amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.139
- Πόντοι
- 22.785
ti λές για εκει πού πήγαμε;;;;;;;;;οκ
αλλα εχει καμια καλη μπυραρια προς Πειραια μερια?
τι παιζει απο νυχτερινη διασκεδαση?
λεει τιποτα το θρεντακιον?
ti λές για εκει πού πήγαμε;;;;;;;;;οκ
αλλα εχει καμια καλη μπυραρια προς Πειραια μερια?
τι παιζει απο νυχτερινη διασκεδαση?
λεει τιποτα το θρεντακιον?
ti λές για εκει πού πήγαμε;;;;;;;;;
μ αρεσει η ανακατανομη του πλουτου και θελω να ξερω οτι μπορει ενας που δεν ειχε να σκουπιστει οπως λες να πλουτιζει
κι ας σου φαινεται κιτς
και βεβαια χαλαει την "αισθητικη" σε καποιους
Για wild Rose συμφωνω απόλυτα με Yorgos.To μαγαζί αυτό ήταν το απόλυτο respect.Για το υπόγειο στην Πανεπιστημίου λέω..δεν ξέρω τώρα τι παίζει εκεί
ρε αρκάνη, δεν μας τα λες καλά...
καταρχήν το Mercedes που εκθειάζεις είναι ακριβώς το στυλ διασκέδασης που έχει γαμήσει την αθήνα, λαδώματα, τραπεζώματα, στημένα σκηνικά και βαλκανοκιτς χλιδές με dj τον tsili....έλεος!
και σιγά που είχαν δει μπροστά...έτσι για να μαθαίνεις, εκεί πέρα έχουν στηθεί σκηνικά πριν τον mercedes πολυ πιο μπροστά (για αυτο το στυλ πάντα), όπως agora
το kahlua ακόμη εκεί είναι και αποτελεί καλή φάση για καθημερινές μετά τις 3 το πρωί και για δυνατές παρέες ακόμη και σήμερα...κατά τα λοιπά, μετριότης, ένα μαγαζί που ήρθε στην αθήνα αφού πρώτα πήγε καλά στην Κω όπου και ξεκίνησε, mediocre...τίποτα παραπάνω
Yorgo έχει δίκιο, αλλά έχω περάσει αρκετά ωραία 90-94 στη παραλιακή. Αργότερα εκφυλίστηκε το θέμα
ειχε κι αλλους χρυσους κανονες.μπορεί να ήταν και συνέχεια του παλιού, δεν ξέρω γιατί γεράσαμε και δεν έχουμε πλήρη άποψη, όπως έχει γεράσει και αυτός που έτρεχε το wild rose τότε και ίσως πλέον να το σερβίρει σε χαλαρό style.
πάντως, επιμένοντας, το wild rose εκεί στην πανεπιστημίου (που παλιά ήταν η make-up) ήταν club από τα λίγα
είχε και ένα χρυσό κανόνα που εκτιμούσα ιδιειτέρως
δεν έπαιξαν ποτέ μα ποτέ ελληνικά, όταν όλοι οι άλλοι ανακάλυπταν τον ελληνικό κινηματογράφο και κοπανιόντουσαν με παπαριές της βλαχοπούλου ενώ είχαν προηγηθεί τα hits της περιόδου, ακολουθούμενα από ισπανικά (κολάρες ο ο ο ο δλδ volare) και μετά από τις ζεμπεκιές κοπανιόντουσαν και με guns'n'roses
ειχε κι αλλους χρυσους κανονες.
ειχε κι αλλους χρυσους κανονες.
ενας απο αυτους ο σημαντικοτερος ισως ηταν η πιο σωστη πορτα που πιθανον εχω συναντησει σε τετοιο μαγαζι.
η πιο σωστη. οχι η πιο σκληρη.
κατα τ αλλα τι να λεμε για εκεινο το μαγαζι;
οποιος δεν το εχει ζησει δεν μπορει να το καταλαβει.
Rock Tuesdays, ωραίες βραδιές...
και ο Τάκης/μετρ ήταν από τους λίγους σοβαρούς μη καβαλημένους
Δεν τηρούνταν όμως ένας βασικός κανόνας , που βαφτίζει σοβαρό ή όχι ένα μαγαζί
(αναφέρομαι πάντα στο Wild Rose Πανεπιστημίου υπόγα , 1990) :
Να μη γαμάει ο DJ 17χρονες μαθήτριες-πελάτισσες και ειδικά όσες μιλάνε πολύ και το κάμουν σήριαλ σε όλα τα Β.Π. και τους (τότε) θαμώνες της Αυτοκίνησης ...
τα κάποια λεπτά (Minutes) διασημότητας...πως κάνεις έτσι μωρέ?
ταβέρνα με κλαρίνα όπως το 95% των υπόλοιπων.
17 είναι το νόμιμο όριο για σεξουαλικές επαφές![]()
το παράνομο όριο, ποιο είναι?
μην κολλάς στα νούμερα βρε...
τι πάει να πει ανήλικη? δλδ εάν ήταν 18 χρονών + 1 ημέρα θα ήταν οκ η φάση?