master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε μαλακα εμενα γιατι δεν με κανεις μοντ να μπαναρω ολους τους γαυρους;Και τον αντισθενη θα μπαναρω.Κανε με κομισαριο ρε δικε μου
Ρε μαλακα εμενα γιατι δεν με κανεις μοντ να μπαναρω ολους τους γαυρους;Και τον αντισθενη θα μπαναρω.Κανε με κομισαριο ρε δικε μου
Υπευθυνο θα σε κανω σαν τον ΤσιρτσωνηΚανε με κομισαριο ρε δικε μου
ΣωκρατεςΧμερ??
Το πόσταρε ο Διομήδης στο ανάλογο θέμα.
Αντε βαλε επιτελους μια ταξηΤο πόσταρε ο Διομήδης στο ανάλογο θέμα. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144710.msg4578276#msg4578276]Εδώ[/url]
Φιλε μου ενα παιδι δεν το σκοτωνεις,απο οτι και να προερχεται.Μιλαμε για μια ζωη που δεν φταιει σε τιποτα,αν ο αλλος ηταν βιαστης.
Δεν ανακατευομαι ειs την πολιτικην...Ειμαιβασιλοφρωννομιμοφρων
Χάρε1982 έκανες μαλακία και έπεσες στην παγίδα του Λάκη που βρίζει μάνες (γενικώς και όχι ειδικώς) απο το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς συνέπειες.Αντε βαλε επιτελους μια ταξη
Αντε βαλε επιτελους μια ταξη
Ειπε καποιος πως ειναι υπερ των εγκληματιων και πως πρεπει να παραμεινουν στην χωρα;
Eσυ απλα λες οτι επειδη ενα μικρο ποσοστο των μεταναστων καποιος θα διαπραξει βιαιο εγκλημα πρεπει να απελαθουν ολοι οι ξενοι για αυτον τον λογο.
Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα ανάμεσα στους μετανάστες. Διαφωνώ στην φυλετική-ρατσιστική αιτιολόγηση και αντιμετώπισή της και στην διόγκωση των πραγματικών στοιχείων που οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ.
Θα γουστάρουν με τρέλα , να βλέπουν ένα παιδί
από βιασμό καθημερινά ....
ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ... ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ....
Τρολια!!!!Αληθεύει ή είδηση ότι ό Αφγανός είναι γεμάτος με τατουάζ & σύμβολα χρυσαυγίτικα ?
Κάθαρμα και ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την κοινωνία Ο ΤΥΠΟΣ.Για ένα ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,έχει καταδικαστεί στο παρελθόν και βγήκε και ξανακανε πάλι τα ίδια δεν εχει THREAD?Αυτός ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ Ε?
Δεν το είδα.Σωστός.Ανεβηκε και αυτο το θέμα forest gump