Επισκέπτης
πες το όπως θέλεις.
αρκεί να μην το παίζεις υπεράνω.
όσο το παίζεις αδιάφορος οι γκόμενες θα το παίζουν παρθένες.
εσυ οταν πας στα κωλομπαρα εχεις ανοικτο το φερμουαρ του πατελονιου?
πες το όπως θέλεις.
συμφωνω απολυτα και στα 2
1. εννοπειται οτι ξεκαθαριζω και πρεπει να ξεκαθαριζω. με απλο, κατανοητο και ευγενικο τροπο
2. ειμαι εγω που εχω υποστηριξει ακριβως αυτο το πραγμα. Αλλα εδω μετα το ποσταρισμα του amjik ρωτηθηκε στο καπακι "ποσες πηδηξε", αρα αν μιλησετε με καποια και δεν σας κατσει ειστε οκ?
αν ναι, τοτε απλα ειχα καταλαβει λαθος το θεμα και θα ξανασυνφωνησω μαζι σου
μου το ανοίγουν δε χρειάζεται να το ανοίξω μόνος.εσυ οταν πας στα κωλομπαρα εχεις ανοικτο το φερμουαρ του πατελονιου?
μου το ανοίγουν δε χρειάζεται να το ανοίξω μόνος.
Υ.Γ.
Στα κωλόμπαρα οι ψαγμένοι δεν πάνε με φερμουάρ.
Είσαι μικρός θα μάθεις......
Ολα οπως τα ανελυσες ειναι σωστα αλλα
1)δεν ειναι απαραιτητο τοι θα ειπωθουν θετικς κουβεντες για εσενα αν σκασει μια μουναρα στην παρεα.
2)Οταν γνωρισουν νεες γκομενες οι ταδε το πιθανοτερο ειναι να σε "ξεχασουν" ειδικα στις πρωτες εξοδους.
3)Το οτι θα παρουσιασει νεα γκομενα στην παρεα μπορει να σημαινει οτι ειναι διαθεσιμη για φαγωμα αλλα αν στην παρεα υπερτερουν οι ψωλες θα την φαει η μαρμαγκα την γκομενα.
Δε λέω έχεις σε κάποια σημεία δίκιο όπως εκεί που λές οτι η παρέα μπορεί να προετοιμάσει το έδαφος για σένα ώστε με κάποια λόγια που θα πουν στην κοπέλα πριν σε γνωρίσει, αυτή να προιδεαστεί (αν και δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό αυτό). Σκέψου όμως ότι άμα γίνει στραβή και μια γνωριμία που σου έκανε η παρέα δεν αποδόσει γιατί π.χ η κοπέλα είναι ψόλα, τότε χαλάει το κλίμα μέσα στην παρέα και δημιουργούναται στρατόπεδα (αυτοι που είναι μαζί σου και αυτοί που είναι με το μέρος της ψόλας)! και συν τοις άλλοις η παρέα έχει κι ένα άλλο αρνητικό (δεν ισχύει πάντα βέβαια αλλά υπάρχει ενδεχόμενο):το κρεβάτι σας θα το μάθου οι περισσότεροι αν όχι όλοι ;)
υπάρχουν οι απόλυτες πουτάνες που γαμιούνται ταυτόχρονα με 2 και υπάρχουν οι απόλυτες γυναίκες και δεν κολώνουν να παραδεχθούν ότι έχουν γαμήσει ολόκληρα στρατόπεδα αλλά πλέον βρήκαν αυτό που ήθελαν.
οι άλλες είστε απλά ενδιάμεσες κωλοτριψούδες.
υπάρχουν οι απόλυτες πουτάνες που γαμιούνται ταυτόχρονα με 2 και υπάρχουν οι απόλυτες γυναίκες και δεν κολώνουν να παραδεχθούν ότι έχουν γαμήσει ολόκληρα στρατόπεδα αλλά πλέον βρήκαν αυτό που ήθελαν.
οι άλλες είστε απλά ενδιάμεσες κωλοτριψούδες.
Ρε φίλε για να καταλάβω είναι καλύτερα να το πας:πες το όπως θέλεις.
Ρε φίλε για να καταλάβω είναι καλύτερα να το πας:
Γεια πώς σε λένε θέλω να σε γαμήσω,θες και εσύ;!
είναι γνωστό τοις πάσι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών μόλις δουν ελκυστική κοπέλα το πρώτο πράγμα που θέλουν είναι να τη γαμήσουν.
όταν το παραδεχθείτε ίσως και οι γκόμενες να ξεπεράσουν το κόμπλεξ τους.
Ρε φίλε για να καταλάβω είναι καλύτερα να το πας:
Γεια πώς σε λένε θέλω να σε γαμήσω,θες και εσύ;!
Βάζουν τζιν με κουμπιάγιατι δεν πανε?
Βάζουν τζιν με κουμπιά
αμα λειπει κανενα κουμπι εχει σημασια?
ναι γιατί θα φας δυο-τρια χαστουκάκια αλλά όταν βρεις αυτή που θα πει ναι θα περάσεις πολύυυυυυυ καλά
ρε φτωχομπινέ δεν έχεις να πάρεις καινούργιο τζιν και θες και κωλόμπαρα ρε
εχω την αισθηση οτι μπορει καποιος να περασει καλα ανεξαρτητα απο το γαμησι...
να πατε με τους κολλητους να τα πιειτε, να χορεψετε, απλα να διασκεδασετε, δεν παιζει?
μηπως ειστε λιγο κολλημενοι με το
Απλα ισως ειναι πιο γοητευτικο και ξεκαθαρο για το τι θελω αν λειπει κανενα κουμπι.
Θα μου φύγει η γέφυρα,λέω να το αποφύγω!!!ναι γιατί θα φας δυο-τρια χαστουκάκια αλλά όταν βρεις αυτή που θα πει ναι θα περάσεις πολύυυυυυυ καλά