Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Η Αναστασία πως σου φενεται..εγώ την έχω κσψουρευτει άσχημα
. πρέπει να ελθω για εξομολόγηση πατερ

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δεν αγιάζουν με τίποτα αυτοί τέκνον μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Αναστασία πως σου φενεται..εγώ την έχω κσψουρευτει άσχημα
. πρέπει να ελθω για εξομολόγηση πατερ

Αναστασίας...όχι με τίποτα φόλα...μπαίνει μέσα και θέλει να χυσεις κατευθείαν....μη εκεί μη εδώ μη παραεκεί...μην ακουμπάς μουνί κώλο..ασταδιαλα πχια

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Εμένα με αφήνε..πάντως από ότι θυμάμαι ρε συ

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Την έχω τσεκαρει...δεν είναι η Αναστασία...έχω γράψει για αυτή όταν την είδα στο 11 κάτι μιλοσεκοντ...έφυγε σα σούπερ νόβα
Πάντως φίλος που πήγε μου είπε τα καλύτερα. Ισχύει εμφανισιακά, ξανθιά όμορφη, ψηλή, ωραίο κορμί ?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πάντως φίλος που πήγε μου είπε τα καλύτερα. Ισχύει εμφανισιακά, ξανθιά όμορφη, ψηλή, ωραίο κορμί ?

Υπηρεσίες?
Καλή μέσα... κάνει τίποτα?...να σε καυλώσει ή μπαίνει με τη καπότα στο στόμα?.. για ρώτα τον φίλο σου...κάνε μας μια περιγραφή των ενδοτέρων

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Εμένα μου τα είπε όλα τέλεια αυτός...αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτός ενθουσιάζεται εύκολα.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Πατηρ Κλεόβουλε ποτέ θα πάμε να πιούμε έναν ελληνικό στο καφενείο Μίνωος;

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Μόλις ήρθα στην ΒΙΚΑ θα σας γράψω εντυπώσεις σε λίγο. Στο στενό πριν πάω εγώ ήταν ένας γάτος, ένας σκύλος ξαπλωμένος και ένας τουλάχιστον 75 χρόνων που ψαχνοταν...μπράβο του που είναι ακόμη ακμαίος

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Λοιπόν το κορίτσι είναι Μαξ 27 χρόνων. Σώμα πολύ καλό το βυζάκια είναι μικρό και λίγο πεσμένο...στα της πράξης όλα με Καπο...α. επίσης προσπαθεί να σε ανεβασει...δεν βιάζεται. Πιπα...ΠΑΡΑ πολύ δυνατή. Σεξ πολύ ενεργή το κορίτσι...δυστυχώς δεν ξέρω τι με έπιασε... αγχώθηκα. Φώναζε και η κυρία από έξω γιατί έριχναν κάτι βαρελοτα...ίσως τίποτα πιτσιρίκια και δεν τελείωσα ενώ ήμουν 100% δεν τελειώνω και εύκολα εγώ. Με ρωτούσε η κοπέλα μα...γιατί...της λέω δεν φταις εσύ και έφυγα. Μετά από εμένα ήταν ένας αλλοδαπός που μάλλον παζαρευε για 30€ αλλά η κοπέλα δεν ψηνόταν. Τα της πασαρέλας είναι όπως τα λέει ο Κλεόβουλος. Αλλά το κορίτσι αξίζει αν είχα μισή ώρα χωρίς να ακούω φωνές, βαρελοτα κτλ θα ήταν τέλεια.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Πάντως παιδιά ένα παράπονο το έχω...ενώ εγώ έχω δώσει σε άτομα εδώ μέσα και εξωτερικές ανεξάρτητες και πάντα γράφω τι παίζει στο στενό...εμένα ούτε ένας δεν μου έχει δώσει μια πληροφορία για καμία εξωτερική. Μην τις ερωτεύεστε μοιραστείτε τα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πάντως παιδιά ένα παράπονο το έχω...ενώ εγώ έχω δώσει σε άτομα εδώ μέσα και εξωτερικές ανεξάρτητες και πάντα γράφω τι παίζει στο στενό...εμένα ούτε ένας δεν μου έχει δώσει μια πληροφορία για καμία εξωτερική. Μην τις ερωτεύεστε μοιραστείτε τα.

Μύστη μου προσωπικά δύσκολα ρισκάρω με ανεξάρτητες....αλλά αν μου κάτσει κάποια πολύ καλά..θα σου στείλω αμέσως...προτιμώ πιο amateur φάσεις...χωρίς ραντεβού....να κάτσει κάτι απρόβλεπτο

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Τέκνον μου αν με δει η γυναίκα μου εκεί τη κάτσαμε και οι δύο...
Πάμε όπου θες ..αλλά θέλω να σε γνωρίσω όπως δηποτε

Λοιπόν το κορίτσι είναι Μαξ 27 χρόνων. Σώμα πολύ καλό το βυζάκια είναι μικρό και λίγο πεσμένο...στα της πράξης όλα με Καπο...α. επίσης προσπαθεί να σε ανεβασει...δεν βιάζεται. Πιπα...ΠΑΡΑ πολύ δυνατή. Σεξ πολύ ενεργή το κορίτσι...δυστυχώς δεν ξέρω τι με έπιασε... αγχώθηκα. Φώναζε και η κυρία από έξω γιατί έριχναν κάτι βαρελοτα...ίσως τίποτα πιτσιρίκια και δεν τελείωσα ενώ ήμουν 100% δεν τελειώνω και εύκολα εγώ. Με ρωτούσε η κοπέλα μα...γιατί...της λέω δεν φταις εσύ και έφυγα. Μετά από εμένα ήταν ένας αλλοδαπός που μάλλον παζαρευε για 30€ αλλά η κοπέλα δεν ψηνόταν. Τα της πασαρέλας είναι όπως τα λέει ο Κλεόβουλος. Αλλά το κορίτσι αξίζει αν είχα μισή ώρα χωρίς να ακούω φωνές, βαρελοτα κτλ θα ήταν τέλεια.
Μάπα το καρπούζι δηλαδή ε;

Όσο για το παράπονο σου εγώ κάνω αξιολογήσεις..παντα και αν με ρωτάτε λέω δεν κρύβομαι

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Για κάποιο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έγραφα για όλες τις κοπέλες που επισκεπτομουν. Στο στενό μετά το 40αρι έχω πάει μια φορά μόνο στη Μαρίνα.
Τώρα γράφω για τις φόλες. Δυστυχώς κάτι extreme δεν έχω βρει απ'εξω, οπότε στις ανεξάρτητες εδώ, δεν είναι και κάτι που με έχει "δέσει"
Σε 2-3 που έχω προσπαθήσει μέσω kanesex, δεν καταφέραμε να βρεθούμε λόγω ωραρίου. Αυτές θέλουν μεσημέρι ή αργά το βράδυ, εγώ δουλεύω, έχω και οικογένεια, δεν έκατσε.
@Igano αν θες, στείλε στοιχεία για καμιά ανεξάρτητη, που να είμαι πιο χαλαρός

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Πάμε όπου θες ..αλλά θέλω να σε γνωρίσω όπως δηποτε

Μάπα το καρπούζι δηλαδή ε;

Όσο για το παράπονο σου εγώ κάνω αξιολογήσεις..παντα και αν με ρωτάτε λέω δεν κρύβομαι
Δεν μίλησα μόνο για αξιολογήσεις... Επίσης σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το κορίτσι δεν είναι μάπα. Είπα εγώ φταίω που δεν τελείωσα...και ότι φώναζε η τσατσά σε κάτι πιτσιρίκια από έξω. Το κορίτσι αξίζει...ΦΟΥΛ.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Για κάποιο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έγραφα για όλες τις κοπέλες που επισκεπτομουν. Στο στενό μετά το 40αρι έχω πάει μια φορά μόνο στη Μαρίνα.
Τώρα γράφω για τις φόλες. Δυστυχώς κάτι extreme δεν έχω βρει απ'εξω, οπότε στις ανεξάρτητες εδώ, δεν είναι και κάτι που με έχει "δέσει"
Σε 2-3 που έχω προσπαθήσει μέσω kanesex, δεν καταφέραμε να βρεθούμε λόγω ωραρίου. Αυτές θέλουν μεσημέρι ή αργά το βράδυ, εγώ δουλεύω, έχω και οικογένεια, δεν έκατσε.
@Igano αν θες, στείλε στοιχεία για καμιά ανεξάρτητη, που να είμαι πιο χαλαρός
Δεν ξανά δίνω...μόνο όποιος μου δώσει 1ος θα του δώσω και εγώ και εννοείται ότι δεν μιλάω για κανεσεξ και εσκορτνιουζ και loveliest αυτές τις βρίσκω απευθείας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom