Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλέζουρα,πες μας μωρή πουτσοζητιάνα για την πούτσα του Τόρες..........

ααααχαχαχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο απολυτος παραδεισος και πορνοπροορισμος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Άντε πάρε και τον παπαζόλη και κάνα δυο άλλους και βουρ!!!! :dancing:
στο ψαχνό!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα μάθετε πολλά πράγματα που εδώ σας φαίνονται δυσνόητα! πανεπιστήμιο η Πατάγια!! :rockon: :rockon:

γι αυτό είπα και στο δάσκαλο τώρα με τη νέα κυβέρνηση να με διορίσουν κάπου εκεί! :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άντε πάρε και τον παπαζόλη και κάνα δυο άλλους και βουρ!!!! :dancing:
στο ψαχνό!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα μάθετε πολλά πράγματα που εδώ σας φαίνονται δυσνόητα! πανεπιστήμιο η Πατάγια!! :rockon: :rockon:

γι αυτό είπα και στο δάσκαλο τώρα με τη νέα κυβέρνηση να με διορίσουν κάπου εκεί! :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μετα λενε δεν εχει επιστροφη ε? :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μετα λενε δεν εχει επιστροφη ε? :grin:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ένα μόνο θα σου πω: το σώμα μου είναι εδώ αλλά η ψυχή μου λιάζεται ακόμα κάτω απ τον καυτό ήλιο της Πατάγιας!!!! :grin: :cheesy:

(τι ποιητικά τα λέω ο πούτης ώρες ώρες!) :dancing:

Α! και τον ΠΠ τον έχω για να περνάω τις ώρες μου μέχρι το επόμενο ταξίδι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ένα μόνο θα σου πω: το σώμα μου είναι εδώ αλλά η ψυχή μου λιάζεται ακόμα κάτω απ τον καυτό ήλιο της Πατάγιας!!!! :grin: :cheesy:

(τι ποιητικά τα λέω ο πούτης ώρες ώρες!) :dancing:

Α! και τον ΠΠ τον έχω για να περνάω τις ώρες μου μέχρι το επόμενο ταξίδι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καταλαβαινω φιλε απολυτα...τυχερος οποιος εχει την δυνατοτητα να πηγαινει συχνα και να περναει οσο καιρο  περισσοτερο γινεται σε αυτους τους παραδεισους.
Εσυ ειδικα πρεπει να καταλαβαινεις λοιπον το προβλημα μας με τις ελεινιδες
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κοίτα να δεις.

σε ένα μακροσκελές ποστ που είχα κάνει στο Ταϊλάνδη σεξ τριπ είχα πει ότι εδώ οι 2 βδομάδες αντιστοιχούν σε 5 ή 10 χρόνια ζωής και εμπειριών στην Ελλάδα!

έζησα και ίσως ήθελα να τα ζήσω, πολλά πράγματα σε λίγο διάστημα, από πλευράς συναισθημάτων και ψυχολογίας τπυλάχιστον (και σξ βέβαια αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο)

αντιλήφθηκα πολλά πράγματα και κυρίως τι σημαίνει ανιδιοτέλεια.

αυτό που λείπει στην εποχή μας τουλάχιστον από δω. αυτό που οι ελληνίδες δεν έχουν.

και ως ένα βαθμό έχετε δίκιο που διαμαρτύρεστε για την συμπεριφορά τους και την πονηριά τους.

Αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι, ο καθένας από μας θερίζει αυτό που σπέρνει!

Αν μια απλή κουβέντα περί σχέσεων κτλ που συμετέχουν ΚΑΙ γυναίκες καταλήγει στους αφορισμούς στις βρισιές αλλά και σε απειλές ακόμα (με πμ) νομίζω ότι το παιχνίδι είναι χαμένο......

πολλά ωραία ακούστηκαν χθες από διάφορους

εγώ θα κρατήσω μόνο το ζουμί. και ήταν το ίδιο μ αυτό που είχα πει και χθες.

δεν παίζει ρόλο το αυτοκίνητο πχ.ο περσόνας σου είπε για το σάξο!
αντί να σκεφτείτε όλοι σας το πώς, προσπαθήσατε να σκεφτείτε την πιο έξυπνη ατάκα για να τον χλευάσετε!!!!

Βγείτε απ τη λογική του να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα! το να κάνετε κρεμαστάρια αυτά που δεν φτάνετε δεν θα σας δώσει τη λύση

και θα σου πω ένα παράδειγμα που θα σου δείξει ότι ΚΑΙ στον παράδεισο ταϊλάνδη όλα ίδια είναι

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στην Ται λοιπόν για όσους δεν ξέρουν, όσοι καμακώνουν μια γκόμενα και την παίρνουν μαζί τους, "συνιθίζεται" να της δίνουν ένα ποσό.
Δεν είναι πορνες με την σημασία της λέξεως που της δίνουμε. Έχει και πόρνες σε μασατζίδικα κτλ μαγαζιά.

Εγώ λοιπόν είχα νοικιάσει ένα μηχανάκι και ένα φτηνό ξενιδοχείο, πολύ κάτω του μέσου όρου των τουριστών.

σκέψου ότι τα φθηνά-καλά έχουν 1.000-2.500μπατ/βραδιά κι εγώ έδινα 500μπατ(10 ευρώ)

λογικό ήταν να μην προσελκύω τις κορυφαίες γκόμενες αλλά και να μην έχω και τις καλύτερες τιμές απ αυτές. (αφού μέσα στην αμοιβή τους συνυπολογίζουν και την ποιότητα της διασκέδασης που θα τους προσφέρεις).

έτυχαν λοιπόν πολλά και ήθελα να τα προκαλέσω (όπως συνήθως κάνω)

στηντελευταία λοιπόν γκόμενα που είχα της είπα ότι δεν έχω άλλα λεφτα. Μπορεί να φύγει αν θέλει. Αυτή όμως μου είπε ότι αν την θέλω μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στο μπαράκι που δουλεύει για να μη με επιβαρύνει και να έρχεται κατά τις  1 το βράδι που σχολάει, να κοιμόμαστε μαζί. επίσης τα μεσημέρια να μην την κερνάω το φαγητό αλλά θα πηγαίνει στο απίτι της να τρώει (μπανάνες, παπάγια και κόκα κόλα όπως μου είπε) και θα ξανάρχεται μετά να πάμε καμιά βόλτα!!!!!

Την δε αμοιβή της την κατέβασε από 2 χιλιάρικα στα 800μπατ/ημέρα.

γιατί το έκανε αυτό?  γιατί γούσταρε!
απλά!

ξέρεις γιατί στα λέω αυτά? γιατί είδα ότι πολλές παρόμοιες συμπεριφορές υπάρχουν κι εδώ.
και το συγκεκριμένο γεγονός μου είχε θυμήσει τη γυναίκα μου, όταν στα πρώτα μετά-φοιτητικά μας χρόνια, και όταν ξεκινούσαμε με ελεύθερο επάγγελμα μου είπε:
"εγώ θα δουλεύω σε άλλες χαζοδουλίτσες, μέχρι να πιαστούμε με τη δουλειά.Κάτσε εσύ συγκεντρωμένος και μην σκέφτεσαι για τα προς το ζειν του σήμερα. Οργάνωσε το αύριο μόνο"

κάτι που έγινε.....αλλά εγώ τελικά ρε φίλε δεν το εκτίμησα......
και μου το θύμησε αυτό το απλό κορίτσι στη μακρινή Ται.

σόρι για το λίγο οφφ τόπικ αλλά ελπίζω να φανεί κάπως χρήσιμο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom