Επισκέπτης
Aχυρό δεν τρώω,έχω τσακωθεί απειρές φορές με Κνίτες με τα μυαλά που έχουν τα αγύριστα!!!παπαζολο οταν θα παψεις να τρως το αχυρο του κκε και του καθε μαλακα τα ξαναλεμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην τελική ναι πήγα να πηδήξω Κνίτισα,το αμαρτημά μου!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Aχυρό δεν τρώω,έχω τσακωθεί απειρές φορές με Κνίτες με τα μυαλά που έχουν τα αγύριστα!!!παπαζολο οταν θα παψεις να τρως το αχυρο του κκε και του καθε μαλακα τα ξαναλεμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tnx.Ειναι απλα να το παρεις αποφαση να κανεις μια σοβαρη διατροφη και προπονηση κυριως.
Οντως το καλοκαιρι θα εχει φτιακτει και αυτο.
το ριξες στην ανωμαλια ρε τυπε?Στην τελική ναι πήγα να πηδήξω Κνίτισα,το αμαρτημά μου!!!![]()
![]()
Δεν έφτασα μέχρι εκεί,αηδία το μαλλί και ντύσιμο πάντως!!!το ριξες στην ανωμαλια ρε τυπε?![]()
![]()
ειχε τριχα καργα?
μανάρι μου λιγότερο λέω εγώ, στήθος μια χαρά, μπράτσα τούμπανο...![]()
![]()
εγώ λέω μόνο να κόψεις τις μπύρες και θα φύγει αυτό το λίγο που κρύβει την πραγματική ομορφιά σου από μόνο του, ούτε καν προπόνηση δε θες![]()
![]()
Δεν πιστεύω να κάνεις διατροφή αστροναυτών,όλα χημικά;!Δεν πινω ποτε μπυρες η αλκοολ ρεε ;) Ειπαμε αυστηρη διατροφη.Απλα εκανα μαλλον λαθος υπολογισμους με τον υδατανθρακα και οσο να ναι "θολωσα" απλως λιγο στην κοιλια ;)
Ε το καλοκαιρακι με λιγη αεροβια θα διορθωθει.Τωρα θελω λιγο ογκο ακομα σε στηθος και ειμαι μια χαρα.
Δεν πινω ποτε μπυρες η αλκοολ ρεε ;) Ειπαμε αυστηρη διατροφη.Απλα εκανα μαλλον λαθος υπολογισμους με τον υδατανθρακα και οσο να ναι "θολωσα" απλως λιγο στην κοιλια ;)
Ε το καλοκαιρακι με λιγη αεροβια θα διορθωθει.Τωρα θελω λιγο ογκο ακομα σε στηθος και ειμαι μια χαρα.
Δεν πιστεύω να κάνεις διατροφή αστροναυτών,όλα χημικά;!![]()
![]()
φιλεναδα στο καθε ρισκο που κανει ο καθενας,δεν υπαρχει φαρδος,ουτε τυχη να ξερεις.υπαρχει δουλεια και μονο δουλεια,και μυαλο.τις προυποθεσεις τις οριζει ο καθενας για τον εαυτο του στις δουλειες του και οχι οι αλλοι.δεν θελω να επεκταθω αλλο.αλλα ενα θα σας πω,για να καταλαβετε πως λειτουργω,στα 25 μου εδωσα εξετασεις μεσω ΑΣΕΠ και με πηραν για δημοσιο υπαλληλο,και μαλιστα σε πολυ καλη θεση,και με καλο μισθο(δεν πηγα).η μανα μου κοντεψε να πεθανει εκεινο τον καιρο,η αδερφη μου δεν μου μιλουσε για 2 μηνες,ο γερος μου(αν και δημοσιος υπαλληλος),μου ειχε πει το εξης,<<παιξε το παιχνιδι σου ρε μαλακα>>.το επαιξα,γαμηθηκα και κερδισα ομως.Τετοια ρισκα ομως θελουν και αμετρητο φαρδος αρκανς και μπραβο σας που τολμησατε το 1997 αλλα πλεον δεν παίρνονται τετοια ρισκα με τετοιες προυποθεσεις που υπαρχουν!!!Πλεον ειναι στο τελικο σταδιο η τραγικη καθημερινοτητα που ζουμε.
έχεις δίκιο![]()
![]()
![]()
το καλοκαίρι κυκλοφορείς με αυτό το σέξι μπανιερό? ή είναι φόρμα? δε φαίνεται καλά στη φωτο![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε αυτή άναψε,ένα πυροσβεστήρα στην κυρία γρήγοραέχεις δίκιο![]()
![]()
![]()
το καλοκαίρι κυκλοφορείς με αυτό το σέξι μπανιερό? ή είναι φόρμα? δε φαίνεται καλά στη φωτο![]()
![]()
![]()
![]()
το μποξερακι μου ειναι
Οταν φορτωσω λιγο στηθος ακομα θα βαλω και μια φωτο που να φαινεται πιο καλα ;)
αρχηγε θεσσαλονικη ειμαι εγω.Δεν μου είπες.
Το ATOMIC το θυμάσαι;
Πρέπει να είσαι μεγαλύτερος από μένα (37).
την ιστορια θα την συνεχισω αλλη μερα.μην περιμενετε σημερα.
αναμενω σχολια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν προκειτε να γραψω εγω ποτε,ιστορια σαν του τζειμς,διοτι το σαιτ θα κλεισει την επομενη μερα κιολας.εγω δεν εκανα ουτε εξωγαμα,ουτε ειχα αναγκη να γαμισω ποτε,εγω μπλεχτικα με αλλες ιστοριες(παντα μεσα στο πλαισια τις νομιμοτητας),δραστηριοτες δηλαδη εμπορικης φυσεως.αυτα και τελος.Κομπλέ είσαι ρε τύπε, τι άλλο θες να ακούσεις δηλαδή? Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πάρεις ένα ρίσκο και να σου βγει? Μπράβο σου, μαγκιά σου και καμάρι σου. Βέβαια νομίζω πως αν έχεις να πεις story να κάνεις ένα θέμα σαν του james για να εξελιχθεί όμορφα και ας αφήσουμε αυτό το θρεντ μιας και θα υπάρχουν και άλλες απόψεις.