Νέα

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γενικότερα ο κόσμος κυκλοφορεί λιγότερο απ' ότι παλιά?

• ναι, γάμησέ τα !!!

Ψήφοι: 6 30,0%
  • βλέπω μία πτώση

Ψήφοι: 9 45,0%
  • μπα, δεν νομίζω

Ψήφοι: 4 20,0%
  • δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Ψήφοι: 1 5,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στα μαγαζιά που κυκλοφορώ πάντως (Κωλοκυνθούς, Αχιλλέως, Φυλής, Τροφωνίου) γίνεται της πουτάνας το κάγκελο. :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά, ο κόσμος που κυκλοφορεί για διασκέδαση έχει μειωθεί δραματικά? Καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια, clubs, cinemas, malls και άλλα δε θυμίζουν σε τίποτα τους πρόσφατους παλιούς εαυτούς τους . Βούλα, Γλυφάδα, Φλοίσβος,  Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μικρολίμανο, Πασαλιμάνι,  Ζέα, Κορυδαλλός, Μπουρνάζι, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι, Παγκράτι, Βεϊκου,  Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Φάρος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι , The Mall, Κεφαλάρι, Πολιτεία και ένα σωρό άλλα μέρη που ξεχνάω τώρα, σπάνια θα τα πετύχεις να γίνεται της κακομοίρας για καφέ & φαγητό, χώρια που τα μισά έχουν κλείσει. Στα μπουζούκια αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν μείνει εκτός και είτε πρόκειται για τα καλά παρασκευοσαββατόβραδα ή τις φοιτητικές πεμπτοκυριακές, μετά τις πρώτες 1-2 βδομάδες σπάει ο κόσμος. Clubs πέρα από το Villa (αρχικά) και Venue/Candy Bar (στη συνέχεια) δεν ακούγονται, ενώ για καθημερινές βραδιές πλέον ούτε λόγος.

Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ? Τι κομβόι αυτοκινήτων δημιουργούνταν τα μεσημέρια από Διόνυσο για Νέα Μάκρη ενώ το περασμένο καλοκαίρι το πολύ-πολύ να έβλεπες κανα λεωφορείο? Πόσο τίγκα ήταν η Πειραιώς και η Ιερά Οδός γύρω στα μεσάνυχτα ενώ τώρα άντε να κολλήσεις σε καναδυο φανάρια? Πόσο κόσμο έβλεπες στα εκδοτήρια των cinemas ενώ τώρα σου δίνουν το εισιτήριο πριν τους πεις καλά-καλά ποιά ταινία θες να δεις? Τι ουρές πετύχαινες σε μπουζουκοτουαλέτες ενώ τώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκατουρήσεις? Πλέον όπου πας, παρκάρεις αμέσως, κάθεσαι αμέσως, παραγγέλνεις αμέσως και θες να φύγεις σχεδόν αμέσως. Πάει το τζέρτζελο, η βαβούρα και ο χαμός.

Άκουγα για «κρίση, κρίση, κρίση» αλλά εδώ μιλάμε για νίλα μεγάλη. Πέρα από Βάρκιζα που αυτό το καλοκαίρι λόγω Mojito & Ιsland γινόταν πανικός και το Γκάζι που αναβαθμίστηκε και προσελκύει κόσμο λόγω του μετρό, νομίζω πως όλες οι άλλες περιοχές έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση και τα γενικότερα σχόλια που ακούγονται είναι απαισιόδοξα.

Πιστεύετε πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται μονάχα στην οικονομική κρίση ή και σε άλλους παράγοντες? Μήπως παραέγινε πολύς ο κόσμος που βαριέται να βγει και τελικά προτιμά να λιώσει σε τηλεόραση & internet ή σε φιλικά σπίτια? Πότε λέτε να αλλάξει αυτό το σκηνικό σχετικά με τα θέματα διασκέδασης & εξόδων γενικότερα?
τυπε καλα να παθουνε και μην τους λυπασε καθολου.οταν σου πουλανε 4-5 καφε,7-8 μπυρα,9-10 ποτο, τα καφε,και τα μπουζουκια και τα κλαμπ εχουν τα 15αρια στην εισοδο,ψοφος τυπε,καλα να παθουνε,τις βισση και του ρεμου τις πορσε δεν θα τις πληρωνει ο καθενας.
ας λογικευτουνε ολοι τους.
τωρα μην αρχισει να λεει κανενας για τα νοικια και τον αερα που δινουν,στα αρχιδια μου τι εδωσαν,να μην εκαναν μαγαζι αμα ειναι.

Επισκέπτης
που να πας ρε τυπε κιολας
ακριβα τα παντα
σου πρηζουν τα αρχιδια για τα τσιγαρα
σαβουρες φαγητα
ταινιες κατεβαζεις απτο νετ
βλεπει μπαζο ελλεεινιδες με ξινισμενες μουρες
τι να βγεις να κανεις :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?
Να καθεσαι σαν τον μαλακα να πληρωνεις τον καφε 5 ευρω και την μπυρα 10?Ουστ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν φταίει η κρίση.

Φταίει που εγώ άρχισα να βγαίνω. Τρομάζει ο κόσμος...  :sunglasses:

o rly? :o

που να πας ρε τυπε κιολας
ακριβα τα παντα
σου πρηζουν τα αρχιδια για τα τσιγαρα
σαβουρες φαγητα
ταινιες κατεβαζεις απτο νετ
βλεπει μπαζο ελλεεινιδες με ξινισμενες μουρες
τι να βγεις να κανεις :2funny:

Τύπε έχεις ένα δίκιο.
Υπάρχει τάση ακρίβειας αλλά μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα με άλλους τομείς.
Σχετικά με τα τσιγάρα, ισχύει μόνο στα καλά μαγαζιά. Στα υπόλοιπα παίζει ακόμα ντουμάνι.
Τα φαγητά έχω την εντύπωση ότι είναι τα πιο σταθερά σε κοινό απ' όλα τα προηγούμενα που ανέφερα.
Το νετ όντως έχει επιδράσει στα cinemas, καμία σχέση με το παρελθόν.
Μέχρι και οι ελλεεινίδες έχουν κόψει κίνηση. :2funny:

Επισκέπτης
mouNINJA τύπε τί έγινε και σε έπιασε διάθεση για  κοινωνική έρευνα σου σήμερα;! :grin: :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ya rly, σκέφτομαι να το κόψω πάλι μόνο για σένα  :smitten:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?
ποποπο τι μισογυνησμος ειναι αυτος ρε μωρο μου!!! :o :o :o :o :o
Εσυ παρα εισαι  :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πορνομεταναστευση τωρα τυπε :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε καλα να παθουνε και μην τους λυπασε καθολου.οταν σου πουλανε 4-5 καφε,7-8 μπυρα,9-10 ποτο, τα καφε,και τα μπουζουκια και τα κλαμπ εχουν τα 15αρια στην εισοδο,ψοφος τυπε,καλα να παθουνε,τις βισση και του ρεμου τις πορσε δεν θα τις πληρωνει ο καθενας.
ας λογικευτουνε ολοι τους.
τωρα μην αρχισει να λεει κανενας για τα νοικια και τον αερα που δινουν,στα αρχιδια μου τι εδωσαν,να μην εκαναν μαγαζι αμα ειναι.

Τύπε όλα αυτά που λες είναι σωστά και δικαιολογούν κατά ένα μεγάλο βαθμό το φαινόμενο.
Από την άλλη όμως όταν θες να βγεις να ξεσκάσεις, να ανοίξει λίγο το μάτι σου ρε τύπε, λες "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
Σέβομαι απόλυτα όσους δεν τα γουστάρουν αυτά και είναι σπιτόγατοι ή δεν ακολουθούν τη μάζα αλλά από την άλλη, πού θα πάει αυτή η κατάσταση?

Επισκέπτης

μισογυνισμος?
Οχι εγω αγαπω το ωραιο φυλο...απλά οι ελεινιδες δεν συγκαταλεγονται στο ωραιο φυλο :grin:
Κλαψτε
:boobies:

πορνομεταναστευση τωρα τυπε :rockon:

Αμεσα.Η μονη σωτηρια.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μισογυνισμος?
Οχι εγω αγαπω το ωραιο φυλο...απλά οι ελεινιδες δεν συγκαταλεγονται στο ωραιο φυλο :grin:
Κλαψτε
:boobies:
Δηλαδη ??? σε κατι τετοιο  :zombie: μοιαζουμε???
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
mouNINJA τύπε τί έγινε και σε έπιασε διάθεση για  κοινωνική έρευνα σου σήμερα;! :grin: :think:

Σκέφτηκα ότι είναι καλό θεματάκι και μάζεψα αφορμές τους τελευταίους μήνες.
Τα ίδια ίσχυαν και για τα νησιά & τουριστικά καλοκαιρινά μέρη, πτώση τύπε παντού.
Λες να φοβάται ο κόσμος καμια γρίπη και να μένει σπίτι?
Εσύ σαν φοιτητής δεν έχεις παρατηρήσει κάτι?

ya rly, σκέφτομαι να το κόψω πάλι μόνο για σένα  :smitten:

:smitten:

Επισκέπτης
Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ?

Εσύ θυμάσαι το καλοκαίρι του 1991 , που η Νεράιδα ήταν Metal-LOFT ;
Εκεί να δεις χαμός.
Η πτώση της νυχτερινής ζωής έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια.
Απλά τώρα έπιασε πάτο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

γουστάρεις whitey εσύ;  :grin:
άτσα κατακτήσεις.. :2funny:

Και για να απαντήσω επί του θέματος, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι..Μου φαίνεται είμαι μούχλα τελικά.. :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
γουστάρεις whitey εσύ;  :grin:
άτσα κατακτήσεις.. :2funny:

Και για να απαντήσω επί του θέματος, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι..Μου φαίνεται είμαι μούχλα τελικά.. :grin:
Γουσταρω αγρια. Αλλα ειμαι Ελλεηνιδα χοντροκωλα και δεν μου καθετε  :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
Έσκασε μύτη μια ελλεηνίδα και θα γαμηθεί το thread , θα γίνει chat της πούτσας.
Ρε άι στο διάολο ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom