κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Σπερα παιδες !
πηγαινετε στην Ειρηνη ντελογο..Αξιζει το κοπο πιστεψτε με
Η ειρήνη ναι..είναι όντως καλή...αλλά όχι για 50 ευρώ.
Σπερα παιδες !
πηγαινετε στην Ειρηνη ντελογο..Αξιζει το κοπο πιστεψτε με
αδερφε μου εχεις παει ειρηναρα ε ??Η ειρήνη ναι..είναι όντως καλή...αλλά όχι για 50 ευρώ.
Η ειρήνη είναι στο στενό και ζηταει 50€ ανέβηκαν και άλλο οι τιμές ?Η ειρήνη ναι..είναι όντως καλή...αλλά όχι για 50 ευρώ.
Οχι δεν ανεβηκαν η τιμες αδερφε μου..απλα εγω της ειχα αφησει παραπανω για να κανω και 69Η ειρήνη είναι στο στενό και ζηταει 50€ ανέβηκαν και άλλο οι τιμές ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Maria 60€ με τέτοιες διπλές ανάμεσα στήθος και μασχάλη ? Τι φάση ? Έχω χάσει κάτι ?
Η ειρήνη είναι στο στενό και ζηταει 50€ ανέβηκαν και άλλο οι τιμές ?
Maria 60€ με τέτοιες διπλές ανάμεσα στήθος και μασχάλη ? Τι φάση ? Έχω χάσει κάτι ?
Η ειρήνη είναι στο στενό και ζηταει 50€ ανέβηκαν και άλλο οι τιμές ?
Με τέτοιες διπλές έχω και δωρεάν...να μου λείπει. Ειρήνη είναι μια μεγαλουτσικια με γυαλλακια και μεγάλο στήθος ?Τη
Την είδα και η τη Μαρία...μύστη και όμως αυτές οι δίπλες είναι όλα τα λεφτά....αν πάει κάποιος να μας πει.τι εστί Μαρία
Με τέτοιες διπλές έχω και δωρεάν...να μου λείπει. Ειρήνη είναι μια μεγαλουτσικια με γυαλλακια και μεγάλο στήθος ?
ειρηναραΚαλησπέρα μεταξύ ειρήνης και μαρίνας ποια προτείνετε? Αν υπάρχει και κάποια άλλη που να αξίζει πειτε
Τι ερώτηση είναι αυτή..?μαρίνα εννοείται!!Καλησπέρα μεταξύ ειρήνης και μαρίνας ποια προτείνετε? Αν υπάρχει και κάποια άλλη που να αξίζει πειτε
Καμια μικρή υπάρχει;
Καλημέρα να έχετε μια όμορφη και ευλογημένη Τετάρτη.
Όπως το είπες..αν δεν βαριέταιΥπάρχει η τζασμιν...αλλά με ρίσκο..αν δε βαριέται..
Όπως το είπες..αν δεν βαριέται
Και μετά υπάρχει η επιλογή της Άντζελας
Να σε πώ την αλήθεια εμένα η άντζελα μου συμπεριφέρεται καλάΗ Άντζελα να δεις..... βαρεμάρα....σε αυτή πρέπει να πας και να χυσεις στο 5αλεπτο...μετα από πέντε λεπτά αρχίζει τα μα και μου.
ποτέ δεν έχω νιώσει μα και μου με άντζελα..αντιθέτως,περνάω τέλεια..!Η Άντζελα να δεις..... βαρεμάρα....σε αυτή πρέπει να πας και να χυσεις στο 5αλεπτο...μετα από πέντε λεπτά αρχίζει τα μα και μου.