Νέα

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γενικότερα ο κόσμος κυκλοφορεί λιγότερο απ' ότι παλιά?

• ναι, γάμησέ τα !!!

Ψήφοι: 6 30,0%
  • βλέπω μία πτώση

Ψήφοι: 9 45,0%
  • μπα, δεν νομίζω

Ψήφοι: 4 20,0%
  • δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Ψήφοι: 1 5,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε δεν προκειτε να γραψω εγω ποτε,ιστορια σαν του τζειμς,διοτι το σαιτ θα κλεισει την επομενη μερα κιολας.εγω δεν εκανα ουτε εξωγαμα,ουτε ειχα αναγκη να γαμισω ποτε,εγω μπλεχτικα με αλλες ιστοριες(παντα μεσα στο πλαισια τις νομιμοτητας),δραστηριοτες δηλαδη εμπορικης φυσεως.αυτα και τελος.

OK, πάντως γενικά μιλούσα πριν.

Σχετικά με το θέμα μας επειδή βλέπω ότι έπεσε συγχώνευση, δεν μιλούσα μόνο για το τι παίζει βράδυ αλλά γενικότερα. Βλέπεις μέρη με καφετέριες που γινόταν πασαρέλα κανονική, τώρα να είναι 3 και ο κούκος και να κάθεσαι για πλάκα όπου γουστάρεις. Από εκεί που μερικά σοβαρά μαγαζιά είχαν πόρτα για κάγκουρες και πιτσιρικάδες, βλέπεις να μπαίνουν τύποι με ζελέδες ή με τσάντες στην πλάτη. Reserve καρτελάκια θα δεις μονάχα σε τίποτα βραδιές champions league ή ανήμερα καμιας μεγάλης γιορτής που θα παιχτεί κέρασμα. Μαγαζιά που για να καθήσεις έξω στο κρύο περίμενες να αδειάσει κανα τραπεζάκι, τώρα δεν έχουν ούτε σόμπες μιας και όλοι χωράνε μέσα. Μεγάλες διαφορές.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
OK, πάντως γενικά μιλούσα πριν.

Σχετικά με το θέμα μας επειδή βλέπω ότι έπεσε συγχώνευση, δεν μιλούσα μόνο για το τι παίζει βράδυ αλλά γενικότερα. Βλέπεις μέρη με καφετέριες που γινόταν πασαρέλα κανονική, τώρα να είναι 3 και ο κούκος και να κάθεσαι για πλάκα όπου γουστάρεις. Από εκεί που μερικά σοβαρά μαγαζιά είχαν πόρτα για κάγκουρες και πιτσιρικάδες, βλέπεις να μπαίνουν τύποι με ζελέδες ή με τσάντες στην πλάτη. Reserve καρτελάκια θα δεις μονάχα σε τίποτα βραδιές champions league ή ανήμερα καμιας μεγάλης γιορτής που θα παιχτεί κέρασμα. Μαγαζιά που για να καθήσεις έξω στο κρύο περίμενες να αδειάσει κανα τραπεζάκι, τώρα δεν έχουν ούτε σόμπες μιας και όλοι χωράνε μέσα. Μεγάλες διαφορές.
τυπε να κλεισουν ολοι οι καραβλαχοι που κανανε μαγαζια ρε.ειναι δυνατον να πληρωνω 8 ευρω μπυρα,και 10 ευρω ποτο,και να με βαζει ο καθε βλακας να κατσω οπου θελει αυτος? ψοφος ρε,να μαθουν να σεβωντε το πελατη και μετα ολα ερχοντε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καμια άλλη άποψη γι' αυτό το θέμα?
Δε μιλάμε μόνο για βράδυ αλλά γενικότερα.

Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά, ο κόσμος που κυκλοφορεί για διασκέδαση έχει μειωθεί δραματικά? Καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια, clubs, cinemas, malls και άλλα δε θυμίζουν σε τίποτα τους πρόσφατους παλιούς εαυτούς τους . Βούλα, Γλυφάδα, Φλοίσβος,  Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μικρολίμανο, Πασαλιμάνι,  Ζέα, Κορυδαλλός, Μπουρνάζι, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι, Παγκράτι, Βεϊκου,  Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Φάρος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι , The Mall, Κεφαλάρι, Πολιτεία και ένα σωρό άλλα μέρη που ξεχνάω τώρα, σπάνια θα τα πετύχεις να γίνεται της κακομοίρας για καφέ & φαγητό, χώρια που τα μισά έχουν κλείσει. Στα μπουζούκια αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν μείνει εκτός και είτε πρόκειται για τα καλά παρασκευοσαββατόβραδα ή τις φοιτητικές πεμπτοκυριακές, μετά τις πρώτες 1-2 βδομάδες σπάει ο κόσμος. Clubs πέρα από το Villa (αρχικά) και Venue/Candy Bar (στη συνέχεια) δεν ακούγονται, ενώ για καθημερινές βραδιές πλέον ούτε λόγος.

Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ? Τι κομβόι αυτοκινήτων δημιουργούνταν τα μεσημέρια από Διόνυσο για Νέα Μάκρη ενώ το περασμένο καλοκαίρι το πολύ-πολύ να έβλεπες κανα λεωφορείο? Πόσο τίγκα ήταν η Πειραιώς και η Ιερά Οδός γύρω στα μεσάνυχτα ενώ τώρα άντε να κολλήσεις σε καναδυο φανάρια? Πόσο κόσμο έβλεπες στα εκδοτήρια των cinemas ενώ τώρα σου δίνουν το εισιτήριο πριν τους πεις καλά-καλά ποιά ταινία θες να δεις? Τι ουρές πετύχαινες σε μπουζουκοτουαλέτες ενώ τώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκατουρήσεις? Πλέον όπου πας, παρκάρεις αμέσως, κάθεσαι αμέσως, παραγγέλνεις αμέσως και θες να φύγεις σχεδόν αμέσως. Πάει το τζέρτζελο, η βαβούρα και ο χαμός.

Άκουγα για «κρίση, κρίση, κρίση» αλλά εδώ μιλάμε για νίλα μεγάλη. Πέρα από Βάρκιζα που αυτό το καλοκαίρι λόγω Mojito & Ιsland γινόταν πανικός και το Γκάζι που αναβαθμίστηκε και προσελκύει κόσμο λόγω του μετρό, νομίζω πως όλες οι άλλες περιοχές έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση και τα γενικότερα σχόλια που ακούγονται είναι απαισιόδοξα.

Πιστεύετε πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται μονάχα στην οικονομική κρίση ή και σε άλλους παράγοντες? Μήπως παραέγινε πολύς ο κόσμος που βαριέται να βγει και τελικά προτιμά να λιώσει σε τηλεόραση & internet ή σε φιλικά σπίτια? Πότε λέτε να αλλάξει αυτό το σκηνικό σχετικά με τα θέματα διασκέδασης & εξόδων γενικότερα?

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καμια άλλη άποψη γι' αυτό το θέμα?
Δε μιλάμε μόνο για βράδυ αλλά γενικότερα.

Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά, ο κόσμος που κυκλοφορεί για διασκέδαση έχει μειωθεί δραματικά? Καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια, clubs, cinemas, malls και άλλα δε θυμίζουν σε τίποτα τους πρόσφατους παλιούς εαυτούς τους . Βούλα, Γλυφάδα, Φλοίσβος,  Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μικρολίμανο, Πασαλιμάνι,  Ζέα, Κορυδαλλός, Μπουρνάζι, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι, Παγκράτι, Βεϊκου,  Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Φάρος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι , The Mall, Κεφαλάρι, Πολιτεία και ένα σωρό άλλα μέρη που ξεχνάω τώρα, σπάνια θα τα πετύχεις να γίνεται της κακομοίρας για καφέ & φαγητό, χώρια που τα μισά έχουν κλείσει. Στα μπουζούκια αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν μείνει εκτός και είτε πρόκειται για τα καλά παρασκευοσαββατόβραδα ή τις φοιτητικές πεμπτοκυριακές, μετά τις πρώτες 1-2 βδομάδες σπάει ο κόσμος. Clubs πέρα από το Villa (αρχικά) και Venue/Candy Bar (στη συνέχεια) δεν ακούγονται, ενώ για καθημερινές βραδιές πλέον ούτε λόγος.

Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ? Τι κομβόι αυτοκινήτων δημιουργούνταν τα μεσημέρια από Διόνυσο για Νέα Μάκρη ενώ το περασμένο καλοκαίρι το πολύ-πολύ να έβλεπες κανα λεωφορείο? Πόσο τίγκα ήταν η Πειραιώς και η Ιερά Οδός γύρω στα μεσάνυχτα ενώ τώρα άντε να κολλήσεις σε καναδυο φανάρια? Πόσο κόσμο έβλεπες στα εκδοτήρια των cinemas ενώ τώρα σου δίνουν το εισιτήριο πριν τους πεις καλά-καλά ποιά ταινία θες να δεις? Τι ουρές πετύχαινες σε μπουζουκοτουαλέτες ενώ τώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκατουρήσεις? Πλέον όπου πας, παρκάρεις αμέσως, κάθεσαι αμέσως, παραγγέλνεις αμέσως και θες να φύγεις σχεδόν αμέσως. Πάει το τζέρτζελο, η βαβούρα και ο χαμός.

Άκουγα για «κρίση, κρίση, κρίση» αλλά εδώ μιλάμε για νίλα μεγάλη. Πέρα από Βάρκιζα που αυτό το καλοκαίρι λόγω Mojito & Ιsland γινόταν πανικός και το Γκάζι που αναβαθμίστηκε και προσελκύει κόσμο λόγω του μετρό, νομίζω πως όλες οι άλλες περιοχές έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση και τα γενικότερα σχόλια που ακούγονται είναι απαισιόδοξα.

Πιστεύετε πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται μονάχα στην οικονομική κρίση ή και σε άλλους παράγοντες? Μήπως παραέγινε πολύς ο κόσμος που βαριέται να βγει και τελικά προτιμά να λιώσει σε τηλεόραση & internet ή σε φιλικά σπίτια? Πότε λέτε να αλλάξει αυτό το σκηνικό σχετικά με τα θέματα διασκέδασης & εξόδων γενικότερα?
Καλησπέρα και από εμένα.Καινούργιος σε αυτό το νήμα θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου.Συφμωνώ με τον mouninja ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη πτώση στην διασκέδαση-έξοδο γενικά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα.Αλλά πιστεύω εφ'όσον οι τιμές συνεχίζουν να βρίσκονται σε αυτά τα επίπεδα (να χρειάζεσαι μισό μεροκάματο για να πιείς μία μπίρα και να κεράσεις άλλη μία τη κοπελιά σου σε cafe-bar) τότε υπάρχει χώρος για να πέσει και άλλο η κίνηση.
Θεωρώ ότι αυτό το κακό που γινότανε σε μπουζούκια ειδικά, να πρέπει να κάθεσαι για 5 ώρες σε μία στάση που να χρειάζεσαι ορθπεδικό μετά για να ισιωσεις,να βλέπεις τη πίστα με τη διόπτρα,και να σε κοιτάνε και παράξενα που δεν παίρνεις λουλούδια (ξέρετε αυτά που έχουν σε προσφορά-μόνο 50 ευρώ το πανεράκι) και να σου λένε "κοίτα έτσι είναι και άμα σου αρέσει.Ξέρεις πόσοι περιμένουνε να μπούνε?"
Ή περιπτώσεις cafe σε in μέρη να έχουν πορτιέρη και για να μπεις και να κάτσεις θα πρέπει να περιμένεις κανένα μισάωρο και αν αρέσει η φάτσα σου στον-ην manager του μαγαζιού να σε αφήσει να κάτσεις.
Αλλά ακόμα και για τα μπουρδέλα-studio-free lancers-trans-city tours.Πιστεύετε ότι πρέπει να πληρώνουμε αυτά τα χρήματα τα οποία ζητούνται?Με δεδομένο ότι (διαβάζοντας το site ) οι τιμές τους είναι 30-40,60-100,50,70,250.Και ολα αυτά απλά για μία εκτόνωση!Δηλαδή θα πρέπει να πληρώνουμε για ένα πήδημα πάνω από 1 μεροκάματο (ανειδίκευτου εργάτη).Με βάση τις τιμές που υπήρχαν πριν το ευρώ ,οι αυξήσεις είναι πάνω από 150%.Έχετε αύξηση εσόδων πάνω από 150% εσείς?
Εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να "φτιάξουμε" την αγορά και να τη συνετίσουμε.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ξαναεπανερχομε στο θεμα τις νυχτερινης διασκεδασης.
αυτη τη στιγμη η διασκεδαση στην ελλαδα σε ολες τις μορφες ειτε ειναι club-bar-cafe-μπουζουκια-strip-κολομπαρα,μεχρι και το τελευταιο καφενειο τις ελλαδος,ειναι αισχος.ο πιτσιρικας που ειναι 20-25 χρονων δεν ξερει να διασκεδαζει,καποιος που ειναι μεγαλυτερος,30-40-50 αν παει καπου να διασκεδαση οπως διασκεδασε τα παλια τα χρονια,θα τον πουνε γραφικο,και θα τον κοροιδεψουν.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ξαναεπανερχομε στο θεμα τις νυχτερινης διασκεδασης.
αυτη τη στιγμη η διασκεδαση στην ελλαδα σε ολες τις μορφες ειτε ειναι club-bar-cafe-μπουζουκια-strip-κολομπαρα,μεχρι και το τελευταιο καφενειο τις ελλαδος,ειναι αισχος.ο πιτσιρικας που ειναι 20-25 χρονων δεν ξερει να διασκεδαζει,καποιος που ειναι μεγαλυτερος,30-40-50 αν παει καπου να διασκεδαση οπως διασκεδασε τα παλια τα χρονια,θα τον πουνε γραφικο,και θα τον κοροιδεψουν.

