alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
εγω προσωπικα παραπονο απο την αντελα δεν εχω!κυρια και στο σερβις και στη συμπεριφορα..
ΚαλημέραΚαλημέρα αγάπες μου τελευταία μέρα σήμερα κοντά σας.
Όχι μωρό ακόμα θα περάσω από Ρέθυμνο για πρώτη φορά το σκ και μετά 10 μέρες θα κάτσω Ηράκλειο.Καλημέρα
Μετά Αθήνα;
Οκ να περνάς καλά μωρόΌχι μωρό ακόμα θα περάσω από Ρέθυμνο για πρώτη φορά το σκ και μετά 10 μέρες θα κάτσω Ηράκλειο.
Πολύ σωστός τύπε.Διαβάστε κριτικές από ιερόδουλες που κάνουν καλά τη δουλειά τους...υπάρχουν άπειρες (κριτικές)...και διαπραγματευτεί ρε την άφιξη τους εδώ...δεν είμαι εγώ αφεντικό με δικιά μου επιχείρηση...στην Αθήνα υπάρχουν ένα σωρό διακεκριμένες ιερόδουλες που στα 20 ευρώ κάνουν σούπερ πρόγραμμα...να έρθετε σε επαφή..να τις φέρετε..δε ξέρω τη δουλειά σας....η Ντανιέλα ας πούμε έχει δουλέψει στα μπουρδέλα της Άγκυρας και Κωνσταντινουπόλεως
..έχει και άλλες εκεί που είναι πολύ καλές.... φέρτε καμιά Στεφάνια..καμιά Καίτη...είναι τόσες εκεί επάνω..που μαζεύουν όλο το χαρτί..φέρτε καμιά εδώ πέρα...να το μαζέψει και από εδώ..και σεις να κονομησετε..και εμείς να γαμησουμε καλά.
Πολύ σωστός τύπε.
Όταν στη Φυλής βρίσκεις καλά τεμάχια στη μισή τιμή από την επαρχία, ε δηλαδή πώς να μη στραβώσουν οι επαρχιώτες;
Δηλαδή είναι καλύτερα για μια γκομενάρα να πηδιέται με τα μισά φράγκα αντί να είναι και στην εξοχή κι άνετα;
Ας φροντίσουν λοιπόν να φέρουν Φρίντες, Αλέξιες, Λάιμες, Ντάριες όπως τότε τους καλούς καιρούς.
@Glikoula να ακούς κάποια άτομα που έχουν δαπανήσ€ι κάμποσα στην αλυσίδα σου.
Καλα ναι Βανεσσαρα ειναι καλο κομματι!Πέρα βρέχει η γλυκούλα...δε κατεβαίνουν οι τιμές....αν δε πάει 20 ευρώ προσωπικά δε ξαναγαμαω στο στενό...μόνο σε Βανέσσα θα πηγαίνω που πλέον περνάμε άψογα...δε μου λείπει τίποτα από αυτά που θέλω να περνάω καλά...και όταν λέω 20...όχι το απλό..αλλά ενισχυμένο..όπως είναι και Αθήνα...που με 20 γαμάς υπερμουνάρες..και με φουλ πρόγραμμα...
Η κλεψιά στη Μίνωος είναι επική..δεν φτάνει που ζητάνε 40€ τα άψυχα κομοδίνα, θέλουν και 10€ έξτρα για ένα 69..ρε θα χτυπάτε μύγες να βάλετε μυαλό. Μόνο Βανέσα κ Μαρίνα δεν σε ξεπετανε..Μια πολύ αδύνατη υπάρχει ακόμα; Πώς τη λένε;
Εγώ έχω να πάω εβδομάδες ..Συναγωνιστή πήγες σήμερα ;
Γενικά αφού δεν αξίζει το κόπο μην ξαναπατήσει κάνεις μας..μόνο κάτι 60χρονοι γεροι να πηγαίνουν
Έχω να πάω κάνα δίμηνο, μια κοκαλιαρα είμαι ακόμα εκεί; Πώς την λένεΣυναγωνιστή πήγες σήμερα ;
Γενικά αφού δεν αξίζει το κόπο μην ξαναπατήσει κάνεις μας..μόνο κάτι 60χρονοι γεροι να πηγαίνουν