Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.708
- Πόντοι
- 7.636
Τότε καλή φασηναι ,πακέτο!
Τότε καλή φασηναι ,πακέτο!
νομίζω ότι όλες κάνουνε ,άλλες πιό τυπικά και άλλες πιό ''ζεστά'' !Τότε καλή φαση
Raja πιο έμπειρη, Jessica πιο νεαρή κι όμορφη.Δοκιμάστηκε η Βερόνικα ,θετικές εντυπώσεις ,σερβιρίστηκε γλυκός φραπές,όμορφη γυναίκα γύρω στα 35+ .Μεταξύ των δύο Ασιατισών ποιά θα προτείνατε ;
Χέρι ή και με το σώμα κατα την περιπλάνηση του πάνω σουνομίζω ότι όλες κάνουνε ,άλλες πιό τυπικά και άλλες πιό ''ζεστά'' !
Και μετά δύο ,την προηγούμενη βδομάδα δοκιμάστηκε και η Τζέσικα ,καλό σώμα και στήθος ,μέτριο προσωπο,πιτσιρίκα ,καλό νουρού τόχει αλλά τυπικό τέλος χωρίς φαντασία+δεν αφήνει πολλά αγγίγματα από μένα πλέον ΟΧΙ.Χέρι ή και με το σώμα κατα την περιπλάνηση του πάνω σου
Τους έχει φάει η μαλακιά τύπε. Το νουρου δεν είναι απαραίτητα γαμησι. Αυτοί για να δώσουν το 100ρικο και να μην κλαίνε μετά , θέλουν και μασάζ νουρου και γαμησι και αεροπλανικα. Γιατί δεν πάνε όπου έχουν και γαμησι αποδεδειγμένα δεν καταλαβαίνω. Αν θες γαμησο έχει τόσα μαγαζιά . Αν θες νουρου θα πας σε νουρου .Πάντως εδώ διαμαρτυρεστε όλοι που έχει μόνο φραπέ στα 100ε που στο κάτω κάτω αν βάζανε και μπριζόλα θα γινόταν χαμός από κόσμο γιατί έχουν και εμφανίσιμες κοπέλες.. Επίσης είναι σε δικό τους χώρο έτσι..Στα κατοικον όταν χρεώνουν 60ε για ψευτομασαζ είναι όλα κομπλέ που οι κοπέλες είναι και με ρούχα κι όλας.
Δεν θα ξαναπήγαινα από θέμα ομορφιάς, καλή ηταν αν και λίγο σοβαρή αλλά από θέμα ομορφιάς με τίποτα.Με bella από Μιχαλακοπούλου έχει κανείς εμπειρία;
Ναι εγω. Μη το ενα μη το αλλο, οχι ξινη, αλλα φανερα αποστασιοποιημενη. Ερωτισμος μηδεν . Αν θες να πεταξεις 100 ευρω , να πας!Με bella από Μιχαλακοπούλου έχει κανείς εμπειρία;
Τους έχει φάει η μαλακιά τύπε. Το νουρου δεν είναι απαραίτητα γαμησι. Αυτοί για να δώσουν το 100ρικο και να μην κλαίνε μετά , θέλουν και μασάζ νουρου και γαμησι και αεροπλανικα. Γιατί δεν πάνε όπου έχουν και γαμησι αποδεδειγμένα δεν καταλαβαίνω. Αν θες γαμησο έχει τόσα μαγαζιά . Αν θες νουρου θα πας σε νουρου .
Απαπαπα.Ακομη τα κλαίω τα 100 Ευρωπουλα φίλος.Τις δοκίμασα όλες.Η Βερόνικα είναι η πιο δεκτική σε όλα όσα επιτρέπονται στο νουρου, ξέρει να διαχειριστεί το ανδρικό φύλο,(δούλευε εξωτερικό η κοπέλα,κ φαίνεται) δεν είναι καμιά μιξοπαρθενα, και η αμέσως επόμενη Μαρία.Ερχεται η Βανέσα, και τέλος.Αυτες αξίζουν.. Έχει και μια Ρωσίδα νομίζω που μυρίζει ιδρώτα, Μακριά!!!!Ναι εγω. Μη το ενα μη το αλλο, οχι ξινη, αλλα φανερα αποστασιοποιημενη. Ερωτισμος μηδεν . Αν θες να πεταξεις 100 ευρω , να πας!
Αυτές αξίζουν ή τα κλαίς τα 100;Απαπαπα.Ακομη τα κλαίω τα 100 Ευρωπουλα φίλος.Τις δοκίμασα όλες.Η Βερόνικα είναι η πιο δεκτική σε όλα όσα επιτρέπονται στο νουρου, ξέρει να διαχειριστεί το ανδρικό φύλο,(δούλευε εξωτερικό η κοπέλα,κ φαίνεται) δεν είναι καμιά μιξοπαρθενα, και η αμέσως επόμενη Μαρία.Ερχεται η Βανέσα, και τέλος.Αυτες αξίζουν.. Έχει και μια Ρωσίδα νομίζω που μυρίζει ιδρώτα, Μακριά!!!!
Αρχική - Nuru Massage Το ίδιο είναι με αυτό που συζητούν παραπάνω είναι το νέο siteΜαγκες φραπε εχει τουλαχιστων εδω?? 100Ε θελουν
Nuru Massage Athens - Το πιο Nuru Massage της πόλης!
Nuru Massage. Μασάζ Νούρου στην Καρδιά της Αθήνας. Το μασάζ όπως δεν το νιώσατε ποτέ!nurumassage.gr
Λογικά η ρωσίδα που λες είναι η Καταρίνα , η οποία στη φωτό φαίνεται η καλύτερη εμφανισιακά εκεί μέσα ,αν θέλεις πες μας αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φωτό και αν ''τόχει'' το άθλημα !Απαπαπα.Ακομη τα κλαίω τα 100 Ευρωπουλα φίλος.Τις δοκίμασα όλες.Η Βερόνικα είναι η πιο δεκτική σε όλα όσα επιτρέπονται στο νουρου, ξέρει να διαχειριστεί το ανδρικό φύλο,(δούλευε εξωτερικό η κοπέλα,κ φαίνεται) δεν είναι καμιά μιξοπαρθενα, και η αμέσως επόμενη Μαρία.Ερχεται η Βανέσα, και τέλος.Αυτες αξίζουν.. Έχει και μια Ρωσίδα νομίζω που μυρίζει ιδρώτα, Μακριά!!!!
Για μένα φίλε μου, αυτές είναι οι καλύτερες.. Οι απόψεις όμως διαφέρουν από άτομο σε άτομο..Σεξ δεν κάνεις στο νουρου, οπότε εστιάζεις στο ποια έχει ωραίο σώμα, είναι όμορφη, και είναι δεκτική σε χουφτωματα κτλ.. Εγώ με την Βερόνικα πέρασα τέλεια,με κάλυψε πλήρως η κοπέλα.. Αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά..Αυτές αξίζουν ή τα κλαίς τα 100;
Και αυτές οι 3 μέχρι που φτάνουν;
Αχα.. Ούτε εγώ δεν την γνώρισα στην φωτογραφία. Έχει όμορφο πρόσωπο, μικρή είναι, αλλά από σώμα δεν λέει.. Πλαδαρή, και παραπάνω κιλά από ότι θα έπρεπε.ικανοποιητικο μασάζ θα έλεγα.εμενα δεν με κάλυψε ..Λογικά η ρωσίδα που λες είναι η Καταρίνα , η οποία στη φωτό φαίνεται η καλύτερη εμφανισιακά εκεί μέσα ,αν θέλεις πες μας αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φωτό και αν ''τόχει'' το άθλημα !