τις καλύτερες πίπες και όμορφη υποκειμενικά για μένα με λεπτό κορμακιΓια τα κορίτσια της Glikoyla έχεις κανείς εμπειρία;
η Εμμανουέλα στο 14
η Αννίτα στο 3
η Ντανιέλα στο 11
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Αν και είναι στο οριο της ανορεξίας αλλά οκευ γενικά καλα τα λεςΠήγαινε Ντανιέλα και θα με θυμηθείς από τις καλύτερες πίπες και όμορφη υποκειμενικά για μένα με λεπτό κορμακι
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Να ρωτήσω εδώ τα μέλη σας έχει τύχει ποτέ να έχει κάποια κοπέλα οργασμό ενώ είναι ναζί σας στο δωμάτιο εμένα μια φορά η Βίκυ η Βουλγάρα αν τη θυμάστε και η Όλγα μια φορά έτσι μου είπε όρκο δεν παίρνω παντως
rataplann
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Άντε μωρέ με τις Μεξικανες που ήρθανε Χανιά και θέλουν 50€ για πίπα με καποτα,ούτε να τις γλειψεις δεν αφήνουν.. Ε ρε είδαν ότι στα μπουρδέλα κάνουν αυξήσεις χωρίς έξτρα υπηρεσίες και μας γαμανε και αυτές αντί να γαμαμε εμείς.. λοιπόν μη γαμησετε ξανά στα Χανιά μαζεύετε τα λεφτά και πάτε αθηναμε 10-15 € να γαματε μια βδομάδαΚαλησπέρα παιδιά πριν λίγο πήγα στην κοπέλα Τελευταίες μέρες στα Χανιά Jessica Latín girl 6973605487 ...η εμπειρία για 50€...όλα με προφυλακτικό...θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Έκατσα τουλάχιστον 20-25 λεπτά την άλλαξα 5 στάσεις...ούτε κιχ δεν έβγαλε το κορίτσι...μέχρι που τελείωσα πολύ ευγενικη. Και ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε. Αν το σκέφτεστε για απόψε γιατί αύριο φεύγει μην το σκέφτεστε άλλο.
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Τι να γαμαμε ρε αδερφέΆντε μωρέ με τις Μεξικανες που ήρθανε Χανιά και θέλουν 50€ για πίπα με καποτα,ούτε να τις γλειψεις δεν αφήνουν.. Ε ρε είδαν ότι στα μπουρδέλα κάνουν αυξήσεις χωρίς έξτρα υπηρεσίες και μας γαμανε και αυτές αντί να γαμαμε εμείς.. λοιπόν μη γαμησετε ξανά στα Χανιά μαζεύετε τα λεφτά και πάτε αθηναμε 10-15 € να γαματε μια βδομάδα
Εκεί θα μας γαμησουν να πούμε..
10€ και το στρώμα μυρίζει πιο πολύ και από αποριμματοφορο
Άσε που σε κρατάνε 10-12 λεπτά Μαξ
Διότι περιμένουν και άλλοι 3-4 απελπισμένοι αγαμητοι..
Χωρίς να θέλω να πω ότι έχεις άδικο..
Βάλτε ένα μεγάλο Χχχχχχχχχχχ στα σπιτάκια της γλυκολας προσικα μόνο με βίκα έχω περάσει καλά και είμουν και συχνός πελάτης σε όποια κοπέλα και να ερχότανΓια τα κορίτσια της Glikoyla έχεις κανείς εμπειρία;
η Εμμανουέλα στο 14
η Αννίτα στο 3
η Ντανιέλα στο 11
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Εγω θα πω και σοφία..Βάλτε ένα μεγάλο Χχχχχχχχχχχ στα σπιτάκια της γλυκολας προσικα μόνο με βίκα έχω περάσει καλά και είμουν και συχνός πελάτης σε όποια κοπέλα και να ερχόταν
Διαγραμμένο μέλος 236195
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 267
- Πόντοι
- 21
Τι προτείνετε από Χανιά;
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Black friday..και έτσι
Λοιπόν παιδιά, πήγα Ντανιέλα. Ήταν όντως εμπειρία. Αξίζει και μόνο για την ακάποτη πίπα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρακολουθώντας εδώ τις συστάσεις, δεν έφαγα φόλα ακόμα. Η Βίκα που είπε ένας φίλος παραπάνω, παρότι έκανε από τα καλύτερα κρεβάτια για την Μινώος, τα βογκητά της ήταν πιο ψεύτικα και από τις βουτιές του Καραγκούνη και θυμήθηκα την εκπομπή του Ευαγγελάτου με τα ροζ τηλέφωνα που η τύπισσα έλεγε βρωμόλογα και έτρωγε σουβλάκια παράλληλα. Αλλά το κρεβάτι ήταν διαστημικό και θα ξαναπήγαινα.
Ύστερα δηλώνω έρωτα με το Σοφάκι και την Σάντρα, ωραίες στιγμές με Σάρα, Βαρβάρα (?), Στεφανία. Αλλά προσέξτε: Μόνο της glikoula.
Γιατί όμως; Παρότι εμφανισιακά δεν λένε πολλά οι περισσότερες, δεν βλέπω κριτικές ούτε καλές ούτε και κακές.
Με τις βίζιτες που έρχονται Χανιά (πλην Τζένη Λατίνα που δεν την προλαβαίνω συνήθως), να είναι ΟΛΕΣ ξεπέτες - το ευγενικό ξεπέταμα δεν παύει να είναι ξεπέτα - απορώ πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών για την Μινώος.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρακολουθώντας εδώ τις συστάσεις, δεν έφαγα φόλα ακόμα. Η Βίκα που είπε ένας φίλος παραπάνω, παρότι έκανε από τα καλύτερα κρεβάτια για την Μινώος, τα βογκητά της ήταν πιο ψεύτικα και από τις βουτιές του Καραγκούνη και θυμήθηκα την εκπομπή του Ευαγγελάτου με τα ροζ τηλέφωνα που η τύπισσα έλεγε βρωμόλογα και έτρωγε σουβλάκια παράλληλα. Αλλά το κρεβάτι ήταν διαστημικό και θα ξαναπήγαινα.
Ύστερα δηλώνω έρωτα με το Σοφάκι και την Σάντρα, ωραίες στιγμές με Σάρα, Βαρβάρα (?), Στεφανία. Αλλά προσέξτε: Μόνο της glikoula.
Γιατί όμως; Παρότι εμφανισιακά δεν λένε πολλά οι περισσότερες, δεν βλέπω κριτικές ούτε καλές ούτε και κακές.
Με τις βίζιτες που έρχονται Χανιά (πλην Τζένη Λατίνα που δεν την προλαβαίνω συνήθως), να είναι ΟΛΕΣ ξεπέτες - το ευγενικό ξεπέταμα δεν παύει να είναι ξεπέτα - απορώ πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών για την Μινώος.
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Ντανιελα ωραίο μουνακι γενικά
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
Αντε να ερθει.η Αναστασία
Πήγε κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις?Black friday..και έτσι
Η τιμή είναι καλή , τώρα ποιος θα κάνει το ρίσκο να της πάρει.Πήγε κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις?
Αλλά δεν πιστεύω να πάει κανείς.
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε κάτι για την αγγελία υπάρχει κάποια πληροφορία από το Ηράκλειο αν έχει πάει?
Λοιπόν παιδιά, πήγα Ντανιέλα. Ήταν όντως εμπειρία. Αξίζει και μόνο για την ακάποτη πίπα.
Για μένα οι καλύτερεςΛοιπόν παιδιά, πήγα Ντανιέλα. Ήταν όντως εμπειρία. Αξίζει και μόνο για την ακάποτη πίπα.
Μπέλα
Καίτη
Αναστασία
Εμφάνιση και θα περάσεις καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K