Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι παιδια στο Στουρναρη 29 εξακολουθουν και κανουν ? εχω να παω καιρο αλλα μου ειχαν δειξει στο βαθος μεσα αν δε κανω λαθος το δωματιο με το στρωμα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
να ρωτησω κατι παιδια στο Στουρναρη 29 εξακολουθουν και κανουν ? εχω να παω καιρο αλλα μου ειχαν δειξει στο βαθος μεσα αν δε κανω λαθος το δωματιο με το στρωμα

Απο ξερω ναι
στο 120 αρι παιζει

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
παιδια ετσι ειναι στην στουρναρη.....120 ευρω για nuru me ολα μεσα
....

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
με η χωρις καποτα πιπα και οτι γουσταρης απο γαμησι κατοπιν συνενοησης δηλσδη διαλεγωντας τα προγραματα του μασαζιδικου.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
απαγορεύεται η δημοσίευση προφίλ από το facebook

Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα, εψαξα να βρω πια μασατζιδικα προσφέρουν nuru μασαζ αλλά είναι λιγο δυσκολο να βρεθουν. Εδώ θα γράφουμε πια μασατζίδικα το προσφέρουν καθώς και το κόστος για 2 φορές σεξ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπέρα, εψαξα να βρω πια μασατζιδικα προσφέρουν nuru μασαζ αλλά είναι λιγο δυσκολο να βρεθουν. Εδώ θα γράφουμε πια μασατζίδικα το προσφέρουν καθώς και το κόστος για 2 φορές σεξ.

πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα καλό θα είναι να ψάχνεις πρώτα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο

το θέμα που δημιούργησες συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον

Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα καλό θα είναι να ψάχνεις πρώτα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο

το θέμα που δημιούργησες συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον

εψαξα αλλά δεν το είχα βρει

Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Αν με καυλωσε????ηθελα να τρυπησω το κωλοστρωμα να την βαλω κατω και να της κανω τον κωλο φινιστρινι,αλλα δεν με αφηνε...λοιπόν βγαινεις απο το ντους και δεν σκουπιζεσαι μονό ξαπλωνεις μπρουμυτα σε ενα φουσκωτο μεγαλο στρωμα και σου ριχνει το ζελε με τις χουφτες.Μονο η διαφορα θερμοκρασιας φτανει για να καυλωσεις μετα πρεπει κι αυτη να ξεγυμνωθει και να ριξει το ζελε πανω στο γυμνό σωμα της,αισθησιακα οπως κανουνε στις τσοντες και να πασαλειφτει ολακερη,δευτερη ψυχρολουσια αυτη γιατι το βλεπεις απο τον καθρεφτη και μετα σε καβαλαει και τριβεται ολοκληρη πανω σου.Η καλή μασαζατζου ξερει βεβαια οτι αμα καταφερεις και γυρισεις θα γινει της καριολας,οπότε δεν σε αφηνει,σε πειραζει συνεχεια με τα βυζια την κολαρα,την μουναρα της για να εισαι συνεχεια καυλωμενος αλλα δεν πρεπει να γυρισεις μεχρι να τελειωσει το μασαζ.Ειναι λιγο ψυχαναγκαστικο αυτο για να σ' αρεσει,κρυβει βιτσιο δλδ,αλλά τα βιτσια πληρωνονται... :wanker:  :wanker:  :wanker:  :wanker:

:hi: :hi: Μπράβο που άντεξες μία ώρα

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Εχετε καμια προσφατη εμπειρια απο nurumassage.gr???
Παλια υπηρχε το Ευακι και τουλαχιστον ξεμπουκωνες. Τωρα υπαρχει μια Λουσυ και μια Σοφια. Εχει δοκιμασει κανεις μαζι τους?

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Τι εννοεις ξεμπούκωνες? Επεφτε γαμησακι με το Ευακι?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.

Αλήθεια πως καθαρίζεσαι μετά απο αυτό το τζέλ...;

Απο οτι έχω δει ειναι πολύ κολώδες

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές με τη Λούσι, έχω κάνει και με τη Σοφία και με τη Νικολ. προσωπικά προτιμώ τη Λούσι με φτιάχνει περισσότερο αλλά και η νΙΚΌΛ δε σε άφήνει παραπονεμένο και έχει και βυζάρες... με τη Σοφία δε θα ξαναέκανα μόνο μαζί της δεν τελείωσα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές με τη Λούσι, έχω κάνει και με τη Σοφία και με τη Νικολ. προσωπικά προτιμώ τη Λούσι με φτιάχνει περισσότερο αλλά και η νΙΚΌΛ δε σε άφήνει παραπονεμένο και έχει και βυζάρες... με τη Σοφία δε θα ξαναέκανα μόνο μαζί της δεν τελείωσα
θα την πετυχες σε καλη μερα.μια φορα τον χρονο συμβαινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom