Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και το ξαναλεω και θα το λεω.για ολα φταινε οι μαλακες οι αντρες.
και σας λεω και καποια παραδειγματα του αγαμητου μαλακα ελληνα.που εχουμε πολλους τετοιους εδω μεσα.

1.μονος αγροτης ψαχνει.

2.love bites.

το επομενω ριαλιτι πρεπει να λεγετε.

<< χαφτομουνις ψαχνει να γαμησι>>. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και καλά οι αγρότες που παίζει να μην υπάρχουν και γκόμενες διαθέσιμες να γνωρίσουν. Από το να την παίζουν όλη μέρα ή να γαμάνε κατσίκια, καλύτερα ας γίνουν λίγο ρόμπα στην τηλεόραση. Οι μάγειρες όμως? Τι μαλακία είναι αυτή?

Δάσκαλε πιστεύω ότι η ΣΧΟΛΗ πρέπει να αποκτήσει το δικό της κανάλι. Κάτι σαν το τηλεφώς που όλη μέρα παίρνουν τηλέφωνα σοβαρά άτομα τα οποία κάνουν καίριες ερωτήσεις σε προβλήματα που τους βασανίζουν χρόνια.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν ετσι σε βολευει δε θα σου χαλασω εγω το ονειρο οτι τα ξερεις ολα κ τα ξερεις κ σωστα..
κ το καλυτερο..
οτι καποιοι εφαρμοζουν αυτα που λες...
ετσι ειναι..αν ετσι νομιζετε..
λουκριτια οτι και να πεις  το σιγουρο ειναι ενα και θα στο πω.

δεν πιστευω οτι υπαρχει μαθητης τις σχολης που θα ηθελε να σε γαμησι.

εννοειτε οτι το τιμ των καθηγητων δεν θελουν να σε βλεπουν να τους φερνεις ουτε καφε στην αιθουσα των καθηγητων.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκριτια οτι και να πεις  το σιγουρο ειναι ενα και θα στο πω.

δεν πιστευω οτι υπαρχει μαθητης τις σχολης που θα ηθελε να σε γαμησι.

εννοειτε οτι το τιμ των καθηγητων δεν θελουν να σε βλεπουν να τους φερνεις ουτε καφε στην αιθουσα των καθηγητων.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις γινει πιο γραφικος και απο την τολμη κ γοητεια...

Επισκέπτης
Πάντως ρε παιδία μην πέσετε να με φάτε αλλά και εγώ την πάω την Λουκ πολύ τυπάκι φαίνεται!!! :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαιρομαι που τα λιγοστα λεφτα που σας εδωσα δε πηγαν χαμενα...
παπα κ μπουμπ εννοω..

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και καλά οι αγρότες που παίζει να μην υπάρχουν και γκόμενες διαθέσιμες να γνωρίσουν. Από το να την παίζουν όλη μέρα ή να γαμάνε κατσίκια, καλύτερα ας γίνουν λίγο ρόμπα στην τηλεόραση. Οι μάγειρες όμως? Τι μαλακία είναι αυτή?

Δάσκαλε πιστεύω ότι η ΣΧΟΛΗ πρέπει να αποκτήσει το δικό της κανάλι. Κάτι σαν το τηλεφώς που όλη μέρα παίρνουν τηλέφωνα σοβαρά άτομα τα οποία κάνουν καίριες ερωτήσεις σε προβλήματα που τους βασανίζουν χρόνια.
τυπε εχεις δικιο σε αυτο.το επομενο βημα τις σχολης θα ειναι να καταθεση αιτηση στο Ε.Σ.Ρ να αποκτηση αδεια δικια τις.

τυπε αναμενω την αναλυση σου για θεμα που προεκυψε μολις τωρα,απο ενα μαθητη που μου εστειλε πμ.

ο μαθητης λεει ειναι 21 χρονων και η γκομενα του 18,τα εχουν 3 χρονια και τα πανε πολυ καλα.αλλα η γκομενα ειναι παρθενα,λεει οτι δεν ειναι ετοιμη να κανει ακομα σεξ μαζι του.
ο μαθητης εχει δοκιμασει ολες τις μεθοδους και η γκομενα δεν πειθετε με τιποτα.θελει να του προτεινουμε νεους τροπους για να μπορεσει να κανει την δουλεια.

εγω του ειπα οτι μαλλον γαμιετε με αλλον η γκομενα και ο μαθητης τα πηρε ασχημα στο κρανιο και με εβρισε.αν και με εβρισε ασχημα θα του κανω την χαρη να μην ποσταρω τα πμ που μου εστειλε,διοτι η αρχη τις σχολης η εχεμυθεια.

αλλα αν συνεχισει να με βριζει θα τον κανω ρομπα κανονικη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως ρε παιδία μην πέσετε να με φάτε αλλά και εγώ την πάω την Λουκ πολύ τυπάκι φαίνεται!!! :rolleyes:

εγώ θα σε φάω ρε, που πας να την πέσεις στη μόνη μου ευκαιρία για λεσβιακό  :tickedoff:
τόσους μήνες πάω να της το φέρω λάου λάου, δε θα μου χαλάσεις τώρα τη σούπα  :cussing:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγώ θα σε φάω ρε, που πας να την πέσεις στη μόνη μου ευκαιρία για λεσβιακό  :tickedoff:
τόσους μήνες πάω να της το φέρω λάου λάου, δε θα μου χαλάσεις τώρα τη σούπα  :cussing:
γινε κουλτουριαρα ακου ροκ εντεχνα φορα σταρακια κ μη κανεις μπανιο συχνα κ ειμαι δικη σου!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παπαζον τελικα γιαυτο θα εισαι μια ζωη αγαμητος ρε φιλε.
εχουμε πει οτι με γκομενες αναρχικες-συριζα-κκε,και γενικα λιγδες δεν θα ασχολησε.

η σχολη θελει μουνια με γοβα,αερινα φορεματα,σορτσακια,και γενικα αερατες γκομενες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε εχεις δικιο σε αυτο.το επομενο βημα τις σχολης θα ειναι να καταθεση αιτηση στο Ε.Σ.Ρ να αποκτηση αδεια δικια τις.

τυπε αναμενω την αναλυση σου για θεμα που προεκυψε μολις τωρα,απο ενα μαθητη που μου εστειλε πμ.

ο μαθητης λεει ειναι 21 χρονων και η γκομενα του 18,τα εχουν 3 χρονια και τα πανε πολυ καλα.αλλα η γκομενα ειναι παρθενα,λεει οτι δεν ειναι ετοιμη να κανει ακομα σεξ μαζι του.
ο μαθητης εχει δοκιμασει ολες τις μεθοδους και η γκομενα δεν πειθετε με τιποτα.θελει να του προτεινουμε νεους τροπους για να μπορεσει να κανει την δουλεια.

εγω του ειπα οτι μαλλον γαμιετε με αλλον η γκομενα και ο μαθητης τα πηρε ασχημα στο κρανιο και με εβρισε.αν και με εβρισε ασχημα θα του κανω την χαρη να μην ποσταρω τα πμ που μου εστειλε,διοτι η αρχη τις σχολης η εχεμυθεια.

αλλα αν συνεχισει να με βριζει θα τον κανω ρομπα κανονικη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τύπε μου, δεν έχω ξανακούσει για περίπτωση που τύπος προσπαθεί επί 3 χρόνια να γαμήσει γκόμενα και ακόμα ασχολείται με αυτήν. Μάλλον είναι υπερβολικά ερωτευμένος ή αγαθός αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Εσύ τι του είπες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γινε κουλτουριαρα ακου ροκ εντεχνα φορα σταρακια κ μη κανεις μπανιο συχνα κ ειμαι δικη σου!

όχι μάνα μου, βάλε τα σταράκια σου και θα σε πάω μαργαρίτη...

δεν θα αλλάξουμε, θα γνωρίσουμε η μια τον κόσμο της άλλης  :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παπαζον τελικα γιαυτο θα εισαι μια ζωη αγαμητος ρε φιλε.
εχουμε πει οτι με γκομενες αναρχικες-συριζα-κκε,και γενικα λιγδες δεν θα ασχολησε.

η σχολη θελει μουνια με γοβα,αερινα φορεματα,σορτσακια,και γενικα αερατες γκομενες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρακανς με συμπαθεις η οχι δε με αφορα αλλα σου οφειλω ενα ειλικρινεστατο ευχαριστω!
με κανεις κ γελαω με την καλη εννοια...
αληθεια..να σαι καλα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
όχι μάνα μου, βάλε τα σταράκια σου και θα σε πάω μαργαρίτη...

δεν θα αλλάξουμε, θα γνωρίσουμε η μια τον κόσμο της άλλης  :2funny: :2funny:
δε νομιζω οτι θα το αντεξω...
σεβασου την ηλικια μου....

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε μου, δεν έχω ξανακούσει για περίπτωση που τύπος προσπαθεί επί 3 χρόνια να γαμήσει γκόμενα και ακόμα ασχολείται με αυτήν. Μάλλον είναι υπερβολικά ερωτευμένος ή αγαθός αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Εσύ τι του είπες?
τυπε του ειπα οτι την γαμαει αλλος και στραβωσε μαζι μου και με απειλησε κιολας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε πως θα ηταν στημενη η ιδανικη βραδια για να ξεπαρθενιασει καποιος μια γκομενα?
αναμενω την αναλυση σου.

ειναι απο τα θεματα που δεν εχουμε αναλυση νομιζω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο μαλλον γυναικα πρεπει να το αναλυσει...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρκανς με συμπαθεις η οχι δε με αφορα αλλα σου οφειλω ενα ειλικρινεστατο ευχαριστω!
με κανεις κ γελαω με την καλη εννοια...
αληθεια..να σαι καλα...
σε φανταζομε τωρα να εισαι μπροστα στο υπολογιστη σου,και να φορας μια μπλουζα φτηνιαρικη με ξεχειλωμενο λαιμο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom