Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.247
Πόντοι
13.370
Κατά τη γνώμη μου και τα δύο nuru μασάζ , τόσο αυτό της Μιχαλακοπούλου (nuru-massage.gr), όσο και αυτό κοντα στον ερυθρό σταυρό (nuruvip.gr) προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία με το ίδιο κόστος και τα δύο περιβάλλοντα είναι εξίσου καλά και καθαρά. Το μόνο που διαφέρουν είναι οι κοπέλες που κάνουν το μασάζ.
Μπορείς να βρεις κοπέλα που να έχει διάθεση και να μείνεις πολύ ευχαριστημένος, μπορεί όμως να μείνεις απλώς ευχαριστημένος. Μου είχε τύχει με την ίδια κοπέλα διαφορετική αντιμετώπιση. Κάτι άλλο που έχει σημασία είναι κάποιες επιτρέπουν πιασίματα παντού και κάποιες μόνο σε ορισμένα σημεία.

Μίλησες την γλώσσα της αλήθειας.
Έτσι ακριβώς είναι

Michael_GT

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
81
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην Μιχαλακοπούλου με Καταρίνα , Ουκρανέζα ωραίος κώλος αλλά μόνο αυτό ... γενικά κρύα πολύ, βυζί ανύπαρκτο ....αισθησιασμός μηδέν ... κλαίω τα 100 ευρώ μου

Debussy

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
15
Like
886
Πόντοι
1.011

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
536
Πόντοι
300
Διαβάζοντας της καλές κριτικές των συναγωνιστών για Εμμυ στο Nuru Vip αποφάσισα λοιπόν και εγώ να το επισκεφτώ.

Καταρχάς ο χώρος αισθητικά πιο ωραίος από Μιχαλακοπούλου καο δωμάτιο και Υποδοχή αλλά μου έκανε εντύπωση ότι η πετσέτα ήταν κρεμασμένη στο καλόγερο και δεν είχε παντόφλες . Φάουλ για εμένα .

Τέσπα με υποδέχεται το κορίτσι μπαίνω γρήγορα για ντουζακι και περιμένω στο στρώμα .
Έρχεται η Εμμυ η οποια είναι πιτσιρίκα μαυρούλα (που δεν είμαι φαν) με πολύ όμορφο πρόσωπο όμως μερικά περιττά κιλά και 2 σχετικά πεσμένες αλλά βυζαρες . Ξεκινάμε το Nuru στο οποίο η κοπέλα ήταν πολύ δυνατή και ξεκινάει σιγά σιγά να πλησιάζει αισθησιακά στο αυτί να με γλείφει και εκεί και στο λαιμο και να μου χαϊδεύει τα @@ , γενικά πολύ καυλοτική . Μετά από κανα τέταρτο γυρνάω και ξεκιναει να μου τρίβει τις βυζαρες στην μούρη , όπου δεν άντεξα και άρχισα να τις γλείφω παρά το gel και στην συνέχει κατεβαίνει προς κάτω όπου άρχισε να κάνει τα δικά της και όταν της ζήτησα να με γλείψει τον έβαλε στο στόμα χωρίς κανένα δισταγμό όπου και τελείωσα μετά από πολύ λίγο .
Με καθαρίζει και με ρώτησε αν θέλω να συνεχίζουμε το μασάζ όπως και έγινε για τα υπόλοιπα 5-10 λεπτά που είχαν μείνει .

Πολύ καλη συνολικά εντύπωση για την κοπέλα η οποία και πολυ δεκτική ηταν σε χουφτώματα κτλ και διαθεςη να σε ικανοποίηση είχε και μέσα στην καύλα ηταν .

+1 από εμένα αξίζει

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Κάποιος συναγωνιστής για milf Μυρτώ στο nuru-massage?
Δοκίμασα.. Δεν θα την προτιμήσω ξανά φίλε μου. Δεν γνωρίζει την τέχνη, και μου έδωσε την εντύπωση πως έκανε εξάσκηση πάνω μου.Κατω του μετρίου για μένα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.674
Πόντοι
5.595
Δοκίμασα.. Δεν θα την προτιμήσω ξανά φίλε μου. Δεν γνωρίζει την τέχνη, και μου έδωσε την εντύπωση πως έκανε εξάσκηση πάνω μου.Κατω του μετρίου για μένα.

Μπράβο συναγωνιστή, μας σώζεις από 100στάρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom