Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πολυ χρησιμες και κατατοπιστικες οι εμπειριες και τα λεγομενα σου αδερφε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και ναι αν σε γουσταρει η γκομενα δεν θα κολησει τοσο στο αμαξι.
Απλα πιστευω οτι στην Ελλαδα με αυτην την νοοτροπια εχει παραγινει και χωρις να φταινε μονο οι γκομενες
:s&m_3:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Πολυ χρησιμες και κατατοπιστικες οι εμπειριες και τα λεγομενα σου αδερφε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και ναι αν σε γουσταρει η γκομενα δεν θα κολησει τοσο στο αμαξι.
Απλα πιστευω οτι στην Ελλαδα με αυτην την νοοτροπια εχει παραγινει και χωρις να φταινε μονο οι γκομενες
:s&m_3:

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι τι αμάξι έχεις. Πιστεύω ότι είναι το κατά πόσον σήμερα οι Ελληνίδες σου δίνουν μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Εμένα απλά μου δίνουν την εντύπωση (όπως άλλωστε και σε πολλούς άλλουν πιστεύω) ότι δεν ενδιαφέρονται αν είσαι σωστός άνθρωπος (δε λέμε να σαι άσχημος εκεί αλλάζει το πράγμα), αν δεν τους αρέσει έστω και το παραμικρό πάνω σου σε απορρίπτουν. Κοινώς βαριούνται να γνωρίσουν τον άλλον εκτός εάν πρόκειται για κανένα κούκλο βγαλμένο απ'το γυαλί!

Επισκέπτης
Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι τι αμάξι έχεις. Πιστεύω ότι είναι το κατά πόσον σήμερα οι Ελληνίδες σου δίνουν μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Εμένα απλά μου δίνουν την εντύπωση (όπως άλλωστε και σε πολλούς άλλουν πιστεύω) ότι δεν ενδιαφέρονται αν είσαι σωστός άνθρωπος (δε λέμε να σαι άσχημος εκεί αλλάζει το πράγμα), αν δεν τους αρέσει έστω και το παραμικρό πάνω σου σε απορρίπτουν. Κοινώς βαριούνται να γνωρίσουν τον άλλον εκτός εάν πρόκειται για κανένα κούκλο βγαλμένο απ'το γυαλί!

Απλα θελουν συγκεκριμενο lifestyle του γκομενου...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
να το πω λοιπόν λίγο πιο γήινα γιατί εγώ βρίσκομαι και υπό την επήρεια πολλών καταστάσεων και έχω λίγο σαλέψει!

γκόμενες υπάρχουν εκεί έξω. Πολλές και καλές! Σε ένα απλό κλαμπάκι να πάτε θα σας πεταχτούν τα μάτια! Αλλά και μια βόλτα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου θα δείτε τι κυκλοφορεί!

αυτές λοιπόν οι γκόμενες κάθε άλλο παρά αγάμητες είναι!

έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που έπρεπε η γυναίκα να κρατήσει την...τιμή της για τον άνδρα της.
κάποιοι λοιπόν τις πηδάνε!

και αν δει κάποιος τα πληθυσμιακά στατιστικά θα δει ότι οι ελληνίδες είναι λίγο περισσότερες απ τους έλληνες (ελπίζω να μην το δει κάνας ΠΠ και ζητάει πηγες!!!)

άρα φτάνουν για όλους! Πώς γίνεται λοιπόν κάποιοι να μην τις προλλαβαίνουν και κάποιοι να μην έχουν ούτε για δείγμα?

και μην μου πείτε ότι όλες αυτές τις προλλαβαίνει να τις πηδήξει ένα 5-10% του πληθυσμού που έχουν φράγκα???

ή μόνο οι πανέμορφοι έλληνες Μπραντ Πητ που κυκλοφορούν?

Σοβαρευτείτε μάγκες! και δείτε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά!

το ξέρουμε όλοι τι εστί γυναίκα! Είναι θέμα φύλλου και όχι εθνικότητας!
όπως και να αυτοπροσδιοριστούν (δεν είμαι καλά ρε! ο πολύ ΠΠ φταίει) γυναίκες είναι!!!!

Πουτάνες γυναίκες δε λέμε? (σόρι κορίτσια, δεν το λέω φαλλοκρατικά όπως ακούγεται ε?)

ότι γυναίκες! όποιας εθνικότητας! ίδιες είναι!

νομίζετε ότι αν ντρέπεστε να πλησιάσετε και να ρίξετε μια ελληνίδα θα τα καταφέρνατε με μια Ιταλίδα πχ? ή με μια ρωσίδα? ή με μια σουηδέζα?

μπορεί κάπως πιο εύκολα! μπορεί όμως και όχι!

δείτε πώς λειτουργούν και συμπεριφέρονται εδώ κάποιοι πετυχημένοι φίλοι σας. Πάρτε ιδέες και προσαρμόστε τες στο χαρακτήρα σας!

Αν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και δεν σκέφτεστε "ωχ! πάει και σήμερα!δε θα γαμήσουμε"! θα έρθουν όλα πολύ πιο ομαλά!

απλά αλλάξτε κάτι απ τον εαυτό σας αφού βλέπετε ότι δεν λειτουργεί σωστα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
έχετε κολλησει βρε παιδιά με το αμάξι!

και πού το ξέρει η γκόμενα τι αμάξι έχεις στο κάτω κάτω?
εκτός αν κάνεις καμάκι με το αυτοκίνητο στο δρόμο!
μεγάλη καγκουριά (άποψή μου ε) και δεν το χω κάνει ποτέ!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
άρα φτάνουν για όλους! Πώς γίνεται λοιπόν κάποιοι να μην τις προλλαβαίνουν και κάποιοι να μην έχουν ούτε για δείγμα?

Μα ακριβώς! Επειδή κάποιοι δεν τις προλαβαίνουν όπως λες είναι λογικό κάποιοι να μην τις έχουν για δείγμα! Το ζήτημα είναι ΤΙ κάνουν αυτοί που δεν τις προλαβαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι που στην τελική μπορεί να είμαστε και γαμώ τα παιδιά full στην ειλικρίνια και το χαμόγελο, απλά δεν τις γαμάμε!

έχετε κολλησει βρε παιδιά με το αμάξι!

και πού το ξέρει η γκόμενα τι αμάξι έχεις στο κάτω κάτω?
εκτός αν κάνεις καμάκι με το αυτοκίνητο στο δρόμο!
μεγάλη καγκουριά (άποψή μου ε) και δεν το χω κάνει ποτέ!!!

Αν διαβάσεις αυτό που γράφω εννοείται οτι δεν έχω κολλήσει με το αμάξι  :)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και το άσχημος που λέτε!
δεν ισχύει! ξέρετε πόσες φορές μου έλεγε κάποια γκόμενα:"τι κούκλος που είσαι"!
και έλεγα και γω από μέσα μου:"καλά στραβή είναι"?

κάποιες φορές ειδικά σε καμιά σοβαρή σχέση το ξεστόμιζα (κακώς βέβαια)!
και η απ΄΄αντηση ακόμα πιο αφοπλιστική: "τι λες ρε! κοίτα ματάκια! χειλάκια!" και όλες αυτές τις μαλακίες που λένε οι γκόμενες!
μία μου είχε πει: οι γυναίκες βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής!
πολύ ποιητικό!!!!

δεν ξέρω με τι μάτια βλέπουνε πάντως όχι με τα δικά μας!

γίνετε και λίγο ψώνια ρε!!! (με την καλή έννοια)

κάντε το σλόγκαν!!!

"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"!

Επισκέπτης
γκόμενες υπάρχουν εκεί έξω. Πολλές και καλές! Σε ένα απλό κλαμπάκι να πάτε θα σας πεταχτούν τα μάτια! Αλλά και μια βόλτα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου θα δείτε τι κυκλοφορεί!

και αν δει κάποιος τα πληθυσμιακά στατιστικά θα δει ότι οι ελληνίδες είναι λίγο περισσότερες απ τους έλληνες (ελπίζω να μην το δει κάνας ΠΠ και ζητάει πηγες!!!)

Συμφωνω με τα παραπανω που εγραψες και ειναι σωστα αλλα πεφτεις σε ενα λαθος!
Λες οτι ειναι πολλες οι καλες Ελληνιδες εμφανισιακα...
Μετα λες οτι οι Ελληνιδες ειναι στατιστικα περισσοτερες απο αντρες(Δεν ειμαι ΠΠ και δεν θελω να σε αμφισβητησω) αλλα ακομα και ετσι να ειναι τι σημασια εχει αυτο?
Καθως και παλι οι ομορφες Ελληνιδες ειναι λιγες στατιστικα με τον ανδρικο πληθυσμο.
Αρα παλι καταληγουμε στην επιλογη της μεσης Ελληνιδας της διπλανης πορτας που αποδεδειγμενα και εσυ θα συμφωνεις πιστευω δεν ειναι και το καλυτερο σε ομορφια σε αντιστοιχια με αλλες χωρες.
Και μην μου πεις οτι παντου υπαρχουν και ασχημες γυναικες...
Ναι αλλα δεν ειναι στατιστικα τοσο πολλες οσο στην Ελλαδα σε αναλογια με Σουηδια Γερμανια κτλ...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πολύ ποιητικό!!!!

Ναι είναι ανάλογο με τη γυναικεία διαίσθηση αυτό που λες, μόνο που στις Ελληνίδες έχουν μαζέψει πολλές τσίμπλες τα μάτια της ψυχής και δε βλέπουν στο ένα μέτρο  :headbang2:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γνωριζω μια
την ψηνω να βγουμε και μου λεει
θα παμε πρωτα για καφε,μετα ποτο,μετα φαι,μετα σινεμα,μετα παλι φωτο και μετα στο ξενοδοχειο
και της λεω ποτε θα παω σπιτι μου εγω μωρη χαμουρα
ειδες τι τραβαμε ρε τυπε
:2funny:
Λιγο αργα το διαβασα αλλα εστω και τωρα:  :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καταρχήν ιντερσέπτορ αυτό για το αμάξι δεν το λέω για σένα αλλά γενικά από χθες που καταναλλώθηκαν πολλά ποστ γι αυτό.

Άσπρε! οι ελληνίδες είναι ωραίες! όχι οι κορυφαίες στον πλανήτη αλλά όχι και οι πατσαβούρες!

και δεν είναι και αυτοσκοπός να πηδάμε κάθε μέρα και διαφορετικό τοπ μόντελ!

αυτά μόνο σε διακοπές και σε άλλες λίγες φάσεις της ζωής μας!

στην καθημερινότητά μας πρέπει να έχουμε ένα όμορφο κοριτσάκι που να το γουστάρουμε και όχι αναγκαστικά επειδή δεν μας έκατσε α΄λλη, κι ας μην είναι και τοπ μόντελ. Απλά να επικοινωνούμε να μας τα σπάει όσο πιο λίγο γίνεται(όπως γίνεται συνήθως με τις γυναίκες) και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς το χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας προς όφελος και των δύο

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
και το άσχημος που λέτε!
δεν ισχύει! ξέρετε πόσες φορές μου έλεγε κάποια γκόμενα:"τι κούκλος που είσαι"!
και έλεγα και γω από μέσα μου:"καλά στραβή είναι"?

κάποιες φορές ειδικά σε καμιά σοβαρή σχέση το ξεστόμιζα (κακώς βέβαια)!
και η απ΄΄αντηση ακόμα πιο αφοπλιστική: "τι λες ρε! κοίτα ματάκια! χειλάκια!" και όλες αυτές τις μαλακίες που λένε οι γκόμενες!
πολύ ποιητικό!!!!
Ναι, ναι μου εχει τυχει και μενα  :2funny: Ενταξει ενα κοπλιμεντο ειναι καλο για την ψυχολογια, αλλα οταν αρχιζουν οι υπερβολες, αρχιζεις να στραβωνεις

Επισκέπτης
καταρχήν ιντερσέπτορ αυτό για το αμάξι δεν το λέω για σένα αλλά γενικά από χθες που καταναλλώθηκαν πολλά ποστ γι αυτό.

Άσπρε! οι ελληνίδες είναι ωραίες! όχι οι κορυφαίες στον πλανήτη αλλά όχι και οι πατσαβούρες!

και δεν είναι και αυτοσκοπός να πηδάμε κάθε μέρα και διαφορετικό τοπ μόντελ!

αυτά μόνο σε διακοπές και σε άλλες λίγες φάσεις της ζωής μας!

στην καθημερινότητά μας πρέπει να έχουμε ένα όμορφο κοριτσάκι που να το γουστάρουμε και όχι αναγκαστικά επειδή δεν μας έκατσε α΄λλη, κι ας μην είναι και τοπ μόντελ. Απλά να επικοινωνούμε να μας τα σπάει όσο πιο λίγο γίνεται(όπως γίνεται συνήθως με τις γυναίκες) και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς το χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας προς όφελος και των δύο

Κοιτα συμφωνω με την τελευταια παραγραφο αλλα δεν ξερω για εσενα η τους αλλους αλλα για εμενα απο τα πιο σημαντικα σε μια σχεση ειναι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ της γκομενας.Αν δεν με φτιαχνει εμενα να την κυκλοφορησω εξω τι να την κανω?Για να λιγουρευομαι το ομορφο ξεκωλακι της διπλανης πολυκατοικιας?Η να λεω πω αντε να παω σε καμια καλη τανα γιατι βαρεθηκα την κυταριτιδα της δικιας μου?
Κοινως δεν δινω δεκαρα αν η αλλη ειναι εξυπνη διαβαζει πολυ ποιηση η δεν ξερω και γω τι αλλο σκατα και εχει πολλα ερεθισματα...
Αν δεν ειναι ομορφη ας παει για καλογρια η για φιλοσοφια και γιογκα σε κανα βουνο.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Στο έγραψα γιατί έκανες παράθεση το ποστ μου και από κάτω έγραψες "Μην κολλάτε στο αμάξι βρε παιδια"! ;) Εντάξει δεν τρέχει τίποτα  :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κοιτα συμφωνω με την τελευταια παραγραφο αλλα δεν ξερω για εσενα η τους αλλους αλλα για εμενα απο τα πιο σημαντικα σε μια σχεση ειναι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ της γκομενας.Αν δεν με φτιαχνει εμενα να την κυκλοφορησω εξω τι να την κανω?Για να λιγουρευομαι το ομορφο ξεκωλακι της διπλανης πολυκατοικιας?Η να λεω πω αντε να παω σε καμια καλη τανα γιατι βαρεθηκα την κυταριτιδα της δικιας μου?
Κοινως δεν δινω δεκαρα αν η αλλη ειναι εξυπνη διαβαζει πολυ ποιηση η δεν ξερω και γω τι αλλο σκατα και εχει πολλα ερεθισματα...
Αν δεν ειναι ομορφη ας παει για καλογρια η για φιλοσοφια και γιογκα σε κανα βουνο.
θα συμφωνησω απολυτα!
απλα δεν ειναι μονο αυτο..εχει κ αλλο πιο σημαντικα χωρις να βαζω αυτο σε δευτερη μοιρα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Στην αρχη καπωs ετσι ξεκιναει και απο τουs δυο........μετα καπου χαλαει
και ναμαστε στα ιδια παλι.......Εχουμε και εχουνε πολλεs καταβολεs και βιωματα, το ταιριασμα των οποιων δεν γινεται παντα με ευκολια....Αλλα λεω εγω, αλλα καταλαβαινει εκεινη και το αντιστροφο

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ούτε εγώ ρε παλικάρια επιδιώκω ένα top model δίπλα μου, απλά να είναι νοστιμούλα και γλυκιά! Πάντως αν είναι μπάζο...κακά τα ψέματα είμαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Whitey.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο έγραψα γιατί έκανες παράθεση το ποστ μου και από κάτω έγραψες "Μην κολλάτε στο αμάξι βρε παιδια"! ;) Εντάξει δεν τρέχει τίποτα  :cheesy:
εσυ εχεις και αβαταρ αμαξι αλλωστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ούτε εγώ ρε παλικάρια επιδιώκω ένα top model δίπλα μου, απλά να είναι νοστιμούλα και γλυκιά! Πάντως αν είναι μπάζο...κακά τα ψέματα είμαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Whitey.
αν ειναι μπαζο γ σνα εξ αρχης δεν τα φτιαχνεις μαζι της...

αλλα παιδια..αυτο που ειπα πριν..ειναι κ αλλα πραγματα..γτ παντα θα υπαρχει μια πιο ομορφη/ος..
ειναι κ αλλα που σε κανουν ξεχωριστο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom