on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Έχω ελπίδα δηλαδή
πας να μας το παιξεις και μετριοτητα?
Έχω ελπίδα δηλαδή
πήραν κοπέλες που επίσης δεν ήταν μοντέλα και ούτε του ιδίου κοινωνικού και οικονομικού status με αυτούς. Απλές κοπέλες που ούτε γυρίζεις να τις κοιτάξεις στον δρόμο.
Αυτά και προσγειωθείτε. Τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά από ότι νομίζετε.
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω από φοιτητές γόνους 2 οικογενειών που συγκαταλέγονται στις 10 - 20 πλουσιότερες της Ελλάδας (εξαιρουμένων των εφοπλιστών) θα σας πω ότι ποτέ δεν είχαν τις σούπερ ντούπερ γκόμενες και τα μοντέλα παρόλο που είχαν τεράστια οικονομική άνεση. Οι παρέες του κοινές παρέες ήταν.
Και όταν παντρεύτηκαν (και παντρεύτηκαν και σχετικά μικροί) πήραν κοπέλες που επίσης δεν ήταν μοντέλα και ούτε του ιδίου κοινωνικού και οικονομικού status με αυτούς. Απλές κοπέλες που ούτε γυρίζεις να τις κοιτάξεις στον δρόμο.
Αν ήταν "καθυστερημένοι"... οι γκόμενες από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά και των Δ.Προαστίων είναι καπάτσες και έχουν διδαχθεί πολύ καλά τον τρόπο να τυλίγουν τους πλούσιους γαμπρούς!
Αν ήταν "καθυστερημένοι"... οι γκόμενες από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά και των Δ.Προαστίων είναι καπάτσες και έχουν διδαχθεί πολύ καλά τον τρόπο να τυλίγουν τους πλούσιους γαμπρούς!
προφανως η δεν θα ειχαν γουστο
η θα ειχαν αλλα κριτηρια απο αυτους που κοιταν μονο εμφανιση και μετα γκρινιαζουν για το χαρακτηρα της γκομενας που ΕΠΕΛΕΞΑΝ
(γαμωτο τοσα χρονια στα Δυτικα προαστεια τιποτα δεν εμαθα)
Kαι επειδη μιλαμε για λεφτα.......
Το 99% που εχουν λεφτα ειναι απο κληρονομια η' απο ετοιμη δουλεια.
Τσαμπα μαγκες δηλαδη.
απλώς τονίζω ότι δεν έχουν λεφτά
έλα ρε πιστεύεις το φιδέμπορα...
κολλητός του Κυριακού είναι ο τύπος.
Όοοοοοοοοοολεεεεεε να πω κι εγώ?
μέσο ελεεινίδικο μπάζο εδώωωωωωω
Δική μου δουλειά και σπίτι, δεν έχω παράπονο φτουφτουφτου.
Άμα με γαμήσει κανένας δεν ξέρω ούτε τι δουλειά κάνει ούτε πού μένει, και δεν με έχει κεράσει ποτέ κανένας άγνωστος ποτό
Επίσης έχω ιδιαίτερη προτίμηση στους μαύρους, οπότε το σίγουρο είναι ότι φράγκα δεν πρόκειται να δω σύντομα από γκόμενο.
χαρ χαρ χαρρρρ φάτε τηηηηννν
εμείς ανήκουμε στο υπόλοιπο 1% φαντάζομαι ε γιωργούκο μου;μία δίκαιη απάντηση σε αυτό το "αξίωμα" θα ήταν:
το 99% που δεν έχουν λεφτά, δεν είχαν λεφτά και οι γονείς τους
Άχρηστοι και τεμπέληδες από σόι δλδ
Αν έμενες στο high Δάσος Χαϊδαρίου τι να μάθεις;Αν όμως έμενες στην Τσαλαβούτα ή στον Αγ.Βασίλειο και τη Νέα Ζωή Περιστερίου θα είχες μάθει.
Αν όμως έμενες στην Τσαλαβούτα ή στον Αγ.Βασίλειο και τη Νέα Ζωή Περιστερίου θα είχες μάθει.
μία δίκαιη απάντηση σε αυτό το "αξίωμα" θα ήταν:
το 99% που δεν έχουν λεφτά, δεν είχαν λεφτά και οι γονείς τους
Άχρηστοι και τεμπέληδες από σόι δλδ
κατάλαβα.
πας με μαύρους γιατί τους πληρώνεις για να σε γαμήσουν.....
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω από φοιτητές γόνους 2 οικογενειών που συγκαταλέγονται στις 10 - 20 πλουσιότερες της Ελλάδας (εξαιρουμένων των εφοπλιστών) θα σας πω ότι ποτέ δεν είχαν τις σούπερ ντούπερ γκόμενες και τα μοντέλα παρόλο που είχαν τεράστια οικονομική άνεση. Οι παρέες του κοινές παρέες ήταν.
Και όταν παντρεύτηκαν (και παντρεύτηκαν και σχετικά μικροί) πήραν κοπέλες που επίσης δεν ήταν μοντέλα και ούτε του ιδίου κοινωνικού και οικονομικού status με αυτούς. Απλές κοπέλες που ούτε γυρίζεις να τις κοιτάξεις στον δρόμο.
Από αυτούς τους τεμπέληδες πλούτισαν οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι...Για φραγκοδίφραγκα μπάρκαρε ο άλλος με το σαπιοκάραβο του εφοπλιστή,ή έλιωνε στα καζάνια της κάθε βιομηχανίας...