Εγώ από την άλλη θα πω...Δεν υπάρχει εμφανισιακα σύγκριση με καμία άλλη του στενού, μακράν καλύτερη. Δέρμα, στήθος, οπίσθια ? Τα του χαρακτηρα...παντα θα σου κάνει λίγο άσχετη κουβέντα στην αρχή για να νιώσεις ανετα. Με εμένα δεν βιάζεται καθόλου και στις υπηρεσίες ΚΑΝΕΝΑ παραπονο. Εγώ τα βασικά 40€ δινω. Εμένα ίσως με συμπαθεί από ότι έχω καταλάβει. Από μεριάς μου η μόνη που εμπιστεύομαι να δώσω 40€ και να μην φάω φόλα.
Αυταπάτες. Η Άντζελα είναι στυγνή επαγγελματίας. Όταν το έκανε 40, μπήκα με το απλό 40 δλδ. Έκατσα την εγλειψα 5-10 λεπτά. Κολακείες και μαλακίες με γλύφεις πολύ ωραία και άλλα μπαρμπουτσαλα. Εφόσον μου πρόσφερε τα ίδια και στις επόμενες συναντήσεις, θα συνέχιζα μαζί της γιατί ναι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Όμως την επόμενη φορά μου το έκοψε γρήγορα το γλυφομούνι. Και με τον τρόπο της με πλάγιο τρόπο, γιατί ξέρει να φέρεται η κοπέλα μου έδωσε να καταλάβω ότι με 40 ευρώ δεν έχει γλυφομούνι, αλλά έχει από τη μεριά της ξυνιλα άμα δεν το πληρώσω παραπάνω...
Τώρα αν σου κάνει τπτ ακαποτα τσιμπούκια κτλ θα σου πω ότι σε συμπαθεί γιατί αυτά δεν τα κάνει κανονικά. Αν όχι, τότε είναι απλά ο επαγγελματισμός της, που κάποια στιγμή θα σου ζητήσει και εσένα περισσότερα. Γιατί το Αντζελακι με 40 ξενερώνει να γαμηθει...