Επισκέπτης
Και τι έχει η Σούλα και η πωλήτρια του ζάρα;
ή κυτταριτιδα ή βυζαρες και κωλαρα
Και τι έχει η Σούλα και η πωλήτρια του ζάρα;
Όπα κοπελιά,πόσες ξέρεις να παίρνουν 2000€ και να έχουν περιουσία;
πολλές.
περνάνε την ώρα τους σε χαλαρές εργασίες.....
μαλακίες λες...με το συμπάθειο...γιατί κι εμένα με θέλουν για γαμπρό...που δεν είμαι Δ.Υ
εσύ είσαι καλό παιδί γι αυτό...
φτωχός, πλην τίμιος βιοπαλαιστής....
αααχαχαχαχαχαχαχαχα
η γαμιοντας
Όπα κοπελιά,πόσες ξέρεις να παίρνουν 2000€ και να έχουν περιουσία;Και τι έχει η Σούλα και η πωλήτρια του ζάρα;Μήπως τελικά κι εσύ έχεις πέσει στην λούμπα της σύγκρισης;Μήπως κι εσύ θέλεις να είσαι καλύτερη από τη Σούλα με όποιο τίμημα;
προφανως δεν πηρες πρεφα τι εγραψα
για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ????????????????
Ε, απαντησα με οικονομικα μεγεθη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
οι κοπελες αυτες θεωρω οτι δεν εχουν λεφτα, αυτο και μονο,(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ) οποτε ο τυπος με τα 3 χιλιαρικα αν μη τι αλλο βγαζει περισσοτερα απο αυτες
ξερω πολλες που παιρνουν 2 χιλιαρικα και εχουν μεγαλη περιουσια ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥΣ, λες αυτη η μανα να χαιροταν για το γαμπρο τον ξυσαρχιδι με τα 3 του? (χιλιαρικα εννοω)
τωρα δεν εχει νοημα να πω αν θελω να ειμαι καλυτερη απ τη Σουλα, γιατι δεν μου αρεσει να λεω πραγματα που οντας προκατειλημμενος ουτωως η αλλως δεν θα πιστεψεις.
αλλα δες τα παραπανω και προσπαθησε να καταλαβεις ΣΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ οταν τα εγραφα.
δεν ειναι ωραιο να διαβαζεις αποσπασματικα.
on the road δεν είμαι προκατηλειμένος.Μερικές φορές η Σούλα και η κάθε Σούλα είναι πιο εξηγημένες από τις δήθεν που ψάχνουν τις high δουλειές μέσα από τα πολιτικά γραφεία όλων των αποχρώσεων.
κοίτα...
σοβαρά τώρα.
κάνεις ένα μέγα λάθος.
προσπαθείς να κάνεις διάλογο και να συνεννοηθείς με έναν άνθρωπο που έχει παντελώς άλλες εμπειρίες και ανήκει σε εντελώς άλλη κοινωνική ομάδα.
Μην το παλεύεις. δε θα συνεννοηθείτε.
δεν συζητάμε εδώ αυτό.
και από αυτή και μόνο την απάντηση είσαι όντως προκατηλειμμένος.
on the road δεν είμαι προκατηλειμένος.Μερικές φορές η Σούλα και η κάθε Σούλα είναι πιο εξηγημένες από τις δήθεν που ψάχνουν τις high δουλειές μέσα από τα πολιτικά γραφεία όλων των αποχρώσεων.
Σε ποια κοινωνική ομάδα με έχεις κατατάξει;Έτσι για να ξέρω κι εγώ σε τι rank είμαι...
Καλό είναι να βγάζετε συμπεράσματα μόνο για άτομα που γνωρίζετε προσωπικά ή να σχολιάζετε όσα γράφονται.Εδώ μέσα ο καθένας πίσω από την ανωνυμία μπορεί να γράφει ότι θέλει.Από το ότι γάμαγε εχθές το βράδι την τάδε μοντέλα μέχρι ότι είναι προμηθευτείς της USAF σε καύσιμα και ανταλλακτικά.Άντε να κατατάξεις τον κάθε και την κάθε φαντασμένη σε κοινωνική ομάδα.
Μα καλά τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα γμτ.Μα καλά μιλάμε για την γκόμενα που έχει βίλα στην Εκάλη και προίκα 50 μεζονέτες και 2 κότερα;Αυτή είναι η μέση Ελληνίδα που θα δούμε απόψε στο μπαρ;Αυτή σιγά μην καταδεχθεί να βγει στα κωλομάγαζα της Αθήνας.Έχει απεριορίστων διαδρομών εισιτήριο για Βρυξέλες/Παρίσι/Μιλάνο κλπ.Αυτή σαφώς και δε θα ασχοληθεί με τις 3000€.Αλλά πόσες είναι αυτές;Οι περισσότερες δε είναι καπαρωμένες από τους γιάπιδες γιους άλλων επιχειρηματιών όπως τους εν νοεί ο "ανεπιθύμητος".Η μέση γκόμενα όμως σε 3000€ μηνιαίο εισόδημα,τούμπες θα κάνει.Εδώ δεν έχουν οι περισσότερες να αποπληρώσουν τις κάρτες τους,άλλες χάνουν τα αμάξια τους για 500 ευρώ και θα σνομπάρουν το τριχίλιαρο;
Μα καλά τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα γμτ.Μα καλά μιλάμε για την γκόμενα που έχει βίλα στην Εκάλη και προίκα 50 μεζονέτες και 2 κότερα;Αυτή είναι η μέση Ελληνίδα που θα δούμε απόψε στο μπαρ;Αυτή σιγά μην καταδεχθεί να βγει στα κωλομάγαζα της Αθήνας.Έχει απεριορίστων διαδρομών εισιτήριο για Βρυξέλες/Παρίσι/Μιλάνο κλπ.Αυτή σαφώς και δε θα ασχοληθεί με τις 3000€.Αλλά πόσες είναι αυτές;Οι περισσότερες δε είναι καπαρωμένες από τους γιάπιδες γιους άλλων επιχειρηματιών όπως τους εν νοεί ο "ανεπιθύμητος".Η μέση γκόμενα όμως σε 3000€ μηνιαίο εισόδημα,τούμπες θα κάνει.Εδώ δεν έχουν οι περισσότερες να αποπληρώσουν τις κάρτες τους,άλλες χάνουν τα αμάξια τους για 500 ευρώ και θα σνομπάρουν το τριχίλιαρο;
πάμε
υπάρχουν πάμπολλες που έχουν οροφοδιαμέρισμα στα Βριλλήσια και προίκα 1 μεζονέτα και δεν έχουν στόχο τον ΔΥ του 1,5 χιλιάρικου.
επόμενη απορία.
Υ.Γ.
γιατί έχεις μια τάση να φέρνεις εξεζητημένα παραδείγματα;
πάμε
ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Ο μπαμπάς δεν έχει περιουσία γύρω στα 3 μύρια ευρώ.
Δε μένεις σε ιδιόκτητο μέρος που έχει 10 χιλιάρια το τετραγωνικό
Δεν έχεις αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ
Δεν έχεις επαγγελματική αποζημίωση 100 χιλιάρια το χρόνο.
σε κάλυψα;