solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε θα σου προτεινω για καλη διασκεδαση ΟΔΟΣ Βρηλησσου και ΟΔΟΣ Κασανδρας.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Φιλε θα σου προτεινω για καλη διασκεδαση ΟΔΟΣ Βρηλησσου και ΟΔΟΣ Κασανδρας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλες καφετεριες στο χαλανδρι η στου ψυρρη
Την Pianeta Terra , δεκαετία '80 τη θυμάστε;
Το πρώτο κλάμπ που είχα πάει στην παραλιακή στα ... 14 μου ...
Γαμάτα!
μπορεί να ήταν και συνέχεια του παλιού, δεν ξέρω γιατί γεράσαμε και δεν έχουμε πλήρη άποψη, όπως έχει γεράσει και αυτός που έτρεχε το wild rose τότε και ίσως πλέον να το σερβίρει σε χαλαρό style.
πάντως, επιμένοντας, το wild rose εκεί στην πανεπιστημίου (που παλιά ήταν η make-up) ήταν club από τα λίγα
είχε και ένα χρυσό κανόνα που εκτιμούσα ιδιειτέρως
δεν έπαιξαν ποτέ μα ποτέ ελληνικά, όταν όλοι οι άλλοι ανακάλυπταν τον ελληνικό κινηματογράφο και κοπανιόντουσαν με παπαριές της βλαχοπούλου ενώ είχαν προηγηθεί τα hits της περιόδου, ακολουθούμενα από ισπανικά (κολάρες ο ο ο ο δλδ volare) και μετά από τις ζεμπεκιές κοπανιόντουσαν και με guns'n'roses
[size=6pt]Πάντως με συγχωρείς, αλλά το συγκεκριμένο avatar δε σε τιμά πολύ[/size]
Προτιμούσα Άλσος
[size=7pt]Eξαρτάται αν κρίνεις με βάση γεγονότα ή με βάση την προπαγάνδα που μας βομβαρδίζουν τα διάφορα ανθελληνικά πουσταριά της αριστεράς & αναρχίας. Είναι off-topic.
Αν βρεις συγκεκριμένες κατηγορίες για σύγχρονους υποστηρικτές της φυλετικής καθαρότητας , είμαι διαθέσιμος για κουβέντα σε πολιτισμένο επίπεδο σε άλλο θέμα.[/size]
φυλετικη καθαροτητα ακουω...
τα φασιστακια δεν κοιμουνται ποτε τελικα εδω..
Η αλήθεια είναι ότι η έννοια της "φυλής" είναι ακατανόητη σε όσους δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του πατέρα τους (βλ. αντιρατσιστές αναρχοαυτόνομοι Εξαρχείων).
Λοιπόν, το Wild Rose αν και πήγαινα αρκετές φορές το έβρισκα ψιλοξενέρωτο. Ήταν από τα πρώτα με αυτά που κατηγορείς.
υπερβάλεις IMHO
τα κόλπα με τα λαδώματα τα ξεκίνησαν και τα καλλέργησαν οι discoταβέρνες
Πολύς μπάφος όμως στο Άλσος ρε φίλε και πολυ σιδερένιο άρβυλο.
Το techno ως μουσική μου άρεσε πολύ , ειδικα εκείνη την εποχή ,
αλλά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θα έπρεπε να το ακούς μέσα σε νέφος μπάφου
και όλοι γύρω να φοράνε αρβύλες που ζυγίζουν άνω των 10Kgr εκαστη.
Όχι τίποτε άλλο δηλαδή , αλλά αποκλειόταν να πατήσει (δεύτερη φορά)
εκεί μέσα γυναίκα μη-αρβυλοφορούσα. Είχε πατήσει μία συνόδό μου ένας
μαλάκας χοντρός με martins και ήταν κουτσή για μια βδομάδα.
Και στο Tresor στη Γερμανία στην τελικη παιζόταν αντίστοιχη μουσική ,
αλλά η εμφάνιση ήταν πιο ανθρώπινη , οι γυναίκες πολύ περισσότερες (και ασφαλείς)
και δεν κάπνιζαν όλοι χύμα χόρτο ΜΕΣΑ στο μαγαζί , φόρα-παρτίδα.
Πίναν τα χάπια τους και τις μυτιές τους , αλλά ... κόσμια.
antonioni εσύ αλήθεια δεν είσαι ρατσιστής;
Θα γούσταρες αλήθεια αν έχεις γυιό ,
να παντρευτεί μια αραπίνα και να σου κάνει ένα εγγόνι ,
που θα έχει το όνομά σου και θα είναι κάπως έτσι;
http://[URL unfurl="true"]www.sonofthesouth.net/slavery/african-american-art/negro-smiling.jpg[/img[/URL]]
(χωρίς το παπγιόν όμως)
[/quote]
αμα γουσταρε αυτος ,ειτε αλβανιδα,ειτε μαυρη ειτε ινδιανα να μου φερνε αυτος
εμενα δεν θα μου πεφτε λογος.
οι ανθρωποι πρεπει να εχουν θαρρος.
antonioni εσύ αλήθεια δεν είσαι ρατσιστής;
Θα γούσταρες αλήθεια αν έχεις γυιό ,
να παντρευτεί μια αραπίνα και να σου κάνει ένα εγγόνι ,
που θα έχει το όνομά σου και θα είναι κάπως έτσι;
http://[URL unfurl="true"]www.sonofthesouth.net/slavery/african-american-art/negro-smiling.jpg[/img[/URL]]
(χωρίς το παπγιόν όμως)
[/quote]
γιατι δε λες ρε συ οτι ετσι ειναι οι γόνοι σου και το προσαπτεις στους αλλους;