Νέα

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γενικότερα ο κόσμος κυκλοφορεί λιγότερο απ' ότι παλιά?

• ναι, γάμησέ τα !!!

Ψήφοι: 6 30,0%
  • βλέπω μία πτώση

Ψήφοι: 9 45,0%
  • μπα, δεν νομίζω

Ψήφοι: 4 20,0%
  • δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Ψήφοι: 1 5,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

Επισκέπτης
Σκέφτηκα ότι είναι καλό θεματάκι και μάζεψα αφορμές τους τελευταίους μήνες.
Τα ίδια ίσχυαν και για τα νησιά & τουριστικά καλοκαιρινά μέρη, πτώση τύπε παντού.
Λες να φοβάται ο κόσμος καμια γρίπη και να μένει σπίτι?
Εσύ σαν φοιτητής δεν έχεις παρατηρήσει κάτι?
Όχι δεν παρατήρησα κάτι,αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!! :P
Κοίτα η γρίπη αυξάνει τραγικά 200% υπολογίζεται.
Θα νοσήσει το 50% του πληθυσμού.
Εχούμε και θανάτους.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?

Είσαι μέγιστος τύπος. :2funny:
Πάντως πιστεύω ότι ήταν καλύτερα τότε που έβλεπες πολλές ξινισμένες ελλεεινίδες από τώρα που παίζουν λίγες ξινισμένες ελλεεινίδες αλλά πολλές περισσότερες καγκουροπαρέες.

Εσύ θυμάσαι το καλοκαίρι του 1991 , που η Νεράιδα ήταν Metal-LOFT ;
Εκεί να δεις χαμός.
Η πτώση της νυχτερινής ζωής έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια.
Απλά τώρα έπιασε πάτο.

Δεν το θυμάμαι αυτό που λες γιατί τότε δεν πήγαινα καν σχολείο.
Πάντως παρατηρώ μεγάλη διαφορά τώρα σε σχέση με 5-6 χρόνια πριν και δεν ξέρω πότε θα αρχίσει κάποιου είδους ανάκαμψη.

Επισκέπτης
Δεν το θυμάμαι αυτό που λες γιατί τότε δεν πήγαινα καν σχολείο.
Πάντως παρατηρώ μεγάλη διαφορά τώρα σε σχέση με 5-6 χρόνια πριν και δεν ξέρω πότε θα αρχίσει κάποιου είδους ανάκαμψη.

Αν δεν έχεις εμπειρίες από νύχτα δεκαετία του 1980 ή έστω πριν το 1990 , δεν έχεις δει τίποτε φίλε. Τον ξεπεσμό πρόλαβες.
Αυτοκίνηση το 1988 Τετάρτες χειμώνα να γίνεται χαμός.
Crystal Palace στον Πειραιά ξημερώματα τρίτης και να έχει 2000 άτομα.
Barbarela στη Συγγρού , γεμάτη κάθε μέρα.

Τότε οι έλληνες γλεντούσαν τη φτώχια τους.
Μετά την είδαν όλοι πλούσιοι και πήραν τα @@ μου ........

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε όλα αυτά που λες είναι σωστά και δικαιολογούν κατά ένα μεγάλο βαθμό το φαινόμενο.
Από την άλλη όμως όταν θες να βγεις να ξεσκάσεις, να ανοίξει λίγο το μάτι σου ρε τύπε, λες "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
Σέβομαι απόλυτα όσους δεν τα γουστάρουν αυτά και είναι σπιτόγατοι ή δεν ακολουθούν τη μάζα αλλά από την άλλη, πού θα πάει αυτή η κατάσταση?

τυπε να σου πω κατι για να καταλαβεις.
παλια οταν εβγαινες εξω,τα λεφτα που εδινες για διασκεδαση,ειτε σε κλαμπ-μπουζουκια-cinema-ταβερνες-μπαρ,επιαναν τοπο.τα τελευταια χρονια τα λεφτα που δινεις για διασκεδαση,δεν πιανουν τοπο,ειναι απατη.πας σε ενα μπαρ,και βλεπεις να δουλευουν κατι τσομπανακια,που ειναι μουτρωμενα,γιατι ειναι μεροκαματιαρικα τα καημενα και πρεπει να πληρωσουν το δανειο που εχουν,το ιδιο και ο μαγαζατορας,που απο εκει που εβοσκε προβατα,χρεωθηκε να κανει μαγαζι.τετοια ατομα τυπε σου προσφερουν μιζερια,και οχι διασκεδαση.δεν θελω να επεκταθω παραπανω γιατι θα γραψω σελιδες ολοκληρες.αυτα στα λεω εγω που δουλεψα 10-15 χρονια νυχτα,και δοξα το θεο,προλαβα τις καλες εποχες τις νυχτας,εστω και στο τελος.......

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Όχι αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!! :P
Εχούμε και θανάτους.
Ελεος ρε ! Οχι και να μεωθει ο κοσμος απτην γριπη που ολοι μας θα περασουμε θελοντας η μη ανώδυνα η οχι.
Η οικονομικη κριση,οι μεγαλες δυσκολιες της καθημερινοτητας στον επαγγελματικο τομεα και ο κορεσμος στα ιδια και τα ιδια ειναι τα βασικοτερα προβληματα κατα την αποψη μου.

Επισκέπτης
Ρε όλες τίς έχει περάσει;! :grin: :think:
Ποια είναι η πιο καλή;! :huh:
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

καμια χυστη μου!
Μακρυα και αλαργα απο ελεινιδες.Εσυ μπορεις να κανεις μια αρχη για εκπαιδευτικους σκοπους με την καθοδηγηση της σχολης αλλα ειναι καθαρα και μονον για εκπαιδευτικους σκοπους οι ελεινιδες.Ισα ισα για μια αλφα βητα.Για πραγματικες γυναικες και οχι εργαστηριακα υποκαταστατα να αρχισεις τα πορνοταξιδια με τον διδακτωρ πιτσιλιστη και σια :2on1:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Όχι αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!! :P
Εχούμε και θανάτους.

Το θέμα με τη γρίπη έχει θορυβήσει πολύ τον κόσμο.
Λένε ότι σε κανα μήνα θα κορυφωθεί το φαινόμενο και θα νοσήσει ο μισός πληθυσμός όπως είπες και εσύ.
Να δεις ότι φέτος για πρώτη φορά θα μπορείς να κλείνεις τραπέζι μια-δυο μέρες πριν και θα ψάχνεις άτομα που δεν θα είναι άρρωστα.

Επισκέπτης
Το θέμα με τη γρίπη έχει θορυβήσει πολύ τον κόσμο.
Λένε ότι σε κανα μήνα θα κορυφωθεί το φαινόμενο και θα νοσήσει ο μισός πληθυσμός όπως είπες και εσύ.
Να δεις ότι φέτος για πρώτη φορά θα μπορείς να κλείνεις τραπέζι μια-δυο μέρες πριν και θα ψάχνεις άτομα που δεν θα είναι άρρωστα.

εχουν αρχισει τα εμβολια ρε.
Μεχρι μεσα Δεκεμβρη νομιζω οτι ο περισσοτερος πληθυσμος θα εχει εμβολιαστει...

Επισκέπτης
αυτα στα λεω εγω που δουλεψα 10-15 χρονια νυχτα,και δοξα το θεο,προλαβα τις καλες εποχες τις νυχτας,εστω και στο τελος.......

Τεράστιε μη μου πεις ότι θυμάσαι και τη Disco-ATOMIC , τελευταίο όροφο Κηφισσού & Καβάλας !!!!!!

Είχα πάει εκεί 7-8 χρονών με γονείς και είχα καυλώσει τρελά με κάτι μουναρες 20άρες που έπαιζαν. Γύρω στο ... 1980 ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχουν αρχισει τα εμβολια ρε.
Μεχρι μεσα Δεκεμβρη νομιζω οτι ο περισσοτερος πληθυσμος θα εχει εμβολιαστει...
αφου δεν θα το κανει κανενας ρε τυπε
ξερεις κανεναν που θα το κανει εσυ?
εγω οσους ρωτησα οχι μουπαν

Επισκέπτης
αφου δεν θα το κανει κανενας ρε τυπε
ξερεις κανεναν που θα το κανει εσυ?
εγω οσους ρωτησα οχι μου παν
Είναι ο τρόμος που προκάλεσαν τα ΜΜΕ οτί είναι επικίνδυνο!!! :rolleyes:
Εμείς όλοι το κάναμε!!! :rockon:
Τώρα αν μετά από 2-3 εβδομάδες δεν ξανα δείτε papazol στο site θα ξέρε τι φταίει!!! :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι ο τρόμος που προκάλεσαν τα ΜΜΕ οτί είναι επικίνδυνο!!! :rolleyes:
Εμείς όλοι το κάναμε!!! :rockon:
Τώρα αν μετά από 2-3 εβδομάδες δεν ξανα δείτε papazol στο site θα ξέρε τι φταίει!!! :2funny: :2funny:
τυπε κοιτα μην ξυπνησεις ετσι καμια μερα :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• alien-predator-hybrid.jpg
    alien-predator-hybrid.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom