Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Ξανθιά? Την Ντανιέλα...?Έχω να πάω κάνα δίμηνο, μια κοκαλιαρα είμαι ακόμα εκεί; Πώς την λένε
Ξανθιά? Την Ντανιέλα...?Έχω να πάω κάνα δίμηνο, μια κοκαλιαρα είμαι ακόμα εκεί; Πώς την λένε
Αδερφέ τζάμπα ο κόπος σου ..και τα χρήματα σου πλέον μπουρδέλα δεν αξίζει και το ξέρειςΠέρασα μόλις ...νεκροταφείο η φάση. Πήγα για Άντζελα αλλά έλειπε και έφυγα...γιατί είπα να μην ρισκάρω. Έχει κανείς καμιά γνώμη για τα υπόλοιπα σπιτάκια?
Ναι εκεί ήταν από όσο θυμάμαι.Η μαρινα δουλευει?
Συμφωνώ απόλυτα..νούμερο 1 η άντζελα αυτήν την στιγμή…Ότι και να λέμε παίχτες...πέρασα από Άντζελα και ήταν φουλ το κορίτσι...και εφυγα. Θα πάω άλλη μέρα. 40€ δεν ρισκάρω για καμία άλλη. Εκτός και αν με πείσετε για κάτι
Σε ποιο νούμερο είναι αυτή η Άντζελα βρε παιδιά ?Συμφωνώ απόλυτα..νούμερο 1 η άντζελα αυτήν την στιγμή…
Εκτός τη Βανέσα μας πάντα :-) !! Σωστός ?Έτσι νεκροταφείο πρέπει να είναι...γνώμη.. τι γνώμη δηλαδή..έχουμε καμία καινούρια?...γνώμες μόνο για καινούριες...για τις ταριχευμένες εκει...τι γνώμη να έχουμε.
Σε ποιο νούμερο είναι αυτή η Άντζελα βρε παιδιά ?
Είναι μια Άντζελα που γράφει το όνομα και στα αγγλικά αλλά προσωπικά δεν την έχω ξανά δει είναι δίπλα από το στούντιο με της σκάλεςΣε ποιο νούμερο είναι αυτή η Άντζελα βρε παιδιά ?
Εκτός τη Βανέσα μας πάντα :-) !! Σωστός ?
ΣωστόςΕ τα έχουμε πει για τη Βανέσσα..υστερει σε εμφάνιση...αλλά από υπηρεσίες δε βρίσκεις πουθενά τέτοιες...
Για γράψτε γνώμες για Μαρίνα..
Δεν την έχω επισκεφθεί
Σε ευχαριστω για την απαντηση Πατηρ ΚλεόβουλεΜαρίνα....πολύ πολύ καλό τσιμπούκι και καλό handjob αν είσαι λάτρης...στα άλλα δε λέει...