dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Γουσταρω αγρια. Αλλα ειμαι Ελλεηνιδα χοντροκωλα και δεν μου καθετε :'( :'( :'( :'( :'(
Μπα έτσι τα λέει..Μια χαρά θα σου κάτσει..
Γουσταρω αγρια. Αλλα ειμαι Ελλεηνιδα χοντροκωλα και δεν μου καθετε :'( :'( :'( :'( :'(
Όχι δεν παρατήρησα κάτι,αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!!Σκέφτηκα ότι είναι καλό θεματάκι και μάζεψα αφορμές τους τελευταίους μήνες.
Τα ίδια ίσχυαν και για τα νησιά & τουριστικά καλοκαιρινά μέρη, πτώση τύπε παντού.
Λες να φοβάται ο κόσμος καμια γρίπη και να μένει σπίτι?
Εσύ σαν φοιτητής δεν έχεις παρατηρήσει κάτι?
![]()
![]()
![]()
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?
Εσύ θυμάσαι το καλοκαίρι του 1991 , που η Νεράιδα ήταν Metal-LOFT ;
Εκεί να δεις χαμός.
Η πτώση της νυχτερινής ζωής έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια.
Απλά τώρα έπιασε πάτο.
Μπα έτσι τα λέει..Μια χαρά θα σου κάτσει..
Δεν το θυμάμαι αυτό που λες γιατί τότε δεν πήγαινα καν σχολείο.
Πάντως παρατηρώ μεγάλη διαφορά τώρα σε σχέση με 5-6 χρόνια πριν και δεν ξέρω πότε θα αρχίσει κάποιου είδους ανάκαμψη.
Ρε όλες τίς έχει περάσει;!γιατι σε γαμησα εσενα καθολου και δεν το θυμαμαι και μιλας ετσι σιγουρα?![]()
Τύπε όλα αυτά που λες είναι σωστά και δικαιολογούν κατά ένα μεγάλο βαθμό το φαινόμενο.
Από την άλλη όμως όταν θες να βγεις να ξεσκάσεις, να ανοίξει λίγο το μάτι σου ρε τύπε, λες "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
Σέβομαι απόλυτα όσους δεν τα γουστάρουν αυτά και είναι σπιτόγατοι ή δεν ακολουθούν τη μάζα αλλά από την άλλη, πού θα πάει αυτή η κατάσταση?
Ελεος ρε ! Οχι και να μεωθει ο κοσμος απτην γριπη που ολοι μας θα περασουμε θελοντας η μη ανώδυνα η οχι.Όχι αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!!
Κοίτα η γρίπη αυξάνει τραγικά 200% υπολογίζεται.
Θα νοσήσει το 50% του πληθυσμού.
Εχούμε και θανάτους.
Ρε όλες τίς έχει περάσει;!![]()
Ποια είναι η πιο καλή;!
![]()
![]()
![]()
Όχι αλλά οι γονείς με ζαλίζουν μέσα και μέσα μην κολλήσεις!!
Κοίτα η γρίπη αυξάνει τραγικά 200% υπολογίζεται.
Θα νοσήσει το 50% του πληθυσμού.
Εχούμε και θανάτους.
Το θέμα με τη γρίπη έχει θορυβήσει πολύ τον κόσμο.
Λένε ότι σε κανα μήνα θα κορυφωθεί το φαινόμενο και θα νοσήσει ο μισός πληθυσμός όπως είπες και εσύ.
Να δεις ότι φέτος για πρώτη φορά θα μπορείς να κλείνεις τραπέζι μια-δυο μέρες πριν και θα ψάχνεις άτομα που δεν θα είναι άρρωστα.
αυτα στα λεω εγω που δουλεψα 10-15 χρονια νυχτα,και δοξα το θεο,προλαβα τις καλες εποχες τις νυχτας,εστω και στο τελος.......
αφου δεν θα το κανει κανενας ρε τυπεεχουν αρχισει τα εμβολια ρε.
Μεχρι μεσα Δεκεμβρη νομιζω οτι ο περισσοτερος πληθυσμος θα εχει εμβολιαστει...
Και μετά θα επέλθει νηνεμία σιγά-σιγά!!εχουν αρχισει τα εμβολια ρε.
Μεχρι μεσα Δεκεμβρη νομιζω οτι ο περισσοτερος πληθυσμος θα εχει εμβολιαστει...
αφου δεν θα το κανει κανενας ρε τυπε
ξερεις κανεναν που θα το κανει εσυ?
εγω οσους ρωτησα οχι μουπαν
Είναι ο τρόμος που προκάλεσαν τα ΜΜΕ οτί είναι επικίνδυνο!!!αφου δεν θα το κανει κανενας ρε τυπε
ξερεις κανεναν που θα το κανει εσυ?
εγω οσους ρωτησα οχι μου παν
Είναι ο τρόμος που προκάλεσαν τα ΜΜΕ οτί είναι επικίνδυνο!!!
Εμείς όλοι το κάναμε!!!
Τώρα αν μετά από 2-3 εβδομάδες δεν ξανα δείτε papazol στο site θα ξέρε τι φταίει!!!![]()
![]()
Αν μείνω με τους ζωντανούς,αν όχι,papazol= ο μαλάκας!!!ετσι δωσε το καλο παραδειγμα![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε κοιτα μην ξυπνησεις ετσι καμια μεραΕίναι ο τρόμος που προκάλεσαν τα ΜΜΕ οτί είναι επικίνδυνο!!!
Εμείς όλοι το κάναμε!!!
Τώρα αν μετά από 2-3 εβδομάδες δεν ξανα δείτε papazol στο site θα ξέρε τι φταίει!!!![]()
![]()