You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φοβερό μασάζ αλήθεια ποια απο αυτές κανει άραγε..;Έχει ξαναδουλέψει στο Μιχαλακοπούλου/Παγκράτι.
Μαύρη, νέα σε ηλικία, όμορφη σε πρόσωπο και σώμα, αρκετά ευδιάθετη.
Μην περιμένετε κανα φοβερό μασάζ..
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Αν θες την απλή απάντηση, ΚΑΜΙΑ.Φοβερό μασάζ αλήθεια ποια απο αυτές κανει άραγε..;
Αν θες απ τους τυφλούς τον μονόφθαλμο, Βανέσσα, Νικόλ, Μαρία. Νικόλ εγώ δεν έχω πάρει, οι περισσότεροι συμπαίκτες έχουν μείνει ικανοποιημένοι.
Ναι, έχεις πάει Ιαπωνία εσύ, έκανες νουρου, και μπορείς να συγκρίνεις κιόλαςΑν θες την απλή απάντηση, ΚΑΜΙΑ.
Αν θες απ τους τυφλούς τον μονόφθαλμο, Βανέσσα, Νικόλ, Μαρία. Νικόλ εγώ δεν έχω πάρει, οι περισσότεροι συμπαίκτες έχουν μείνει ικανοποιημένοι.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Ρε τύπε, πριν 3 μηνύματα δεν λες για την Ελένη; Σου ζήτησε κανείς τον λόγο;Ναι, έχεις πάει Ιαπωνία εσύ, έκανες νουρου, και μπορείς να συγκρίνεις κιόλας
Σόρρυ που πρέπει να βγάλω διαβατήριο να δείτε την βίζα μου για να έχω άποψη.
Οκ ευχαριστώ πάντως γιατί ψήνομαι το τελευταίο διάστημαΑν θες την απλή απάντηση, ΚΑΜΙΑ.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Το μόνο που ξέρω είναι πως έχει πάρει μεταγραφή η Bella εκεί.Τελικά στο καινουργιο πηγε κανενας εκτός απο τους προμότορες;
Καμία καλή έχει;η ότι να ναιΤο μόνο που ξέρω είναι πως έχει πάρει μεταγραφή η Bella εκεί.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Ρε παίκτη, διάβασες αυτό που έγραψα;Καμία καλή έχει;η ότι να ναι
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Παίκτη από το παράρτημα Μιαχαλακοπούλου/Παγκρατίου δεν θα πάρεις κάτι άλλο πέρα από φραπέ.Καλημέρα συναγωνιστές! Βλέπω έχει πολύ ψωμί το νήμα, αλλά επειδή βλέπω πως κάποια δεδομένα αλλάζουν γρήγορα. Θέλω να δοκιμάσω nuru και σε πρόσθετες παροχές, ο,τι περισσότερο γίνεται. Τι μου προτείνετε;
Για το καινούριο nuru vip εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι.
Uncatchable
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 537
- Πόντοι
- 290
Από φωτογραφίες όλες καλές φαίνονται...Το θέμα είναι μην πάμε και είναι εντελώς διαφορετική...Η Victoria απο το Nuruvip φαίνεται δυνατή περίπτωση σε σχέση με όλες τις άλλες απο την φωτογραφία δλδ....έχει κάποιος εμπειρία να μας πει πως ειναι απο κοντά??
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Άρα πρακτικά αυτά τα 2 είναι που παίζουν μόνο;Παίκτη από το παράρτημα Μιαχαλακοπούλου/Παγκρατίου δεν θα πάρεις κάτι άλλο πέρα από φραπέ.
Για το καινούριο nuru vip εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Εγώ σαν κοινός θνητός αυτά γνωρίζω.Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Άρα πρακτικά αυτά τα 2 είναι που παίζουν μόνο;
Τώρα αν υπάρχουν άλλα πιο πριβέ, πιο ακριβά, κτλ., ας μας φωτίσει κάποιος άλλος.
Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Με googlαρισμα βρήκα κι αυτό, αλλά δεν φαίνεται να ειδικεύεται σε nuru... Best #1 Nuru Massage | Secret MassageΕγώ σαν κοινός θνητός αυτά γνωρίζω.
Τώρα αν υπάρχουν άλλα πιο πριβέ, πιο ακριβά, κτλ., ας μας φωτίσει κάποιος άλλος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 304
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις