Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μπαι δε γουει ο ξανθοπουλος δεν ηταν ποτε ο ντρας που θα θελε καποια χωρις να την λενε μαρθα βουρτση.
αλλο καλος  αλλο κλαψομουνης.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
όσο είναι μικρούλες 20χρονες κοιτάνε τα ομορφόπαιδα, γιαυτό μια συμβουλή για τους νεαρούς.
Άμα είσαι εμφανίσημος, κοίτα να γαμήσεις όσο πιο ωραία γκομενάκια γίνεται, χωρίς να ρίξεις τον πήχη. Γιατί έτσι και μεγαλώσεις και δε παίζει γερό μπαγιόκο, θα κλαις που δεν γευτηκες τοπ μουνάκι ποτέ σου  :rockon:
Ποιος δεν πιστεύει εδώ μέσα ότι είναι εμφανίσημος;(χωρίς να πάρει δεύτερη γνώμη όμως...)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ελα πες μου για τις καλες μουναρες κοπελες που πανε με τον παιδαρο και το λεωφωρειο στην καφετερια της κυρα μαρικας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες μου εσύ αν τσούζει που δεν έχεις κούρσα και χλιδές για να βρίσκεις γκόμενες  :2funny:

Επισκέπτης
πες μου εσύ αν τσούζει που δεν έχεις κούρσα και χλιδές για να βρίσκεις γκόμενες  :2funny:

εμενα στα αρχιδια μου.Ερχονται οι γυναικες των χλιδατων και με πανε βολτα και μετα γαμησι
;) Αλλα να μην λεμε και μαλακιες...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ναι συγνωμη...
θα αρχισω να τρεφω αυταπατες οτι οι μουναρες κανουν αμαν για το καλο παιδι απο τις ταινιες αλα ξανθοπουλος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εσυ μπορει να προτιμας να κοροιδευεις τον εαυτο σου...
Αλλα το να εισαι και ρεαλιστρια ισως σε βοηθησει περισσοτερο να αλλαξεις κατι στην ζωη σου.

Φίλε εδώ που φτάσαμε δυστυχώς και οι μέτριες σνομπάρουν τα καλά παιδιά. Τα μπάζα απλά δεν έχουν επιλογή :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμενα στα αρχιδια μου.Ερχονται οι γυναικες των χλιδατων και με πανε βολτα και μετα γαμησι
;) Αλλα να μην λεμε και μαλακιες...

τότε μην κλαις, να είσαι ευχαριστημένος με ό,τι έχεις.

Επισκέπτης
τότε μην κλαις, να είσαι ευχαριστημένος με ό,τι έχεις.

δεν θα αφησω ομως χαζοβιολες και ονειροπολες σαν και εσενα να λενε παπαριες...
ακουσον ακουσον :2funny: Η μουναρα με το καλο παιδι και το λεωφωρειο που την κυκλοφορει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακουσον ακουσον :2funny: Η μουναρα με το καλο παιδι και το λεωφωρειο που την κυκλοφορει.
συμβαινει ομως..
απλα δεξου οτι καποιοι εχουν αυτο το κατι
κ δεν ειναι τα φραγκα...

Επισκέπτης
εμενα στα αρχιδια μου.Ερχονται οι γυναικες των χλιδατων και με πανε βολτα και μετα γαμησι ;) Αλλα να μην λεμε και μαλακιες...
Τι δουλειά κάνεις; :grin: :think:
Με αυτήν την πρόταση για σοφέρ πλουσίων μου κάνεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

καλά, μαζεύω τη μούρη μου που έγινε κομμάτια τώρα και πάω να δω μερικά καλά παιδιά που έχουν γαμώ τις γκόμενες  :-* :-* :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom