Επισκέπτης
δεν συννενοουμαστε παρολο που εχω ολη την καλη διαθεση...
απλα σου λεω οτι αυτο που λες ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.Και δεν αλλαζει η πλειοψηφια.
δεν συννενοουμαστε παρολο που εχω ολη την καλη διαθεση...
κ γω σου λεω οτι εφοσων δεν εχεις γνωρισει ΟΛΕΣ τις μουναρες που υπαρχουν δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι υσχιει αυτο που λες...απλα σου λεω οτι αυτο που λες ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.Και δεν αλλαζει η πλειοψηφια.
Επίσης σύντροφε!!!
+ασημό πορτοφόλι,τί άλλο να ζητήσω από αυτήν την ζωή;!
Προς το παρρόν πάντως μόνο τα σκατά βλέπω!!!μην της ζητάς τίποτα...θα στα δώσει απλόχερα όλα μόνη της...απλά να είσαι έτοιμος να κρατήσεις τα καλά...κ να διώξεις τα σκατά...
είναι πολύ απλό...
Προς το παρρόν πάντως μόνο τα σκατά βλέπω!!!
Αλλά έχει ο θεός!!!
τυπε παρε παρουσιες στην ταξη,γιατι αρχιζει η παραδοση.
εχω πει και αλλη φορα οτι ολες οι γυναικες ειναι καθαρματα.μεσα στα καθαρματα αυτα ειναι και οι μανες και οι αδερφες μας,οι γκομενες,οι γυναικες μας,και γενικα ολες οσες εχουν γυναικειο ονομα.(εξαιρουντε πουστηδες και τραβελια).
ολες κοιτανε την παρτυ τους και μονο.μολις παντρευρουν και κανουν παιδια,κοιτανε την παρτυ τους,και τα παιδια τους μονο.ο αντρας ειναι ο μαλακας τις υποθεσης απο την αρχη μεχρι το τελος.ξερετε καμια γκομενα που να μην περναει καλα? σας λεω οτι ολες περνανε καλα,διοτι καποιος τις ταιζει,ειτε ειναι αυτος αντρας-γκομενος-γαμιας-αδεφος-πατερας-,ξεκρεμαστη δεν μενει καμια μαγκες να ξερετε.ολες εχουν την καβαντζα τους.αρα απο εκει και περα μην ψαχνετε αυτα που δεν υπαρχουν.
συνεχιζετε..........