Ποοο ότι πιο ωραίο έχω διαβάσει φιλτατε…Σε ζηλεύω φιλε μπραβο σου..Εγώ ρε πούστη μου όντας είδη 48 δε ξέρω με το θέμα της πανδημίας απέχω εδώ και καιρό από το άθλημα…τα παρακολουθώ από μακρια βέβαια στο τρομερό αυτο σαιτ..αλλα Παρολο που είμαι οικονομικά άνετος φοβάμαι να κάνω κίνηση από τη μερα που έσκασε το θέμα του ιού..ομως παω τις επόμενες μέρες σαλονικα και θα κάνω come back από κει (είδη έχω κάνει έρευνα και έχω βρει καλο υλικό) αλλά είδη το σκέφτομαι και αγχώνομαι ρε πούστη μου μην κολλήσω κάνα κοβιντ και ποιος ξέρει τι γίνετε μετα..έχω και κάτι θεματάκια υγειας όχι κάτι σοβαρό αλλά φοβάμαι πολύ..αλλά γενικα μου χει λείψει απίστευτα ένα καλο εσκορτακι…έπαιρνα κάτι δυνατά συνοδακια προ κοβιντ από diva η από Σουζανα ακόμα πιο παλια η μετά πήγαινα για ένα καλο μασαζακι στο γνωστό στέκι στο Κολωνακι η καλούσα στο σπιτι κανα πιπίνι από τα μεγάλα γραφεία με τα μασαζ κατοικον τι εποχαρες τρομερές..δε πάει άλλο όμως περνάνε τα
Χρόνια ..πρέπει να γίνει το come back..
Καρντασι κατ αρχας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια . Κατα δεύτερον , είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις καποιες επιφυλάξεις και δισταγμούς . Οι εποχές είναι τέτοιες που πραγματικά ειμαστε όλοι σε μεγάλο δίλλημα . Την προηγούμενη εβδομάδα ειμουν εγώ Αθήνα και πήγα δυο φορές Κροκεών για γούστα . Να σου ειμαι ειλικρινής , πήγα , εβγαλα τα γούστα μου , αλλά είχα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου το άγχος για τις επόμενες μέρες .
Το θέμα πιο είναι : τα γούστα ήθελα να τα βγάλω οχι γιατί μου λείπει το γαμησι , αλλά γιατί μ αρέσει όλη η διαδικασία . Να ψάξω , να τσεκάρω , να μπω στο αμαξάκι μου , να ακούσω μουσικουλα, να έχω την έκρηξη αδρεναλίνης για το επερχόμενο γαμησι , να έχω την αίσθηση οχι του 50χρονου , αλλά του άντρα κυνηγού που ανακαλύπτει ακόμα εμπειριες όπως στα νιάτα του.
Απο τον τρόπο που γράφεις , πιστεύω ότι καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοώ . Αυτός ο τρόπος ήταν πάντα για μένα τρόπος ζωής , κι ευτυχώς είχα τα οικονομικά μέσα να τον ακολουθώ . Δεν αναιρεί όμως ρε γαμωτο το γεγονός ότι οι μέρες θέλουν προσοχή . Τώρα τι προσοχή θα μου πεις αν πηγαίνεις για γούστα ….. Η μόνη λύση είναι η αποχή , κακά τα ψέματα . Μη λέμε χαζά , οποιος γυρίζει υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να αρπάξει κάτι . Εγώ δε μπορώ την αποχή , ούτε έχω την υπομονή να περιμένω μέχρι να γίνει ανοσία . Άρα τζογαρω….
Αδερφέ με το καλό να μας έρθεις και να βγάλεις και τα γούστα σου. Εγώ μαζί σου , δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες λοιμοξιολόγοι