emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 552
- Πόντοι
- 21
Η Αναστασία πως σου φενεται..εγώ την έχω κσψουρευτει άσχημα
. πρέπει να ελθω για εξομολόγηση πατερ
Η Αναστασία πως σου φενεται..εγώ την έχω κσψουρευτει άσχημα
Πάντως φίλος που πήγε μου είπε τα καλύτερα. Ισχύει εμφανισιακά, ξανθιά όμορφη, ψηλή, ωραίο κορμί ?Την έχω τσεκαρει...δεν είναι η Αναστασία...έχω γράψει για αυτή όταν την είδα στο 11 κάτι μιλοσεκοντ...έφυγε σα σούπερ νόβα
Πάντως φίλος που πήγε μου είπε τα καλύτερα. Ισχύει εμφανισιακά, ξανθιά όμορφη, ψηλή, ωραίο κορμί ?
Πατηρ Κλεόβουλε ποτέ θα πάμε να πιούμε έναν ελληνικό στο καφενείο Μίνωος;
Πάντως παιδιά ένα παράπονο το έχω...ενώ εγώ έχω δώσει σε άτομα εδώ μέσα και εξωτερικές ανεξάρτητες και πάντα γράφω τι παίζει στο στενό...εμένα ούτε ένας δεν μου έχει δώσει μια πληροφορία για καμία εξωτερική. Μην τις ερωτεύεστε μοιραστείτε τα.
Πάμε όπου θες ..αλλά θέλω να σε γνωρίσω όπως δηποτεΤέκνον μου αν με δει η γυναίκα μου εκεί τη κάτσαμε και οι δύο...
Μάπα το καρπούζι δηλαδή ε;Λοιπόν το κορίτσι είναι Μαξ 27 χρόνων. Σώμα πολύ καλό το βυζάκια είναι μικρό και λίγο πεσμένο...στα της πράξης όλα με Καπο...α. επίσης προσπαθεί να σε ανεβασει...δεν βιάζεται. Πιπα...ΠΑΡΑ πολύ δυνατή. Σεξ πολύ ενεργή το κορίτσι...δυστυχώς δεν ξέρω τι με έπιασε... αγχώθηκα. Φώναζε και η κυρία από έξω γιατί έριχναν κάτι βαρελοτα...ίσως τίποτα πιτσιρίκια και δεν τελείωσα ενώ ήμουν 100% δεν τελειώνω και εύκολα εγώ. Με ρωτούσε η κοπέλα μα...γιατί...της λέω δεν φταις εσύ και έφυγα. Μετά από εμένα ήταν ένας αλλοδαπός που μάλλον παζαρευε για 30€ αλλά η κοπέλα δεν ψηνόταν. Τα της πασαρέλας είναι όπως τα λέει ο Κλεόβουλος. Αλλά το κορίτσι αξίζει αν είχα μισή ώρα χωρίς να ακούω φωνές, βαρελοτα κτλ θα ήταν τέλεια.
Δεν μίλησα μόνο για αξιολογήσεις... Επίσης σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το κορίτσι δεν είναι μάπα. Είπα εγώ φταίω που δεν τελείωσα...και ότι φώναζε η τσατσά σε κάτι πιτσιρίκια από έξω. Το κορίτσι αξίζει...ΦΟΥΛ.Πάμε όπου θες ..αλλά θέλω να σε γνωρίσω όπως δηποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάπα το καρπούζι δηλαδή ε;
Όσο για το παράπονο σου εγώ κάνω αξιολογήσεις..παντα και αν με ρωτάτε λέω δεν κρύβομαι
Δεν ξανά δίνω...μόνο όποιος μου δώσει 1ος θα του δώσω και εγώ και εννοείται ότι δεν μιλάω για κανεσεξ και εσκορτνιουζ και loveliest αυτές τις βρίσκω απευθείας.Για κάποιο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έγραφα για όλες τις κοπέλες που επισκεπτομουν. Στο στενό μετά το 40αρι έχω πάει μια φορά μόνο στη Μαρίνα.
Τώρα γράφω για τις φόλες. Δυστυχώς κάτι extreme δεν έχω βρει απ'εξω, οπότε στις ανεξάρτητες εδώ, δεν είναι και κάτι που με έχει "δέσει"
Σε 2-3 που έχω προσπαθήσει μέσω kanesex, δεν καταφέραμε να βρεθούμε λόγω ωραρίου. Αυτές θέλουν μεσημέρι ή αργά το βράδυ, εγώ δουλεύω, έχω και οικογένεια, δεν έκατσε.
@Igano αν θες, στείλε στοιχεία για καμιά ανεξάρτητη, που να είμαι πιο χαλαρός