Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ναι ρε πολυ..υγρασια σε λεω..
αφου μπαινει για μπανιο και ξαναερχεται μετα το 69
σε κλειδωνει στο @ Της δεν σε αφηνει να σταματησεις να γλυφεις

Ε την επόμενη που θαρθει...και έρχεται συχνά αυτή...θέλει 50άρικο όμως ε...

gamataf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω εδώ στο φόρουμ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Εχθές απόγευμα μπήκα πρώτα τζασμιν και μετά μαρίνα.. η πρώτη αδιάφορη η δεύτερη πολύ καλή σε όλα..

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
550
Πόντοι
21
Εχθές απόγευμα μπήκα πρώτα τζασμιν και μετά μαρίνα.. η πρώτη αδιάφορη η δεύτερη πολύ καλή σε όλα..
Τα έχουμε πει για αυτές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε την επόμενη που θαρθει...και έρχεται συχνά αυτή...θέλει 50άρικο όμως ε...
50 πατήρ ναι

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
550
Πόντοι
21
Πατήρ Κλεόβουλε δώσε μου σε παρακαλώ μια ολοκληρωμένη άποψη για την Άντζελα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Αν τη πληρώνεις περνάς καλά αν μένεις στο απλό 40άρι..μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι πρέπει να χυσεις και να φύγεις... χρεώνει αν θες να της πιάσεις περισσότερο το μουνί ή να της γλείψεις το βυζί.....από λίγο όλα και τέλος.
Κατά τα άλλα εμφάνιση καυλωτική.. έχει κωλάρα μαλακό δέρμα...αλλά εύκολα τη πατάς αν είσαι πρωτάρης.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Αν τη πληρώνεις περνάς καλά αν μένεις στο απλό 40άρι..μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι πρέπει να χυσεις και να φύγεις... χρεώνει αν θες να της πιάσεις περισσότερο το μουνί ή να της γλείψεις το βυζί.....από λίγο όλα και τέλος.
Κατά τα άλλα εμφάνιση καυλωτική.. έχει κωλάρα μαλακό δέρμα...αλλά εύκολα τη πατάς αν είσαι πρωτάρης.
Τα είπες όλα... Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Εγώ από την άλλη θα πω...Δεν υπάρχει εμφανισιακα σύγκριση με καμία άλλη του στενού, μακράν καλύτερη. Δέρμα, στήθος, οπίσθια ? Τα του χαρακτηρα...παντα θα σου κάνει λίγο άσχετη κουβέντα στην αρχή για να νιώσεις ανετα. Με εμένα δεν βιάζεται καθόλου και στις υπηρεσίες ΚΑΝΕΝΑ παραπονο. Εγώ τα βασικά 40€ δινω. Εμένα ίσως με συμπαθεί από ότι έχω καταλάβει. Από μεριάς μου η μόνη που εμπιστεύομαι να δώσω 40€ και να μην φάω φόλα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Εγώ από την άλλη θα πω...Δεν υπάρχει εμφανισιακα σύγκριση με καμία άλλη του στενού, μακράν καλύτερη. Δέρμα, στήθος, οπίσθια ? Τα του χαρακτηρα...παντα θα σου κάνει λίγο άσχετη κουβέντα στην αρχή για να νιώσεις ανετα. Με εμένα δεν βιάζεται καθόλου και στις υπηρεσίες ΚΑΝΕΝΑ παραπονο. Εγώ τα βασικά 40€ δινω. Εμένα ίσως με συμπαθεί από ότι έχω καταλάβει. Από μεριάς μου η μόνη που εμπιστεύομαι να δώσω 40€ και να μην φάω φόλα.

Σε αφήνει να της γλείψεις το μουνί?...και αν ναι πόση ώρα..εμένα με άφηνε 10 δευτερόλεπτα περίπου και μετά μου ζητούσε 10 ευρώ επιπλέον...

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
1
Καλησπέρα γνώμη για την σοφία στο στούντιο 3 έχουμε? Κάνει έξτρα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αυταπάτες. Η Άντζελα είναι στυγνή επαγγελματίας. Όταν το έκανε 40, μπήκα με το απλό 40 δλδ. Έκατσα την εγλειψα 5-10 λεπτά. Κολακείες και μαλακίες με γλύφεις πολύ ωραία και άλλα μπαρμπουτσαλα. Εφόσον μου πρόσφερε τα ίδια και στις επόμενες συναντήσεις, θα συνέχιζα μαζί της γιατί ναι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Όμως την επόμενη φορά μου το έκοψε γρήγορα το γλυφομούνι. Και με τον τρόπο της με πλάγιο τρόπο, γιατί ξέρει να φέρεται η κοπέλα μου έδωσε να καταλάβω ότι με 40 ευρώ δεν έχει γλυφομούνι, αλλά έχει από τη μεριά της ξυνιλα άμα δεν το πληρώσω παραπάνω...

Τώρα αν σου κάνει τπτ ακαποτα τσιμπούκια κτλ θα σου πω ότι σε συμπαθεί γιατί αυτά δεν τα κάνει κανονικά. Αν όχι, τότε είναι απλά ο επαγγελματισμός της, που κάποια στιγμή θα σου ζητήσει και εσένα περισσότερα. Γιατί το Αντζελακι με 40 ξενερώνει να γαμηθει...

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Καλησπέρα είδε κανείς τη βικα ξέρετε πληροφορίες ευχαριστώ καλές γιορτές σε όλους

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Σε αφήνει να της γλείψεις το μουνί?...και αν ναι πόση ώρα..εμένα με άφηνε 10 δευτερόλεπτα περίπου και μετά μου ζητούσε 10 ευρώ επιπλέον...
Καλημέρα αλάνια, εγώ πάντως τις τελευταίες φορές που έχω επισκεφτεί την κορασίδα γιατί λόγω δουλειάς έρχομαι Χανιά και της ζήτησα γλυφομούνι δεν το αρνήθηκε ούτε μου είπε τίποτα για έξτρα. Έχω επισκεφτεί την Άντζελα 2 φορές τον τελευταίο μήνα. Πάντως είναι αυτό ότι έχει λίγο συζήτηση πριν για να σπάσει ο πάγος και μετά τον αγώνα για χαλάρωση. Προσωπικά όσες φορές την έχω επισκεφτεί καλά πέρασα. Βέβαια λείπουν οι ένδοξες στιγμές του παρελθόντος με τα πολλά κορίτσια στο στενάκι.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Παιδιά χαλαρώστε. Σίγουρα όπως και εμείς έτσι και αυτές κάποιους ίσως τους συμπαθούν λίγο περισσότερο. Ίσως κάποιος να της αρέσει περισσότερο από κάποιον άλλον εμφανισιακά. Εμένα αυτά μου φαίνονται φυσιολογικά δεν ξέρω για εσάς. Προσωπικά εμένα με τον χρόνο δεν με έχει αγχώσει πότε γιατί είμαι αργουλης ( ενώ η τσατσά χτυπάει παλαμάκια της λέει 10 λεπτα και πάει σίγουρα 15 λεπτά στο τέλος ) σύνολο τουλάχιστον 20-25 λεπτά είμαι μέσα στο δωμάτιο. Όσο για το ακαπωτο δεν το κάνει, δεν το έχω ζητήσει. Η μόνη τους τελευταίους μήνες που αξίζει να δίνω 40€ γιατί εντάξει καλό σεξ βρίσκω και τσάμπα για μένα παίζει ρόλο και η εμφάνιση και εμένα η Άντζελα μου αρέσει πολύ. Συγνώμη άμα κούρασα. Καλή ανάσταση να έχουμε.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
550
Πόντοι
21
Για πειτε γνωμη για το χριστινακι στο 14 στον πανω οροφο..
Κυριως απο τον Πατηρ Κλεοβουλο με ενδιαφερει να μαθω μιας και ειναι αρκετα καλος στης εξομολογησης και στα ευχελαια

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Για πειτε γνωμη για το χριστινακι στο 14 στον πανω οροφο..
Κυριως απο τον Πατηρ Κλεοβουλο με ενδιαφερει να μαθω μιας και ειναι αρκετα καλος στης εξομολογησης και στα ευχελαια

Δε το λες και Χριστινάκι....κοντεύει 70...αν είσαι μερακλής καλά θα περάσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom