tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.569
- Πόντοι
- 6.056
Αν εισαι 50 χωρίς λεφτά.. Τη γαμησες
Τύπε ... αν είσαι άφραγκος Χ ηλικίας, είσαι σκέτα άφραγκος.
Αν είσαι φορτωμένος Υ ηλικίας, είσαι απλά φορτωμένος.
Αν εισαι 50 χωρίς λεφτά.. Τη γαμησες
Για πες καμία εμπειρία Ζωής που σε έκανε να αλλάξεις μυαλά κ συμπεριφορές για να μαθαίνουμε κ εμείς οι μικροί χυστες!!Έχω περάσει τα 50, εδώ και δύο χρόνια.
Νιώθω ακόμα σα 40-42 και δεν κάνω πλάκα. Φαίνεται και πάνω μου και το λένε και γυναίκες...
Κάνω καλή διατροφή, κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω, ακούω πολλή μουσική γιατί με αναζωογονεί.
Έχω μειώσει τους "φίλους" κατά πολύ, λίγοι αξίζουν.
Έχω αλλάξει πεποιθήσεις σε κάποια θέματα, αποτέλεσμα εμπειριών βασικά.
Το μόνο που με χαλάει τώρα τελευταία, είναι μία φάση που περνάω, καθώς βλέπω ότι σε κάποια πράγματα έκανα λάθος επιλογές πριν χρόνια.
Αν θυμάμαι καλά, μία έρευνα έλεγε ότι στα 55 περίπου, κορυφώνεται η ευτυχία που μπορεί να νιώσει κάποιος.
οσο περνανε τα χρονια τοσο θα σκεφτεσαι και μαλακιες του παρελθοντος...μαλακιες θα κανουμε παντα σε κάθε ηλικια αυτο δε θα το αποφυγεις...ουτε εγω,ουτε κανεις.Και οταν πας 70 θα σου ερθουν στο μυαλο και αλλες μαλακιες που εχεις κανει.Το μυαλο ανοιγει οσο μεγαλωνουμε.Έχω περάσει τα 50, εδώ και δύο χρόνια.
Νιώθω ακόμα σα 40-42 και δεν κάνω πλάκα. Φαίνεται και πάνω μου και το λένε και γυναίκες...
Κάνω καλή διατροφή, κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω, ακούω πολλή μουσική γιατί με αναζωογονεί.
Το μόνο που με χαλάει τώρα τελευταία, είναι μία φάση που περνάω, καθώς βλέπω ότι σε κάποια πράγματα έκανα λάθος επιλογές πριν χρόνια.
Αν θυμάμαι καλά, μία έρευνα έλεγε ότι στα 55 περίπου, κορυφώνεται η ευτυχία που μπορεί να νιώσει κάποιος.
Κοίτα δε θα σου πω κάτι που μπορεί να μην ξέρεις...Απλά, εγώ το κατάλαβα αργά, γιατί πάντα πίστευα ότι υπάρχει καλή θέληση.Για πες καμία εμπειρία Ζωής που σε έκανε να αλλάξεις μυαλά κ συμπεριφορές για να μαθαίνουμε κ εμείς οι μικροί χυστες!!
Μα τότε είσαι κ εσύ οικογένεια της. οπότε ακούγεται λίγο οξύμωρο. Βεβαία πού να ξέρω εγώ! Ούτε παντρεμένος είμαι ούτε παιδιά έχωΚοίτα δε θα σου πω κάτι που μπορεί να μην ξέρεις...Απλά, εγώ το κατάλαβα αργά, γιατί πάντα πίστευα ότι υπάρχει καλή θέληση.
Λοιπόν, όσο σημαντικός και να είσαι, δεν είσαι ΠΟΤΕ σημαντικότερος από την οικογένεια της γυναίκας ή της γκόμενας που είστε μαζί. Ακόμα και αν έχετε παιδιά μαζί.
Πω πω λόγια σοφίας καυλέα μου! Άλλωστε όπως έχουμε αναλύσει και σε άλλο thread η καλύτερή ηλικία για τον άντρα είναι η ηλικία πού έχει λεφτά!!Αν εισαι 20,ομορφος και αφραγκος, θα βρεις όμως να γαμησεις.αν είσαι 50,ομορφος και αφραγκος, δεν θα βρεις να γαμησεις.η μπορεί να βρεις κάνα μπαζο στη καλύτερη.. Αν είσαι φραγκατος θα βρεις να γαμάς ευκολα είτε είσαι 20 είτε 50 είτε 80
Εννοώ την πατρική οικογένειά της.Μα τότε είσαι κ εσύ οικογένεια της. οπότε ακούγεται λίγο οξύμωρο. Βεβαία πού να ξέρω εγώ! Ούτε παντρεμένος είμαι ούτε παιδιά έχω
Κοίτα δε θα σου πω κάτι που μπορεί να μην ξέρεις...Απλά, εγώ το κατάλαβα αργά, γιατί πάντα πίστευα ότι υπάρχει καλή θέληση.
Λοιπόν, όσο σημαντικός και να είσαι, δεν είσαι ΠΟΤΕ σημαντικότερος από την οικογένεια της γυναίκας ή της γκόμενας που είστε μαζί. Ακόμα και αν έχετε παιδιά μαζί.
Οπότε εσύ είσαι και άσχημος ; Γιατί δεν βρίσκεις ;Αν εισαι 20,ομορφος και αφραγκος, θα βρεις όμως να γαμησεις
Ανοίγεις μεγάλο θέμα.
Πολύ νέος, κάπου 22 ήμουν είχα κάνει παρέα λίγο με έναν 45ρη . Είχε μια 39αρα και την κανάκευε πολύ. Μπάνικη βέβαια.
Αλλά τελείως άχρηστη . Δεν πήγαιναν για γάμο. Τη χώρισε όταν έφτασε αυτή 45. Τον ρώτησα γιατί την είχε στα ώπα ώπα.
Μου είπε ότι είχε ένα μοναδικό σπάνιο προσόν για ελληνίδα γυναίκα. Το ρώτησα τι .
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.
Το θεώρησα υπερβολικό και μαλακία . Ακραίο .
Τον θυμήθηκα, όταν ήρθε πρώτη φορά σπίτι μου .... η κουνιάδα μου ..........
Τεράστιο προσόν για τη γυναίκα
1)να μην έχει ΑΔΕΛΦΕΣ (κυρίως, αδελφούς μικρότερο το κακό)
2) να έχουν ψοφήσει οι γονείς της
Μη τα παίρνεις βαριά. Όλα αυτά τα θέματα και οι δυσκολίες, είναι μέχρι να ενηλικιωθεί το μικρότερο παιδί σου.Είδα όμως ότι δε λειτουργεί έτσι ο κόσμος. Όλοι δουλεύουν υποκειμενικά. Ακόμα και αν έχεις τη γυναίκα στα πούπουλα και την έχεις βασίλισσα, όταν κοντραριστείς με το σόι της, ακόμα και δίκιο να έχεις, θα σε θάψει...Δεν υπάρχει έλεος, να το ξέρεις.
Σαφέστατα. Αλλά το παράπονο πάντα θα υπάρχει.Μη τα παίρνεις βαριά. Όλα αυτά τα θέματα και οι δυσκολίες, είναι μέχρι να ενηλικιωθεί το μικρότερο παιδί σου.
Μετά αλλάζουν οι όροι .
Μετά δεν σου κάνουν μαγκιές . Με πιάνεις πιστεύω.
Δεν έχω λεφτά. Χεστηκα το πως με βλέπουν βασικά οι γνωστοί και οι γυναικες.αν με βλέπουν ως άδειο πορτοφόλι μόνο από μακριά και αγαπημένοι. Δόξα τω θεώ οι δικοί μου αυτοί που θέλω με αγαπάνε και χωρίς λεφτά.Αν εισαι 50 χωρίς λεφτά.. Τη γαμησες
Ρε φιλε, σοβαρα τωρα?Δεν είχε καθόλου άδικο.
Θα μιλήσω μόνο για μένα...Πάντα στη ζωή μου, ήμουν τέρμα αντικειμενικός. Μέχρι αηδίας.
Ακόμα και η μάνα μου να ήσουν, αν είχες κάνει σφάλμα, είχες κάνει σφάλμα. ΤΕΛΟΣ.
Και έτσι έκρινα πάντα. Εννοείται ότι δεν το έλεγα ποτέ μπροστά σε τρίτους. Πάντα κατ' ιδίαν.
Είδα όμως ότι δε λειτουργεί έτσι ο κόσμος. Όλοι δουλεύουν υποκειμενικά. Ακόμα και αν έχεις τη γυναίκα στα πούπουλα και την έχεις βασίλισσα, όταν κοντραριστείς με το σόι της, ακόμα και δίκιο να έχεις, θα σε θάψει...Δεν υπάρχει έλεος, να το ξέρεις.
Είχα δει κάποιο έργο παλαιότερα, νομίζω Εσθονικής παραγωγής, το ψάχνω να το ξαναδώ. Τίτλος "Αγάπη και τιμή" ή κάπως έτσι. Ο πρωταγωνιστής ,εντιμότατος γεωργός, πεθαίνει η γυναίκα του. Και τον δείχνει που πάντα υποστήριζε το δίκιο που αντικειμενικά είχε...Και κατέληξε να τον έχουν απομονώσει όλοι και να είναι αυτός ο παρείσακτος, μέχρι και τα παιδιά του που τα μεγάλωσε μόνος, τον σουτάρισαν.
Δυστυχώς έτσι δουλεύουν οι σχέσεις αδέρφια...Δεν υπάρχει λογική στις σχέσεις.
Αν ξέρει κάποιος την ταινία, ας γράψει.
Ακριβώς το ιδιο είπε και μια γνωστή μου όταν μισό αστεία -μισοσοβαρα πήγαν να μου την προξενεψουν.Ανοίγεις μεγάλο θέμα.
Πολύ νέος, κάπου 22 ήμουν είχα κάνει παρέα λίγο με έναν 45ρη . Είχε μια 39αρα και την κανάκευε πολύ. Μπάνικη βέβαια.
Αλλά τελείως άχρηστη . Δεν πήγαιναν για γάμο. Τη χώρισε όταν έφτασε αυτή 45. Τον ρώτησα γιατί την είχε στα ώπα ώπα.
Μου είπε ότι είχε ένα μοναδικό σπάνιο προσόν για ελληνίδα γυναίκα. Το ρώτησα τι .
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.
Το θεώρησα υπερβολικό και μαλακία . Ακραίο .
Τον θυμήθηκα, όταν ήρθε πρώτη φορά σπίτι μου .... η κουνιάδα μου ..........
Τεράστιο προσόν για τη γυναίκα
1)να μην έχει ΑΔΕΛΦΕΣ (κυρίως, αδελφούς μικρότερο το κακό)
2) να έχουν ψοφήσει οι γονείς της
Όπως τα λες φίλε. Έχοντας πατήσει πλέον τα 56 βλέπω τον κόσμο με άλλο μάτι, σε όλα τα ζητήματα. Οι ΄΄φίλοι΄΄ όντως λιγοστεύουν γιατί βλέπεις ποιοι αξίζουν πραγματικά. Όσο για τις λάθος επιλογές, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Τέλος, όσον αφορά στο σεξ, αν είσαι υγιής και ψιλοκρατιέσαι πολλά μπορούν να συμβούν, ειδικά όταν το πορτοφόλι δεν είναι άδειο. Δεν λέω να είσαι πλούσιος, απλώς να έχεις μια κατάσταση που να απολαμβάνεις τα αυτονόητα ή και λίγο παραπάνω...Έχω περάσει τα 50, εδώ και δύο χρόνια.