kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν το είδα.Σωστός.
καλά το είπες μαν για τον έλληνα δεν άνοιξε ξεχωριστό θρεντ
Δεν το είδα.Σωστός.
πες τα χρυσοστομε...χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος
ελπιζω τουλαχιστον τωρα που ξερουμε οτι ειναι "χρυσαυγιτης" να σταματισουν οι περι ανηλικου...Τατουάζ με τη σβάστικα έχει ο Αφγανός που επιτέθηκε σε 20χρονη στην Κέρκυρα
Τελικά δεν είναι αφγανός αλλά βαθύτατα Έλληνας. Τα αρχαιοελληνικά σύμβλολα που είναι χαραγμένα στο μπράτσο του το αποδεικνύουν!
Μηπως ειχε και τατουαζ του ΠΑΟΚ και της ΘΥΡΑΣ 4.Ειδες καλα?Τατουάζ με τη σβάστικα έχει ο Αφγανός που επιτέθηκε σε 20χρονη στην Κέρκυρα
Τελικά δεν είναι αφγανός αλλά βαθύτατα Έλληνας. Τα αρχαιοελληνικά σύμβλολα που είναι χαραγμένα στο μπράτσο του το αποδεικνύουν!
ινδουιστης θαταν τυπεΒγήκαν φωτογραφίες του Αφγανού που αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη Ελληνίδα και μία έκπληξη περίμενε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρύψει ότι ο εν λόγω Αφγανός είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ, αφού έχει τατουάζ με το παλιό σήμα του κόμματος της Συγγρού, την «δάδα». Επίσης, τα γράμματα "Ν" και" R" που φέρει σε άλλο σημείο του σώματός του παραπέμπουν προφανώς στην επωνυμία του κόμματος «Νέα Δημοκρατία» (New Republic). Φημολογείται δε ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ανήκει στην αντιρατσιστική φράξια του Δένδια, στην οποία απηχούν οι απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη, που ήθελε την διατήρηση του παλαιού σήματος.
Διαβάστε περισσότερα:
ινδουιστης θαταν τυπε
Πως νιωθεις που τα απο πανω ποστ σε διαψεύδουν;Μηπως ειχε και τατουαζ του ΠΑΟΚ και της ΘΥΡΑΣ 4.Ειδες καλα?
Χαλαρά μιλάμε , το έμβλημα αυτό , το έχω τραβήξει φωτογραφίεςινδουιστης θαταν τυπε
τυπε εδω δες μικρα ινδακια φασιστακιαΧαλαρά μιλάμε , το έμβλημα αυτό , το έχω τραβήξει φωτογραφίες
σε τουλάχιστον 10 ινδουϊστικούς ναούς σε Ινδία και Ινδονησία ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Από ... Θεολογικό ενδιαφέρον !!!
εχεις παει ινδονησια τυπε? ;)Χαλαρά μιλάμε , το έμβλημα αυτό , το έχω τραβήξει φωτογραφίες
σε τουλάχιστον 10 ινδουϊστικούς ναούς σε Ινδία και Ινδονησία ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Από ... Θεολογικό ενδιαφέρον !!!
χρυσαυγιτικος ναος στην ινδια
και τους δινουν μονο 10% τυπεΠαντου εχουν απλωθει :S
τυπε new york,london,αυστραλια,ινδια,πακισταν,γερμανια παντου χρυση αυγηκαι τους δινουν μονο 10% τυπε