Lakis123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μύστες σήμερα δουλεύει η αντζελα ;;;
Τι περιμένεις να συναντήσεις δηλαδή..στα ρδελαμπου;Καλησπέρα η Άντζελα που είναι στα σπιτάκια αξίζει ? Δεν είναι η Άντζελα η γνωστή.
Μετ΄ά από πολύ καιρό επισκέφτηκα τη Μίνωος. Την ¨Αντζελα κ την Μαρίνα τις έχω δει αρκετές φορές κ γι αυτό το λόγο επέλξα τη Βερόνικα στο 11 ( η γνωστή αλυσίδα) Η τσατσά έλεγε ένα κάρο καλά λόγια γι αυτήν κ πέρασα στο δωμάτιο κυρίος λόγω της εμφάνισης.
Η Βερόνικα είναι μία κοπελα αρκετά όμορφη κ με πολύ ωραίο σφιχτό σώμα για τα δικά μου γούστα. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα των 40€
κ κρίνοντας από το αποτέλεσμα διάλεξα σωστά.
Οι επιδόσεις της στο κρεββάτι δεν ήταν ανάλογες με την ομορφιά της. Θα έλεγα ο΄τι αρκετά ψυχρή , κάτι σαν κομοδίνο έφερνε.
Από κουβέντα μία δύο φράσεις . κάτι λίγα χαδάκια για προκαταρκτικά πέρασμα σκούφου σε μισοπεσμένο εργαλείο , μέτρια πίπα κ εναλλαγή δύο στάσεων για να έρθει τι τέλος . ¨Οπως την είδα στα τέσσερα ήταν κάβλα αλλά μέχρι εκεί , τυπική διαδικασία χωρίς να θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο.
Ξέρω ότι έκανα σύντομη περιγραφή αλλά δεν έχω κ κάτι άλλο να γράψω.
Τώρα αν θα την ξαναδώ? Δύσκολα ....
Υποψιαζομαι να ειναι η μιλφαρα που λες ..απλα δεν ειμαι σιγουρος πατηρ ΚλεοβουλεΤώρα έρχεται κάποια σοφία από Δευτέρα....έχει φωτό δίπλα στους γείτονες....αλλά δε μου θυμίζει τη Σοφία που έρχεται κατά καιρούς χανια...ένα τίμιο μιλφ...με απλό πρόγραμμα βεβαια αλλά σε σέβεται μέσα...η φωτό αυτή δε ξέρω αν είναι της γνωστής σοφίας...
Στο 13 φίλε μου. Αν δεν κάνω λάθος.Αντζελα σε τι νούμερο είναι ;
Θα δεις θα γράφει Άντζελα στα αγγλικάΑντζελα σε τι νούμερο είναι ;
Τώρα έρχεται κάποια σοφία από Δευτέρα....έχει φωτό δίπλα στους γείτονες....αλλά δε μου θυμίζει τη Σοφία που έρχεται κατά καιρούς χανια...ένα τίμιο μιλφ...με απλό πρόγραμμα βεβαια αλλά σε σέβεται μέσα...η φωτό αυτή δε ξέρω αν είναι της γνωστής σοφίας...
50€ φίλε μου γιατί είναι κ η βενζίνη.Κοινώς έφαγες τη φόλα σου....εκτός αν δεν έχεις θέμα με τα 40 ευρώ...που είναι ναι παααάαααρα πολλά για υπηρεσίες τσιμπουκιού σε πεσμένο εργαλείο... έλεος...πλέον τις κόβεις από το σαλόνι το τι φόλα μυρίζουν....και μύστη μου..μια θεά στα 4 δε φτάνει για να πεις πήγα σήμερα να περάσω καλά....και τελικά να ΜΗ περνάς επειδή εκεί πέρα κάποιοι έχουν εγκεφαλική βλάβη και δε προσλαμβάνουν κοπέλες να δουλεύουν επαγγελματικά...δηλαδή να κάνουν ερωτα-σεξ...αυτή είναι η δουλειά τους και όχι να μπαίνουν με τη καπότα έτοιμη στο στόμα... αλλά όσο πάνε κάποιοι ακόμα εκεί και δίνουν 40αρια και 50αρια...και μη σου πω και 100αρια..έχει τύχει να δω...όσοι πάνε λοιπόν...δε πρόκειται να μας σεβαστούν σα πελάτες ΠΟΤΕ...γιατί τρώνε από αυτούς...
Α ρε ψηλέ τι σου έκανε το κομοδίνο, τίποτα ρε μας έχουν για τα σκουπίδια, κανένας σεβασμός στη ντόπια πελατεία50€ φίλε μου γιατί είναι κ η βενζίνη.
ε πιστεψε με ουτε στους ξενους δειχνουν ελεος..Α ρε ψηλέ τι σου έκανε το κομοδίνο, τίποτα ρε μας έχουν για τα σκουπίδια, κανένας σεβασμός στη ντόπια πελατεία
Δε λες πάλι καλά, αν.σαλοναριζε λίγο παραπάνω μπορεί να σε χρέωνε για το χρόνο που έχασε να την δείς.Πετάχτηκα μια μετά τη δουλεια να τσεκαρω τη καινούρια στο 11 τη βίκα...εμφανίζεται στο σαλόνι για ένα nanosecond... και ξαναπήγε μεσα...ρε δε πάνε καλά εκεί πέρα χαχαα..... καλά δε τους λένε τίποτα να προσεγγίζουν κάπως τον πελάτη....?????...ρε ξυπνήστε εκεί χάμω...
Πατήρ Κλεόβουλε πως και δεν έκανες έρωτα; Με την γνωστή σε εμάς Βανέσσα
(Την οποία την είδα σήμερα το πρωί καθώς φουμαρα..να περνάει από κουμ.καπι να πάει δουλειά το κορίτσι)