Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.395
Πόντοι
26.236
φιλε δεν εχω παει ποτε.
εχω διαβασει τα χειροτερα εδω και ουτε απ εξω δεν εχω περασει.
Μη πας θα χαλαστείς . Τους σώνει που έχει γύρω γύρω νοσοκομεία , γραφεία και μετρο κοντά με πολύ κόσμο .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.278
Πόντοι
41.813
α στα διαλα εσυ ρε που χωνεσαι παντου. :s&m_1:
Μη πας θα χαλαστείς . Τους σώνει που έχει γύρω γύρω νοσοκομεία , γραφεία και μετρο κοντά με πολύ κόσμο .
δεν υπαρχει περιπτωση με οσα εχω διαβασει.

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.361
Πόντοι
1.056
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση Nuru της προκοπής δεν θα βρεθεί, πέρα απ 2 αντε 3 κοπέλες σε όλο τον λεκανοπέδιο που δίνουν body to Body κ να λέμε ευχαριστωω

• Like
Αντιδράσεις: Spin31

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.278
Πόντοι
41.813
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση Nuru της προκοπής δεν θα βρεθεί, πέρα απ 2 αντε 3 κοπέλες σε όλο τον λεκανοπέδιο που δίνουν body to Body κ να λέμε ευχαριστωω
νουρου εκανε μονο μια για μενα.
Τζεσικαρα απο Σ45 παλια.
ολα τα αλλα ειναι γτπ απλα.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Έχω δει στο Er.. πορταλ κάποιο City Gold Spa στην Βασιλίσσης Σοφίας oτι προσφέρει body to body μασάζ, έχει ωραίες φωτογραφίες και νεαρές κοπέλες στο site, εγώ που ενδιαφέρομαι μόνο για μασάζ αξίζει να πάω ( όταν ξανά ανέβω Αθήνα) ? έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το μασάζ που προσφέρουν??
Παλιό κατάστημα που ήταν στην οδό Φαληρου παράλληλος της Συγγρού αρκετά ψηλά πριν το μετρο Ακρόπολις . Παλιο σπίτι . Υπηρεσίες χαμαμ ( μεγάλο ξεχωριστό δωμάτιο στην κορυφή της σκάλας ) , σάουνα , τζακούζι , και κανονικά δωμάτια για μασαζ .Τζακούζι , χαμαμ , σάουνα με συντροφια την θεραπεύτρια από την αρχή της συνεδρίας . Λίγο ακριβό (100-120) αλλά ενδιαφέρον
Μεταφέρθηκε στην Βας. Κωνσταντίνου κοντά στο άγαλμα Τρουμαν σαν Olotropiki με διαφορετικό χώρο σε διαμέρισμα ορόφου με ίδιες υπηρεσίες ( χαμαμ κλπ )
Μετά πήγε στην τωρινή διεύθυνση και δεν έχω γνώση …
Φαντάζομαι ότι θα είναι περίπου ίδιες υπηρεσίες βάσει της θεωρίας τους

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Σημερα Τριτη 7/03 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.:rockon::rockon::rockon:

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
Έχω δει στο Er.. πορταλ κάποιο City Gold Spa στην Βασιλίσσης Σοφίας oτι προσφέρει body to body μασάζ, έχει ωραίες φωτογραφίες και νεαρές κοπέλες στο site, εγώ που ενδιαφέρομαι μόνο για μασάζ αξίζει να πάω ( όταν ξανά ανέβω Αθήνα) ? έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το μασάζ που προσφέρουν??
λιγο μασαζ και λιγο β μερος συν 20 ευρο απο οτι παιρνουν τα αλλα ιδρυματα στα ιδια προγραμματα.... νουρου ουτε για αστειο

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Λοιπόν για τους λάτρεις του nuru..

Nuru στο paradise ξεχάστε το.. μόνο το τζελ έχουν αγοράσει και αυτό το χρησιμοποιούν με το σταγονόμετρο

Ούτε γνώριζε πως γίνεται η θεραπεύτρια. Να πω ότι το μαγαζί αξίζει επίσκεψης ειδικά μετά τις τελευταίες επιστροφές, αλλά τα νουρού που λέει είναι σανό για πρόβατα

Δεν έχουν καν στρώμα..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Εγώ προσωπικά κοντά στο νουρού έχω πάρει μόνο Μιχαλακοπούλου (χωρίς φυσικά πολύ καλές after υπηρεσίες)

Καλό θα είναι να γράφουμε εδώ μέσα που γίνεται νουρού γιατί όπου υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και παραπληροφόρηση

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Σημερα Πεμπτη 9/03 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.:rockon::rockon::rockon:

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.198
Πόντοι
201
Παλιό κατάστημα που ήταν στην οδό Φαληρου παράλληλος της Συγγρού αρκετά ψηλά πριν το μετρο Ακρόπολις . Παλιο σπίτι . Υπηρεσίες χαμαμ ( μεγάλο ξεχωριστό δωμάτιο στην κορυφή της σκάλας ) , σάουνα , τζακούζι , και κανονικά δωμάτια για μασαζ .Τζακούζι , χαμαμ , σάουνα με συντροφια την θεραπεύτρια από την αρχή της συνεδρίας . Λίγο ακριβό (100-120) αλλά ενδιαφέρον
Μεταφέρθηκε στην Βας. Κωνσταντίνου κοντά στο άγαλμα Τρουμαν σαν Olotropiki με διαφορετικό χώρο σε διαμέρισμα ορόφου με ίδιες υπηρεσίες ( χαμαμ κλπ )
Μετά πήγε στην τωρινή διεύθυνση και δεν έχω γνώση …
Φαντάζομαι ότι θα είναι περίπου ίδιες υπηρεσίες βάσει της θεωρίας τους
στο τζακουζι μπαίνει και η θεπαπευτρια? η μονος?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Σημερα Πεμπτη 9/03 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.:rockon::rockon::rockon:

Ίδια προσφορά με νουρου μούφα ή κανονική τώρα; :jerking:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
στο τζακουζι μπαίνει και η θεπαπευτρια? η μονος?
Μαζί με την θεραπεύτρια στο χαμαμ , σάουνα με μασαζ εκεί και τζακούζι αρχικά και μετά στο κρεβάτι μασαζ .
Αυτά είναι πριν μερικά χρόνια και δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει κάτι … ρωτάς ποια συνοδεύει και αποφασίζεις εάν σου αρέσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom