Νέα

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γενικότερα ο κόσμος κυκλοφορεί λιγότερο απ' ότι παλιά?

• ναι, γάμησέ τα !!!

Ψήφοι: 6 30,0%
  • βλέπω μία πτώση

Ψήφοι: 9 45,0%
  • μπα, δεν νομίζω

Ψήφοι: 4 20,0%
  • δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Ψήφοι: 1 5,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

Επισκέπτης
πλάκα μου κάνεις? 30 ευρώ δώσανε λαδώματα με το καλημέρα!!!!!

αυτό ήταν το μικρό Mercedes και ήταν καλά μόνο Κυριακή μεσημέρι/απόγευμα...μετά από αυτό άνοιξαν άπειρα....όλα για τον πέο

Με τα 20 ευρουλακια θα γαμαγανε καμια καλη πορνη κανα τεταρτο τουλαχιστον και μετα θα τρωγανε με τα ρεστα και αρχοντικα σε κανα γυραδικο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες οταν πρωτοηρθα αθηνα ξεσκιζε το μερσεντες που ητανε στον αντ1.τις πουτανας καθε βραδυ και γουστα καλα.την επομενη χρονια δουλεψα εκει και ημουνα σε ομαδα δυνατη.ο τσιλι και οι δικοι του,βλεπουν και ειδαν τοτε πολυ μπροστα.σε καποια φαση ειχα φυγει,και πηγα στο καλουα(1998 στο υπογειο)αλλη φαση εκει,αλλα κολπα εκει.καμια σχεση αυτα τα μαγαζια με το τι γινετε σημερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
μαγκες οταν πρωτοηρθα αθηνα ξεσκιζε το μερσεντες που ητανε στον αντ1.τις πουτανας καθε βραδυ και γουστα καλα.την επομενη χρονια δουλεψα εκει και ημουνα σε ομαδα δυνατη.ο τσιλι και οι δικοι του,βλεπουν και ειδαν τοτε πολυ μπροστα.σε καποια φαση ειχα φυγει,και πηγα στο καλουα(1998 στο υπογειο)αλλη φαση εκει,αλλα κολπα εκει.καμια σχεση αυτα τα μαγαζια με το τι γινετε σημερα.

ρε αρκάνη, δεν μας τα λες καλά...

καταρχήν το Mercedes που εκθειάζεις είναι ακριβώς το στυλ διασκέδασης που έχει γαμήσει την αθήνα, λαδώματα, τραπεζώματα, στημένα σκηνικά και βαλκανοκιτς χλιδές με dj τον tsili....έλεος!

και σιγά που είχαν δει μπροστά...έτσι για να μαθαίνεις, εκεί πέρα έχουν στηθεί σκηνικά πριν τον mercedes πολυ πιο μπροστά (για αυτο το στυλ πάντα), όπως agora

το kahlua ακόμη εκεί είναι και αποτελεί καλή φάση για καθημερινές μετά τις 3 το πρωί και για δυνατές παρέες ακόμη και σήμερα...κατά τα λοιπά, μετριότης, ένα μαγαζί που ήρθε στην αθήνα αφού πρώτα πήγε καλά στην Κω όπου και ξεκίνησε, mediocre...τίποτα παραπάνω

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε τις παλαιοτερες εποχες ενα μαγαζι οταν δουλευε καλαμ,τους φοιτητες οχι μονο δεν τους ηθελε,αλλα δεν ηθελε να περνανε ουτε απο εξω απο το μαγαζιυπηρχαν αλλες καταστασεις τοτε καλυτερες,που γινοντανε καλυτερες φασεις.ο φοιτητης εκτος του οτι δεν υπηρχε τοτε,δεν μπορουσε και να πληρωση κιολας.μην κοιτας το σημερινο ξεπεσμο.

Σήμερα οι περισσότεροι φοιτητές, 1 καλή έξοδο την εβδομάδα την αντέχουν. Άμα το πάμε σε φοιτητικές βραδιές, μπορεί να βγαίνουν και περισσότερες ανα μήνα. Στην πρώτη κατηγορία, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να παίξουν σε φουλ ρυθμούς (δηλαδή με πανέρια και αναλογία τιμή ανα άτομο, μεγαλύτερη από μισό μπουκάλι). Ίσα-ίσα που μέσα από την κρίση, έχουν "αναβαθμιστεί" μιας και αυτοί κρατάνε τα μαγαζιά από το να μην το γυρίσουν σε παρασκευοσαββατόβραδα αποκλειστικά. Επομένως μήπως η φοιτητική κατηγορία είναι κερδισμένη στις μέρες μας?

πλάκα μου κάνεις? 30 ευρώ δώσανε λαδώματα με το καλημέρα!!!!!

Μα ρε τύπε πώς αλλιώς γίνεται να κάτσεις σε καλό τραπέζι αν πας τελευταία στιγμή σε μαγαζί που δεν ξέρεις κανέναν και δε θες να κάτσεις δίπλα στις τουαλέτες? Τουλάχιστον εγώ δεν έχω προλάβει άλλο τρόπο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.578
Πόντοι
12.056
!

το kahlua ακόμη εκεί είναι και αποτελεί καλή φάση για καθημερινές μετά τις 3 το πρωί και για δυνατές παρέες ακόμη και σήμερα...κατά τα λοιπά, μετριότης, ένα μαγαζί που ήρθε στην αθήνα αφού πρώτα πήγε καλά στην Κω όπου και ξεκίνησε, mediocre...τίποτα παραπάνω

....και τωρα στο Πορτο Ραφτη  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μα ρε τύπε πώς αλλιώς γίνεται να κάτσεις σε καλό τραπέζι αν πας τελευταία στιγμή σε μαγαζί που δεν ξέρεις κανέναν και δε θες να κάτσεις δίπλα στις τουαλέτες? Τουλάχιστον εγώ δεν έχω προλάβει άλλο τρόπο.

ρε σεις...Sorry Κιόλας...τι πάει να πει καλό τραπέζι? για κοψίδια πάτε?

και στην τελική...αυτή η συμπεριφορά κάνει μάγκες τους χλιμίτζουρες που λαδώνετε πριν καν μπείτε μέσα!

μετά μην παραπονιέστε που όλα είναι στημένα

....και τωρα στο Πορτο Ραφτη  :2funny:

και παλαιότερα είχε εκεί branch νομίζω, αν και προτιμούσα αλέκο στον κάλαμο όταν έβγαινα από τα σύνορα

:2funny:

Επισκέπτης

και στην τελική...αυτή η συμπεριφορά κάνει μάγκες τους χλιμίτζουρες που λαδώνετε πριν καν μπείτε μέσα!

;)
πεστα τα σκανε και μετα κλαινε για την ψευτογκλαμουρια :jerking:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω φιλε μια φορα δεν σκαω σαν μαλακας 30αρι σε μαγαζι πριν βγαλω το παλτο μου :2funny: :2funny:
οταν θα μεγαλωσεις θα μαθεις.

Σήμερα οι περισσότεροι φοιτητές, 1 καλή έξοδο την εβδομάδα την αντέχουν. Άμα το πάμε σε φοιτητικές βραδιές, μπορεί να βγαίνουν και περισσότερες ανα μήνα. Στην πρώτη κατηγορία, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να παίξουν σε φουλ ρυθμούς (δηλαδή με πανέρια και αναλογία τιμή ανα άτομο, μεγαλύτερη από μισό μπουκάλι). Ίσα-ίσα που μέσα από την κρίση, έχουν "αναβαθμιστεί" μιας και αυτοί κρατάνε τα μαγαζιά από το να μην το γυρίσουν σε παρασκευοσαββατόβραδα αποκλειστικά. Επομένως μήπως η φοιτητική κατηγορία είναι κερδισμένη στις μέρες μας?
τυπε εχεις δικιο να ξερεις.ο φοιτητης πηρε αξια για ενα και μονο λογο.ΓΕΜΙΖΕΙ μαγαζια,απο καταναλωση ειναι μηδεν.για το μ θεαθηναι ειναι μονο.

τυπε ειπαμε και αλλες φορες οτι τα γουστα πληρωνοντε.αν ηθελα δεν τα εδινα και καθομπυνα στο μπαρ,σαν απελπισμενος.

Επισκέπτης
οταν θα μεγαλωσεις θα μαθεις.

ναι ναι οτι πεις γαμηκουλα του πληκτρολογιου :jerking:
Ξερω ξερω οπου πας γαμεις εσυ...και ταυτοχρονα εισαι και 24/7 στο φορυμ :2on1:

τυπε ειπαμε και αλλες φορες οτι τα γουστα πληρωνοντε.αν ηθελα δεν τα εδινα και καθομπυνα στο μπαρ,σαν απελπισμενος.

Μπα και στο μπαρ να πηγαινες θα φορτωνες την μπαργουμεν με ολες τις πελατισες γιατι εισαι ο αρκαςν ο δασκαλος :jerking:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αρκάνη...φάσκεις και αντιφάσκεις...

μιλάς για στημένη νύχτα και πας και δίνεις 10 ευρώ για να παρκάρεις το αμάξι σου μπροστά στο τουρκομάγαζο

και μετά μας λες ότι είναι γούστο να καθίσεις σε καλό τραπέζι και ξαναλαδώνεις

ωραία άποψη για νύχτα έχεις ρε φίλε, σουβλίσατε και αρνί στο κέντρο αθηνών για να δείτε τον βέρτη?

Επισκέπτης
Αρκάνη...φάσκεις και αντιφάσκεις...

μιλάς για στημένη νύχτα και πας και δίνεις 10 ευρώ για να παρκάρεις το αμάξι σου μπροστά στο τουρκομάγαζο

και μετά μας λες ότι είναι γούστο να καθίσεις σε καλό τραπέζι και ξαναλαδώνεις

ωραία άποψη για νύχτα έχεις ρε φίλε, σουβλίσατε και αρνί στο κέντρο αθηνών για να δείτε τον βέρτη?

:2funny: :2funny:
εκει το λαδωμα ηταν πιο χοντρο στην ντορουλα.Μιλαμε τι να κλασουν οι μιζες του βατοπαιδιου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Μαν δεν έχεις άδικο και όντως δεν είναι μία λύση που την προτιμώ μιας και πολύ σπάνια πάω στο ξέμπαρκο σε τέτοια μαγαζιά.
Από την άλλη, έτσι και τελικά βλέπεις ότι η βραδιά καταλήγει στο πάτε σε 'κείνο το μαγαζί ενώ είναι περασμένη η ώρα αλλά πιστεύεις ότι θα περάσετε καλά (δηλαδή θα έρθει καλή παρέα & δεν πρέπει να φύγετε κάποια συγκεκριμένη ώρα) και θα πάρετε ξέρω 'γω 2-3 μπουκάλια & κάμποσα πανέρια, στα 30 ευρώ θα κολλήσει κανείς? Είναι αλλιώς να είσαι κοντά στην πίστα & να κόβεις κίνηση από το να είσαι πέρα στο γκρεμό, να μην βλέπεις καλά-καλά και το γκαρσόνι να σου έρχεται μία φορά στο 2ωρο. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι συνήθεια μιας και πρόκειται για έκτακτη περίπτωση αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αποθαρρυντικό το τίμημα.

Άσχετο αλλά τελικά το πάλαι ποτέ ένδοξο Wild Rose της Πανεπιστημίου έχει γίνει Elysee και τραγουδάει ο Λεμπέσης. :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μαν δεν έχεις άδικο και όντως δεν είναι μία λύση που την προτιμώ μιας και πολύ σπάνια πάω στο ξέμπαρκο σε τέτοια μαγαζιά.
Από την άλλη, έτσι και τελικά βλέπεις ότι η βραδιά καταλήγει στο πάτε σε 'κείνο το μαγαζί ενώ είναι περασμένη η ώρα αλλά πιστεύεις ότι θα περάσετε καλά (δηλαδή θα έρθει καλή παρέα & δεν πρέπει να φύγετε κάποια συγκεκριμένη ώρα) και θα πάρετε ξέρω 'γω 2-3 μπουκάλια & κάμποσα πανέρια, στα 30 ευρώ θα κολλήσει κανείς? Είναι αλλιώς να είσαι κοντά στην πίστα & να κόβεις κίνηση από το να είσαι πέρα στο γκρεμό, να μην βλέπεις καλά-καλά και το γκαρσόνι να σου έρχεται μία φορά στο 2ωρο. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι συνήθεια μιας και πρόκειται για έκτακτη περίπτωση αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αποθαρρυντικό το τίμημα.

κοίτα....προσωπικά...μην μου μιλάς για πανέρια γιατί γίνομαι έξαλλος...

δεν τα πάω τα τουρκομάγαζα και τα θεωρώ και λίγο ξεφτίλα να σου πω την αλήθεια

από εκεί και πέρα...εάν η παρέα είναι καλή, όπου και να κάτσει...καλά θα περάσει

και εάν πραγματικά είσαι μόρτης θα σε καταλάβει και το γκαρσόνι και δεν θα σε αφήσει έτσι

IMHO πάντα....αυτές οι συμπεριφορές που περιγράφει ο αρκάνης είναι που πήδηξαν κυριολεκτικά την νύχτα και έχουν κάνει μάγκες τους πουθενάδες

Άσχετο αλλά τελικά το πάλαι ποτέ ένδοξο Wild Rose της Πανεπιστημίου έχει γίνει Elysee και τραγουδάει ο Λεμπέσης. :2funny:

ιεροσυλία....  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom