οσο για κατι γκομενες σε στυλ λουκριτιας,νομιζω οτι και μονο που θα ασχοληθουμε μαζι τους,ειναι προσβολη,στο θεσμο <<γκομενα>> απο την ιδρυση του.
Βοηθάει όμως στο να μαθαίνει τι να αποφεύγει κανείς.
οσο για κατι γκομενες σε στυλ λουκριτιας,νομιζω οτι και μονο που θα ασχοληθουμε μαζι τους,ειναι προσβολη,στο θεσμο <<γκομενα>> απο την ιδρυση του.
Από αυτούς τους τεμπέληδες πλούτισαν οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι...Για φραγκοδίφραγκα μπάρκαρε ο άλλος με το σαπιοκάραβο του εφοπλιστή,ή έλιωνε στα καζάνια της κάθε βιομηχανίας...
τι πρεπει να κανει ενας που θα βγει το βραδυ στην αθηνα?
τυπε την αναλυση την εκανα με αφορμη οτι τωρα τελευταια γαμαω μια γκομενα που ειναι φοιτητρια σε τ.ε.ι. η οποια οσο μουναρα ειναι,αλλο τοσο ζωο ειναι στο μυαλο.απαραδεκτη κατασταση τυπε,ειναι εννοια τις γλαστρας με ολη την σημασια τις λεξεως.Τύπε σωστότατη η ανάλυσή σου για τα ΤΕΙ αν και δεν ξέρω πως σου ήρθε.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως οι μισοί που περνάνε σε ΤΕΙ, είτε ξαναδίνουν εξετάσεις, είτε πάνε σε κανα ιδιωτικό ελλάδας ή εξωτερικού.
εχεις δικιο τυπε σε αυτο.Βοηθάει όμως στο να μαθαίνει τι να αποφεύγει κανείς.
το επιπεδο σου δε διαφερει πολυ απο αυτό το εμοτικον
Μίλαγα σήμερα με κάποιον
.....
με τις ελληνίδες έχω αρχίσει και κάνω απ'ευθείας sex talk και διαπίστωσα οτι γουστάρουν να μιλάνε για παρτούζες κτλ.
στο μσν αυτά?
γιατί ειλικρινά δε νομίζω ότι μιλάνε άνετα από κοντά για παρτουζες οι ελληνίδες γενικά...
καλυτερο θα ηταν:να μαθετε να αποφευγετε τις γκομενες που δεν μπορειτε να εχετε.
τυπε την αναλυση την εκανα με αφορμη οτι τωρα τελευταια γαμαω μια γκομενα που ειναι φοιτητρια σε τ.ε.ι. η οποια οσο μουναρα ειναι,αλλο τοσο ζωο ειναι στο μυαλο.απαραδεκτη κατασταση τυπε,ειναι εννοια τις γλαστρας με ολη την σημασια τις λεξεως.
μεχρι για να καταλαβεις τυπε, οτι απαγορεψα εγω ο ιδιος την εγγραφη τις στην σχολη,διοτι θα μας ειχε ξεφτιλισει διεθνως.για το μονο που κανει ειναι για συνοδιες σε μπαρ-κλαμπ-μπουζουκια και για γαμησια στο σπιτι.
εχεις δικιο τυπε σε αυτο.
και μονο να το διαβασει ο παπαζολο αυτο ειναι κερδος.
η σχολη εκανε το καθηκον τις παλι.
δε πηγαινε σε σενα.... ;)για να πεσουμε στις γκομενες που δεν θα θελαμε να εχουμε?
καλυτερο θα ηταν:να μαθετε να αποφευγετε τις γκομενες που δεν μπορειτε να εχετε.
Πρώτα κοιτάμε αν τις θέλουμε και μετά αν τις μπορούμε, έτσι πάνε αυτά.
τυπε εχω δωσει σε τετοια γαμιολακια πολλα πτυχια.Δάσκαλε χωρίς εγγραφή δε θα μπορεί να δώσει μαθήματα άρα το θέμα πτυχίο θα πάει πίσω.
Πάντως από το να μην κάνει τίποτα, καλύτερα είναι στο ΤΕΙ.
λουκριτια παντως εσυ αν νομιζεις οτι εισαι γκομενα.
αν ετσι σε βολευει δε θα σου χαλασω εγω το ονειρο οτι τα ξερεις ολα κ τα ξερεις κ σωστα..λουκριτια παντως εσυ αν νομιζεις οτι εισαι γκομενα.
απο αυριο η σφουγγαριστρες πρεπει να πηγαινουν κομμωτηριο.