loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.αφου ειπες οτι ηταν καλη ρε.Ναι ρε γμτ και εγώ από εδώ και πέρρα μόνο κοπέλες θα γαμάω,ποτέ ξανα τερατούκλες!!!
2.μαλακια εννοω το μαστουρωμα...
1.αφου ειπες οτι ηταν καλη ρε.Ναι ρε γμτ και εγώ από εδώ και πέρρα μόνο κοπέλες θα γαμάω,ποτέ ξανα τερατούκλες!!!
Πλάκα σε κάνω να σε ψαρώσω!!!1.αφου ειπες οτι ηταν καλη ρε.
2.μαλακια εννοω το μαστουρωμα...
παντου υπαρχουν...ακομα κ αβαφτες(εκει φαινεται η ομορφια)..Πλάκα σε κάνω να σε ψαρώσω!!!
Πάντως ναι υπάρχουν και στο Σύριζα,Κκε και αναρχικές κούκλες!!!
Εγώ πιστεύω επίσης οτί οι πιο αδιάφθορες είναι στην ακροαριστερά!!!παντου υπαρχουν...ακομα κ αβαφτες(εκει φαινεται η ομορφια)..
πες μας κατι νεο...
ευτυχως!Εγώ πιστεύω επίσης οτί οι πιο αδιάφθορες είναι στην ακροαριστερά!!!
Υ.Γ.Δεν στην πέφτω ακόμα δεν έχω πιεί τόσο!!!
Αν δε λες σε εμφάνιση αγαπητή μου, ούτε ο ξυσαρχίδης θα σε κοιτάξει...και κάτσε και καμάρωνε για τα χιλιάρικά σου και τα χαϊλίκια σου
το θρεντακι ειναι αλλου για αλλου...εξαρχης...εγω νομιζα μιλατε για μπουζουκια και μπουρδελα...τουλαχιστον να αλλαξει ο τιτλος...
που ειπε ρε βοιδι για τα δικα μου χιλιαρικα και τα χαιλικια μου?
ερχεστε, διαβαζετε ποιος ξερει ποια αποσπασματα, κανετε στο φτωχο σας μυαλουδακι ποιος ξερει ποιες ανοητες διεργασιες και καταληγετε να λετε της πουτσα σας το χαβα........
p.s.
δεν σ εχω για χαζο, φαινεσαι μπετοβλακας οταν τα συμπλεγματα σου εμποδιζουν την εγκεφαλικη λειτουργια.
Μωρή μαλάκω πουτσοζητιάνα, τράβα στο cosmopolitan! Τσουρέκια μας τα κανες με τις παπαριές σου!
μη μασας!σε ολες τα ιδια λενε οποτε τους ερχεται...να σας αφησω να τα λετε μονοι σας χωρις αντιλογο?
οκ
επιχειρηματολογηστε ελευθερα μονο με οποιον συμφωνει μαζι σας...
τσου...στο κρεβατι σου ?
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Μωρή μαλάκω [size=30pt]πουτσοζητιάνα[/size], τράβα στο cosmopolitan! Τσουρέκια μας τα κανες με τις παπαριές σου!
πεοεπαιτες ειναι οι βαζελοι,πουτσοζητιανα η on the road...εσυ???Επιχειρηματολογήστε μαζί μου ρε κότες
Επιχειρηματολογήστε μαζί μου ρε κότες