βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Στα μαγαζιά που κυκλοφορώ πάντως (Κωλοκυνθούς, Αχιλλέως, Φυλής, Τροφωνίου) γίνεται της πουτάνας το κάγκελο. ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε καλα να παθουνε και μην τους λυπασε καθολου.οταν σου πουλανε 4-5 καφε,7-8 μπυρα,9-10 ποτο, τα καφε,και τα μπουζουκια και τα κλαμπ εχουν τα 15αρια στην εισοδο,ψοφος τυπε,καλα να παθουνε,τις βισση και του ρεμου τις πορσε δεν θα τις πληρωνει ο καθενας.Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά, ο κόσμος που κυκλοφορεί για διασκέδαση έχει μειωθεί δραματικά? Καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια, clubs, cinemas, malls και άλλα δε θυμίζουν σε τίποτα τους πρόσφατους παλιούς εαυτούς τους . Βούλα, Γλυφάδα, Φλοίσβος, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μικρολίμανο, Πασαλιμάνι, Ζέα, Κορυδαλλός, Μπουρνάζι, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι, Παγκράτι, Βεϊκου, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Φάρος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι , The Mall, Κεφαλάρι, Πολιτεία και ένα σωρό άλλα μέρη που ξεχνάω τώρα, σπάνια θα τα πετύχεις να γίνεται της κακομοίρας για καφέ & φαγητό, χώρια που τα μισά έχουν κλείσει. Στα μπουζούκια αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν μείνει εκτός και είτε πρόκειται για τα καλά παρασκευοσαββατόβραδα ή τις φοιτητικές πεμπτοκυριακές, μετά τις πρώτες 1-2 βδομάδες σπάει ο κόσμος. Clubs πέρα από το Villa (αρχικά) και Venue/Candy Bar (στη συνέχεια) δεν ακούγονται, ενώ για καθημερινές βραδιές πλέον ούτε λόγος.
Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ? Τι κομβόι αυτοκινήτων δημιουργούνταν τα μεσημέρια από Διόνυσο για Νέα Μάκρη ενώ το περασμένο καλοκαίρι το πολύ-πολύ να έβλεπες κανα λεωφορείο? Πόσο τίγκα ήταν η Πειραιώς και η Ιερά Οδός γύρω στα μεσάνυχτα ενώ τώρα άντε να κολλήσεις σε καναδυο φανάρια? Πόσο κόσμο έβλεπες στα εκδοτήρια των cinemas ενώ τώρα σου δίνουν το εισιτήριο πριν τους πεις καλά-καλά ποιά ταινία θες να δεις? Τι ουρές πετύχαινες σε μπουζουκοτουαλέτες ενώ τώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκατουρήσεις? Πλέον όπου πας, παρκάρεις αμέσως, κάθεσαι αμέσως, παραγγέλνεις αμέσως και θες να φύγεις σχεδόν αμέσως. Πάει το τζέρτζελο, η βαβούρα και ο χαμός.
Άκουγα για «κρίση, κρίση, κρίση» αλλά εδώ μιλάμε για νίλα μεγάλη. Πέρα από Βάρκιζα που αυτό το καλοκαίρι λόγω Mojito & Ιsland γινόταν πανικός και το Γκάζι που αναβαθμίστηκε και προσελκύει κόσμο λόγω του μετρό, νομίζω πως όλες οι άλλες περιοχές έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση και τα γενικότερα σχόλια που ακούγονται είναι απαισιόδοξα.
Πιστεύετε πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται μονάχα στην οικονομική κρίση ή και σε άλλους παράγοντες? Μήπως παραέγινε πολύς ο κόσμος που βαριέται να βγει και τελικά προτιμά να λιώσει σε τηλεόραση & internet ή σε φιλικά σπίτια? Πότε λέτε να αλλάξει αυτό το σκηνικό σχετικά με τα θέματα διασκέδασης & εξόδων γενικότερα?
που να πας ρε τυπε κιολας
ακριβα τα παντα
σου πρηζουν τα αρχιδια για τα τσιγαρα
σαβουρες φαγητα
ταινιες κατεβαζεις απτο νετ
βλεπει μπαζο ελλεεινιδες με ξινισμενες μουρες
τι να βγεις να κανεις![]()
Δεν φταίει η κρίση.
Φταίει που εγώ άρχισα να βγαίνω. Τρομάζει ο κόσμος...![]()
που να πας ρε τυπε κιολας
ακριβα τα παντα
σου πρηζουν τα αρχιδια για τα τσιγαρα
σαβουρες φαγητα
ταινιες κατεβαζεις απτο νετ
βλεπει μπαζο ελλεεινιδες με ξινισμενες μουρες
τι να βγεις να κανεις![]()
ποποπο τι μισογυνησμος ειναι αυτος ρε μωρο μου!!! :o :o :o :o :o![]()
![]()
![]()
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?
Να καθεσαι σαν τον μαλακα να πληρωνεις τον καφε 5 ευρω και την μπυρα 10?Ουστ.
πορνομεταναστευση τωρα τυπε![]()
![]()
![]()
πεστα ρε τυπε.Τι να βγεις να κανεις οταν ξερεις οτι θα συναντησεις παντου ξινισμενες ελεινιδες μπαζα?
Να καθεσαι σαν τον μαλακα να πληρωνεις τον καφε 5 ευρω και την μπυρα 10?Ουστ.
μονο για τις ελλεεινιδες μιλαει ο τυποςποποπο τι μισογυνησμος ειναι αυτος ρε μωρο μου!!! :o :o :o :o :o
Εσυ παρα εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε καλα να παθουνε και μην τους λυπασε καθολου.οταν σου πουλανε 4-5 καφε,7-8 μπυρα,9-10 ποτο, τα καφε,και τα μπουζουκια και τα κλαμπ εχουν τα 15αρια στην εισοδο,ψοφος τυπε,καλα να παθουνε,τις βισση και του ρεμου τις πορσε δεν θα τις πληρωνει ο καθενας.
ας λογικευτουνε ολοι τους.
τωρα μην αρχισει να λεει κανενας για τα νοικια και τον αερα που δινουν,στα αρχιδια μου τι εδωσαν,να μην εκαναν μαγαζι αμα ειναι.
ποποπο τι μισογυνησμος ειναι αυτος ρε μωρο μου!!! :o :o :o :o :o
Εσυ παρα εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
πορνομεταναστευση τωρα τυπε![]()
Δηλαδη ??? σε κατι τετοιομισογυνισμος?
Οχι εγω αγαπω το ωραιο φυλο...απλά οι ελεινιδες δεν συγκαταλεγονται στο ωραιο φυλο
Κλαψτε
![]()
mouNINJA τύπε τί έγινε και σε έπιασε διάθεση για κοινωνική έρευνα σου σήμερα;!![]()
![]()
ya rly, σκέφτομαι να το κόψω πάλι μόνο για σένα![]()
αλλά από την άλλη, πού θα πάει αυτή η κατάσταση?
Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ?
Δηλαδη ??? σε κατι τετοιομοιαζουμε???
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ποποπο τι μισογυνησμος ειναι αυτος ρε μωρο μου!!! :o :o :o :o :o
Εσυ παρα εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
Γουσταρω αγρια. Αλλα ειμαι Ελλεηνιδα χοντροκωλα και δεν μου καθετε :'( :'( :'( :'( :'(γουστάρεις whitey εσύ;
άτσα κατακτήσεις..
Και για να απαντήσω επί του θέματος, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι..Μου φαίνεται είμαι μούχλα τελικά..![]()
Γουσταρω αγρια. Αλλα ειμαι Ελλεηνιδα χοντροκωλα και δεν μου καθετε :'( :'( :'( :'( :'(