Τύπε μιας και είσαι μεγαλύτερος, καλό θα ήταν να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ώστε να μαθαίνουν και οι νεότεροι.
Αυτό που λες είναι πολύ γενικό γιατί αυτό το θέμα είναι συνδυασμός του τι στυλ είναι ο καθένας και του στυλ/μόδα της εποχής. Πλέον τα είδη έχουν πολλαπλασιαστεί και για παράδειγμα, διαδεδομένες νέες μόδες όπως οι βραδιές rnb δε μπορούν να μπουν σε συγκρίσεις τέτοιου τύπου μιας και δεν υπήρχαν παλαιότερα. Για δώσε μερικά παραδείγματα να καταλάβουμε προς τα που το πας ώστε να μπει το ακαδημαϊκό πλάνο σε μία σειρά.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε μιας και είσαι μεγαλύτερος, καλό θα ήταν να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ώστε να μαθαίνουν και οι νεότεροι.
Αυτό που λες είναι πολύ γενικό γιατί αυτό το θέμα είναι συνδυασμός του τι στυλ είναι ο καθένας και του στυλ/μόδα της εποχής. Πλέον τα είδη έχουν πολλαπλασιαστεί και για παράδειγμα, διαδεδομένες νέες μόδες όπως οι βραδιές rnb δε μπορούν να μπουν σε συγκρίσεις τέτοιου τύπου μιας και δεν υπήρχαν παλαιότερα. Για δώσε μερικά παραδείγματα να καταλάβουμε προς τα που το πας ώστε να μπει το ακαδημαϊκό πλάνο σε μία σειρά.
τυπε ολες οι βραδιες ειναι ιδιες,απλως αλλαζουν οι ονομασιες,και σου βαζω μερικες αντιστοιχιες για να καταλαβεις.

1.rnb-disco night
2.strip show-γκομενα dj που παιζει μουσικη με τα βιζια απο εξω.
3.live καποιου τραγουδιστη-παρουσιαση δισκου καποιου τραγουδιστη.

και πολλες <<ομοιοτητες>>.το θεμα ειναι οτι υπαρχει κοροιδια και απατη στο θεμα τις διασκεδασης,αυτη τη στιγμη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Επέτρεψε μου - υπήρχαν
Wild Rose

Αυτό στην Κηφισιά επί της Κηφισίας με τη βεράντα στον όροφο εννοείς?
Εγώ το εννοούσα περισσότερο γενικά, δηλαδή πριν 2-3 χρόνια αν πήγαινες Τρίτη ή Τετάρτη σε οποιοδήποτε γνωστό club θα ήταν βραδιά rnb. Όπως κάποια άλλη μέρα ήταν βραδιά disco & 80's, κάποια άλλη έπαιζε μόνο ελληνικά και οι υπόλοιπες ήταν μεικτές. Με αυτό τον τρόπο το κοινό μοιράζονταν και ανάλογα τι μέρα σου πρότειναν να πάτε κάπου, ήξερες σχεδόν στα σίγουρα τι στυλ παρέας είναι αυτή και τι μουσική ακούνε.

τυπε ολες οι βραδιες ειναι ιδιες,απλως αλλαζουν οι ονομασιες,και σου βαζω μερικες αντιστοιχιες για να καταλαβεις.

1.rnb-disco night
2.strip show-γκομενα dj που παιζει μουσικη με τα βιζια απο εξω.
3.live καποιου τραγουδιστη-παρουσιαση δισκου καποιου τραγουδιστη.

και πολλες <<ομοιοτητες>>.το θεμα ειναι οτι υπαρχει κοροιδια και απατη στο θεμα τις διασκεδασης,αυτη τη στιγμη.

ΟΚ, ας μή μένουμε στα ονόματα μιας και δεν πολυέχουν σημασία.
Το "κοροϊδία" πώς το εννοείς ακριβώς? Τιμολογιακά ή γενικότερα?
Η γνώμη που πάνω σε αυτό το θέμα βάσει του τι έχω δει στις μέρες μας και το τι έχω ακούσει για παλαιότερα σκηνικά, είναι ότι η διασκέδαση έχει γίνει πολύ πιο τυποποιημένη στις μέρες μας. Για παράδειγμα από την στιγμή που κλείσεις ένα τραπέζι, ξέρεις ότι θα είναι αυτός-αυτή-αυτός-αυτή-αυτή-φίλοι του έτσι-φίλες της αλλιώς και σου πουν τι μέρα και σε ποιο μαγαζί θα πάτε, ήδη έχεις καταλάβει πως θα πάει η βραδιά σε γενικές γραμμές. Έτοιμες playlists se clubs, πανομοιότυπο πρόγραμμα στα μπουζούκια, μέχρι και οι ατάκες για-να-σπάσει-ο-πάγος-με-το-κοινό των host dj's ή των μπουζουκοκαλλιτεχνών είναι οι ίδιες κάθε φορά. Σε γενικές γραμμές, το 75% των ατόμων πίνουν 2-3 είδη ποτών, τους αρέσουν μονάχα 2-3 τραγούδια και είναι ικανά να πούνε 2-3 κουβέντες παραπάνω από τις τελείως κλισέ. Νομίζω πως για τους περισσότερους έχει γίνει κάπως ρουτίνα το θέμα διασκέδασης στις μέρες μας.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε να σου πω μερικα πραγματα για να καταλαβεις.
παλια οταν εβγαινες εξω για να γουσταρεις και δεις και κανενα μουνι,οπου και να πηγαινες υπηρχαν ξεμπαρκα μουνια για να κανεις παιχνδι.τωρα πας στα μπουζουκια-κλαμπ-μπαρ,και βλεπεις οτι τις καθημερινες μερες τουλαχιστον,εχει μουνια τα οποια ειναι στημενα,δηλαδη ειναι η γκομενα του καθε σερβιτορου-μπαρμαν,και του καθε μαλακα.στημενες φασεις ανευ ουσιας,ισαι-ισα για να φαινετε οτι εχει κοσμο το μαγαζι.ο προεδρος τις καθε φοιτητικης παραταξης τα περνει απο καποιο μαγαζι,για να κανει το παρτυ εκει,και τα υπολοιπα ζωα ακουλουθουν.στημενες καταστασης κονσερβας.οι ιδιες καταστασεις παντου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αυτό στην Κηφισιά επί της Κηφισίας με τη βεράντα στον όροφο εννοείς?

αμόρφωτε... :2funny:

rocktuesdays.png
[URL unfurl="true"]http://img682.imageshack.us/img682/7450/absolutwildrose.jpg[/img[/URL]]

το μοναδικό πραγματικό club στην Αθήνα ever, όλα τα άλλα είναι discos.  :2funny:

BTW: r'n'b nights έχει και τώρα και το guezel κάθε τρίτη και έχει καλά τεμάχια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι το ΟΜΠΡΕ στην κηφισιας ενα υπογειο ,αντερ γκραουντ φασι το θυματε καποιος? 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
εντάξει, η νύχτα έχει πέσει πάρα πολύ, δεν αντιλέγω

αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι κατά την γνώμη μου ο κόσμος και όχι τι προσφέρεται στα διάφορα "μαγαζιά"

εάν έχεις δυνατή παρέα όπου και να πας, καλά θα περάσεις

προσωπικά με καλή παρέα και καθημερινές, ακόμη και σε σχεδόν άδεια ¨μαγαζιά", έχουμε περάσει γαμάτα

εάν τώρα βγαίνεις προγραμματισμένος ότι θα γαμήσεις ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μπακούρης ή με 1-2 άλλα μπακούρια σαν φαντάρος ή με τίποτα μυξοπαρθένες που θέλουν να νιώσουν για μία βραδιά ότι είναι η βανδή, τότε προφανώς καταλήγεις να βαράς μύγες ή να μετράς την ώρα πότε θα πας στα βρώμικα μπας και απολαύσεις τίποτα αυτό το γαμημένο βράδυ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φυσικά...heavy metal, τέλη 80...

πολύ ξύλο στο 538 λεωφορείο

:2funny:
Μπραβο ρε τυπε,την πρωτη φορα που πηγα,χεστηκα πανω μου,κατεβαινω την ραμπα προς την υπογα και εξω στην εισοδο,3-4 τυποι με ολα τα κομφορ,αλυσιδες κτλ,μου την πεφτουν για φραγκα,αλλα ημουν με ενα φιλο που ειχε ακρες και ξεμπερδεψαμε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.590
Πόντοι
12.056
Εγω τι να πω που πηγαινα ΒΙΚΤΩΡΙΑ στην Νικαια (σταση περιβολακι)

Οld school motherfuckers  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Faz,loft,Tessera και αργότερα Ατομο πήγαινε κανείς ή μόνο εγώ ήμουνα φλωράκι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

FAΖ εννοείται...επίσης τέλη 80 αρχές 90, loft και όλες τις παραλλαγές του (loft-loft, roman loft Κλπ) επίσης αν και ήταν disco, Tessera nope γιατί ήταν γεμάτο ποντικαράδες, Atomo ΟΚ.

To FAZ τα έσπαγε μέχρι που έγινε της μόδας. Θα μπορούσε να γίνει Wild Rose υπό συνθήκες.  :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.590
Πόντοι
12.056

Περναγανε και απο εκει μια βολτα..... Heavymetalου και ομορφη σπανια πετυχαιναμε οποτε επρεπε να παρουμε την δοση μας απο φρεσκο κρεας...

Πες μου οτι πηγαινες και Οινοφυτα και βαρυμποπη να πεθανω  :P :P :tits2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε να σου πω μερικα πραγματα για να καταλαβεις.
παλια οταν εβγαινες εξω για να γουσταρεις και δεις και κανενα μουνι,οπου και να πηγαινες υπηρχαν ξεμπαρκα μουνια για να κανεις παιχνδι.τωρα πας στα μπουζουκια-κλαμπ-μπαρ,και βλεπεις οτι τις καθημερινες μερες τουλαχιστον,εχει μουνια τα οποια ειναι στημενα,δηλαδη ειναι η γκομενα του καθε σερβιτορου-μπαρμαν,και του καθε μαλακα.στημενες φασεις ανευ ουσιας,ισαι-ισα για να φαινετε οτι εχει κοσμο το μαγαζι.ο προεδρος τις καθε φοιτητικης παραταξης τα περνει απο καποιο μαγαζι,για να κανει το παρτυ εκει,και τα υπολοιπα ζωα ακουλουθουν.στημενες καταστασης κονσερβας.οι ιδιες καταστασεις παντου.

Τύπε δεν έχεις άδικο, τα ξέμπαρκα μουνιά είναι λίγα στις μέρες μας. Τα στημένα δεν πιάνονται γιατί ξέρεις από πριν ότι αν δεν έχεις κάποια γνωριμία στο τάδε μαγαζί είναι δύσκολα τα πράγματα. Γενικότερα έχω πει ότι από παλαιότερα δεν ξέρω τι παίζει και αυτό ενδιαφέρομαι να μάθω. Προσωπικά έχω πει ότι μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά μέσα στα τελευταία 4-5 χρόνια (με peak τότε) άρα απλά υποθέτω γενικά και αόριστα μέσα από αυτά που λέτε. Πάντως τόσο διαφορετικές ήταν οι συνήθειες? Δηλαδή οι φοιτητικές παρατάξεις δεν έκαναν εκδηλώσεις πουθενά? Δεν ήξερε κάποιος τότε ότι αυτά τα 2-3 μαγαζιά είναι πρωτοκλασάτα, αυτά τα 2-3 δευτεροκλασάτα και τα υπόλοιπα ότι κάτσει? Μου έχετε δώσει την εντύπωση ότι οι τότε καθημερινές βραδιές ήταν σαν καρναβάλι ένα πράγμα, τρέλα και τα πάντα όλα.

αμόρφωτε... :2funny:

το μοναδικό πραγματικό club στην Αθήνα ever, όλα τα άλλα είναι discos.  :2funny:

BTW: r'n'b nights έχει και τώρα και το guezel κάθε τρίτη και έχει καλά τεμάχια.

Τότε μάλλον εγώ πρόλαβα το μούφα. :2funny:
Θυμάμαι ένα Wild Rose εκεί που είπα, βεράντα lounge φάση και ήρεμα πράγματα (καμία σχέση με club).
Το guzel όντως είναι στανταράκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom