Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Υποψιαζομαι πως μεσα στην αλλη εβδομαδα θα σκασει μυτη η Αναστασια στο 14
διχως να ειμαι και 100%σιγουρος

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν ξανά δίνω...μόνο όποιος μου δώσει 1ος θα του δώσω και εγώ και εννοείται ότι δεν μιλάω για κανεσεξ και εσκορτνιουζ και loveliest αυτές τις βρίσκω απευθείας.
Και εγώ μακάρι να είχα κάτι να σου δώσω. Δεν θα το έλεγα στο φόρουμ βέβαια γιατί οι περισσότεροι είναι για την πάρτη τους, οπότε ας βρουν μόνοι τους αφού δεν γράφουν τίποτα και μόνο ζητάνε. Μου είχες δώσει και ένα τηλέφωνο. Αλλά είχα φύγει εξωτερικό και δεν δοκίμασα. Το εκτιμάω πάντως. Ανννν βρω κάτι θα το πω στους έμπιστους όπως εσύ.

Kapoios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Like
296
Πόντοι
21

Περασα απο την συγκεκριμενη χθες,
Η γκομενα των φωτο ειναι , χωρις ολη αυτην την λαμψη προφανως αλλα πολυ ομορφη.. Κορμαρα πετιτ , νεανικοτατη πεντακαθαρο μοσχομυριστο μουνακι να γλυφεις για ωρες
Στην πιπα οκ δεν ειναι κατι τρομερο , στο σεξ ομως ειναι φωτια, γατζωνεται ουρλιαζει γρατζουναει και φιλλαει ανελειπως.. παρατηρησα ειναι καπως γατουλα προς αγριογατα στο κρεβατι
Περασα πολυ καλα , θα την προτεινα

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Μάγκες η Nicole είναι εγγυήσει...
Αδερφέ για πες για την συγκεκριμένη… υπηρεσίες κόστος και το πιο βασικό… το προηγούμενο φύλο της είναι αισθητό;! Ή δεν το καταλαβαίνεις καν; Έχω δει φωτό της και είναι απίστευτες αλλά κολλάω στο ότι ήταν άντρας πριν…

Pryce

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
5
Like
310
Πόντοι
21

Περασα απο την συγκεκριμενη χθες,
Η γκομενα των φωτο ειναι , χωρις ολη αυτην την λαμψη προφανως αλλα πολυ ομορφη.. Κορμαρα πετιτ , νεανικοτατη πεντακαθαρο μοσχομυριστο μουνακι να γλυφεις για ωρες
Στην πιπα οκ δεν ειναι κατι τρομερο , στο σεξ ομως ειναι φωτια, γατζωνεται ουρλιαζει γρατζουναει και φιλλαει ανελειπως.. παρατηρησα ειναι καπως γατουλα προς αγριογατα στο κρεβατι
Περασα πολυ καλα , θα την προτεινα

παρεμπιπτοντως 200 ευρω η ωρα, +50 cim, +30 φιλια, +30 μπανιο μαζι αν θυμαμαι καλα. Οκ εχουμε τουριστες απο νωρις αλλα οχι και ετσι ρε φιλε.

σιγουρα φαινεται εξαιρετικη περιπτωση αλλα με τετοιες τιμες πιο φτηνο βγαινει να πεταξεις Αθηνα και να πας με αντιστοιχη

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
533
Πόντοι
21
Αδερφέ για πες για την συγκεκριμένη… υπηρεσίες κόστος και το πιο βασικό… το προηγούμενο φύλο της είναι αισθητό;! Ή δεν το καταλαβαίνεις καν; Έχω δει φωτό της και είναι απίστευτες αλλά κολλάω στο ότι ήταν άντρας πριν…ς μου είναι αυτά μου φενουντε..

Αδερφέ για πες για την συγκεκριμένη… υπηρεσίες κόστος και το πιο βασικό… το προηγούμενο φύλο της είναι αισθητό;! Ή δεν το καταλαβαίνεις καν; Έχω δει φωτό της και είναι απίστευτες αλλά κολλάω στο ότι ήταν άντρας πριν…
Βλακιες είναι αυτά εγώ έχω πάει 2 φορές δεν έχω καταλάβει τπτ.. στο κρεβάτι φωτιά πιπα το κάτι άλλο

Kapoios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Like
296
Πόντοι
21
παρεμπιπτοντως 200 ευρω η ωρα, +50 cim, +30 φιλια, +30 μπανιο μαζι αν θυμαμαι καλα. Οκ εχουμε τουριστες απο νωρις αλλα οχι και ετσι ρε φιλε.

σιγουρα φαινεται εξαιρετικη περιπτωση αλλα με τετοιες τιμες πιο φτηνο βγαινει να πεταξεις Αθηνα και να πας με αντιστοιχη
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αυτόν τον τιμοκατάλογο τον στέλνουν και σε εμένα και γελάω..
Cim τσάμπα οκ μπορεί να μην πάρεις αλλά τα υπόλοιπα είναι στο χέρι της κοπέλας. Προσωπικά εγώ έχω πάρει φιλιά χωρίς να τα πληρώσω και θεωρώ αν είσαι "ανθρώπος" καθαρός κτλπ πάντα θα πάρεις φιλιά από οποιοδήποτε εσκορτ εκτός εάν είναι ξενερωμενη - βαριέται που ζει

man2019

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Πρόσφατα πήγα στη Βικτώρια και για πρώτη φορά ρίσκαρα και πήρα πρόγραμμα μαζί της 50€. Πάρα πολύ καλή πίπα ακάποτη και περιποίηση στα μπαλάκια, ομολογουμένως δεν της το είχα......

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πρόσφατα πήγα στη Βικτώρια και για πρώτη φορά ρίσκαρα και πήρα πρόγραμμα μαζί της 50€. Πάρα πολύ καλή πίπα ακάποτη και περιποίηση στα μπαλάκια, ομολογουμένως δεν της το είχα......

Ακόμα 50 ε?...

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.612
Πόντοι
2.480
¨Οτι λείπει η Αλεξία αλήθεια είναι.
Βρε Streth στο Ρέθυμνο έχουμε κάτι νεότερο ?

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Μόνο εμένα δεν μου άρεσε η Αλεξία ?

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Μικρά είναι τα Χανιά..την βρίσκουμε την Αλεξία μην είστε χαζοί...όλα μια γνωριμία είναι

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
¨Οτι λείπει η Αλεξία αλήθεια είναι.
Βρε Streth στο Ρέθυμνο έχουμε κάτι νεότερο ?
Τίποτα, αυτή η Νεφέλη έχει βγάλει ρίζες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από.εμας.εξαρταται αν θα συνεχίσει θεωρώ
Την θέλουμε πίσω όλοι

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Από.εμας.εξαρταται αν θα συνεχίσει θεωρώ
Πολλές είπαν ότι θα το κόψουν, αλλά το βιοποριστικο είναι ένα θέμα για αυτές. Έχουν μάθει στο πολύ χρήμα, και δύσκολα θα τη βγάλουν με λίγα. Εκτός αν βρει κανένα sugar daddy, Και Δεν χρειαστεί να ξαναδουλεψει

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Το ίδιο μουχε πει και η Μαρίνα πέρσυ τον Οκτώβρη...ότι σταματάει οριστικά....ε πριν κάνα δίμηνο ξαναξεκινησε....

• Like
Αντιδράσεις: GioCha

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Μαγκες κοιταξτε να δείτε..όταν ο βασικός είναι γύρω στα 700€...για 6, ημέρες τη. Εβδομάδα και με μισά ένσημα και άλλα πολλά..είναι λογικό να προτιμάνε αυτή τη δουλειά..που μέσα σε 10-13 λεπτά έχουν βγάλει 20 ευρώ ..οπότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης τώρα για την Αλεξία..η καμέλια όπως την ξέρω εγώ .. εννοείται ότι θα συνεχίσει θεωρώ..όταν έχεις παιδί να μεγαλώσεις..τι θα κάνει δηλαδή;
Μια ζωή αυτό κάνει ..τώρα θα παει να κάνει λάντζα η να καθαρίζει σπίτια;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ίδιο μουχε πει και η Μαρίνα πέρσυ τον Οκτώβρη...ότι σταματάει οριστικά....ε πριν κάνα δίμηνο ξαναξεκινησε....
Ετσι τα λένε όλες.. Κλεόβουλε μου..έτσι ακριβώς τα λένε αλλά..όταν μάθει η γριά στο σύκο..δεν της πάει καλά το λεμόνι μετά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom