Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365

Μούφα είναι, πήγαινε στο θρεντ και θα καταλάβεις

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Σημερα Δευτερα 29/5 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.:rockon::rockon::rockon:

Paradise Spa 6942 084629 - 210 9011410

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.753
Πόντοι
2.816
αν υπάρχει κάποια πρόταση με ποια από τις κοπέλες να ξεκινήσω?.. (άνετη, καλός χαρακτήρας, σωματότυπος)... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία!
Θες και προίκα;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Τους έχει φάει η μαλακιά τύπε. Το νουρου δεν είναι απαραίτητα γαμησι. Αυτοί για να δώσουν το 100ρικο και να μην κλαίνε μετά , θέλουν και μασάζ νουρου και γαμησι και αεροπλανικα. Γιατί δεν πάνε όπου έχουν και γαμησι αποδεδειγμένα δεν καταλαβαίνω. Αν θες γαμησο έχει τόσα μαγαζιά . Αν θες νουρου θα πας σε νουρου .
Ναι τυπε, μάλλον εδώ είναι επιστημονισες. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία που ημουν σου κάνουν 70 λεπτά νουρου σε πλένει πριν και μετά σου κάνει τα πάντα όλα λες και είσαι με τη γκόμενα σου ,που να ξέρουν οι ιαπωνεζες από αυτά

Συνημμένα

• IMG_20230512_114347.jpg
    IMG_20230512_114347.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 181

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ναι τυπε, μάλλον εδώ είναι επιστημονισες. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία που ημουν σου κάνουν 70 λεπτά νουρου σε πλένει πριν και μετά σου κάνει τα πάντα όλα λες και είσαι με τη γκόμενα σου ,που να ξέρουν οι ιαπωνεζες από αυτά
Και στην Ελβετία πληρώνεις 400€ για 45'..Στην ταυλανδη 20€ για 1 ώρα τι θες να μας πεις.. ??

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Φίλε τι λες . Μην μπερδεύεις το νουρου με τις τσόντες νουρου που βλέπεις και έρχεσαι μετά και μας τα λες . Επιστημονική φαντασία να πούμε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Φίλε τι λες . Μην μπερδεύεις το νουρου με τις τσόντες νουρου που βλέπεις και έρχεσαι μετά και μας τα λες . Επιστημονική φαντασία να πούμε
Tυλε, εγώ σου έβαλα και φωτό από ιαπωνεζικο shoapland, άρα μάλλον δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με αυτά που λέω; Τι σε κοφτει εσένα αν ο κόσμος μάθει ότι στην Ιαπωνία το νουρου είναι φουλ πακέτο;

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Tυλε, εγώ σου έβαλα και φωτό από ιαπωνεζικο shoapland, άρα μάλλον δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με αυτά που λέω; Τι σε κοφτει εσένα αν ο κόσμος μάθει ότι στην Ιαπωνία το νουρου είναι φουλ πακέτο;
Ότι εδώ δεν είσαι στην Ιαπωνία μάλλον??? Το νουρου είναι μασάζ με το σώμα..Οι κοπέλες αυτό κάνουν.. Δεν έχει φουλ κ μίνι πακέτα.. Μια σωστή κοπέλα,κ καθαρή, δεν θα μπει μέσα στην μπανιέρα με τον καθένα.. Είσαι σοβαρός??? Τι λες?? Τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν.. Και πολύ καλά κάνουν.. Καλύτερα λιγότεροι πελάτες,πάρα να διακινδυνεύουν την υγεία τους για 100€...

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ε, ναι..Ας πηγαίνουν στην Ιαπωνία στην τελική...

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Απαντησες σε εμένα προσωπικά και με ρωτάς τώρα τι με κοφτει , λες και πετάχτηκα άσχετος ξέρω γω ? Και εγώ μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία την Πάρις Χίλτον τι θα πει ότι την γσμησα ?
Ότι εδώ δεν είσαι στην Ιαπωνία μάλλον??? Το νουρου είναι μασάζ με το σώμα..Οι κοπέλες αυτό κάνουν.. Δεν έχει φουλ κ μίνι πακέτα.. Μια σωστή κοπέλα,κ καθαρή, δεν θα μπει μέσα στην μπανιέρα με τον καθένα.. Είσαι σοβαρός??? Τι λες?? Τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν.. Και πολύ καλά κάνουν.. Καλύτερα λιγότεροι πελάτες,πάρα να διακινδυνεύουν την υγεία τους για 100€...
Τα οποία δεν παίρνουν και όλα σίγουρα . Άσε ρε εμάς βρήκε τώρα το πιτσιρίκι. Πολύ xvideos βλέπει και τα μπερδεύει. Όχι τίποτα άλλο , θα βγάλει εισιτήρια για Ιαπωνία νομίζοντας ότι θα περάσει 1000 και 1 νύχτες και θα απογοητευτεί!!!! Εντομεταξυ αυτό που λέει δεν στέκει ούτε εκεί. Οι λεγόμενες γκέισες δεν γαμιιυνται με τον πελάτη απλά τον φροντίζουν και κάνουν νουρου που όντως είναι στην κουλτούρα τους αλλά σαν μασάζ όχι τσόντα και μάλιστα είναι όντως μασάζ διότι δεν κάθονται απλά να γλιστράνε. Χρησιμοποιούν μέχρι και τα μπούτια τους για πιέσεις

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Απαντησες σε εμένα προσωπικά και με ρωτάς τώρα τι με κοφτει , λες και πετάχτηκα άσχετος ξέρω γω ? Και εγώ μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία την Πάρις Χίλτον τι θα πει ότι την γσμησα ?

Τα οποία δεν παίρνουν και όλα σίγουρα . Άσε ρε εμάς βρήκε τώρα το πιτσιρίκι. Πολύ xvideos βλέπει και τα μπερδεύει. Όχι τίποτα άλλο , θα βγάλει εισιτήρια για Ιαπωνία νομίζοντας ότι θα περάσει 1000 και 1 νύχτες και θα απογοητευτεί!!!! Εντομεταξυ αυτό που λέει δεν στέκει ούτε εκεί. Οι λεγόμενες γκέισες δεν γαμιιυνται με τον πελάτη απλά τον φροντίζουν και κάνουν νουρου που όντως είναι στην κουλτούρα τους αλλά σαν μασάζ όχι τσόντα και μάλιστα είναι όντως μασάζ διότι δεν κάθονται απλά να γλιστράνε. Χρησιμοποιούν μέχρι και τα μπούτια τους για πιέσεις
Βλακακο, πέρασα ήδη δυο μήνες στην Ιαπωνία. Μάλλον εσυ ότι λες το έχεις δει Σε τσόντες γιατί δε στέκει στην πραγματικότητα. Ξεκαβαληστε λίγο ορισμένοι που την έχετε δει ειδήμονες. Άσχετοι ειστε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.
Με έκανες και γέλασα ..Μαλλον εσύ πήγες ένα ταξίδι κ έπιασες το τον παπά από τα. αρχι@ια... Άντε αγόρι μου στην ευχή της Παναγίας

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Βλακακο, πέρασα ήδη δυο μήνες στην Ιαπωνία. Μάλλον εσυ ότι λες το έχεις δει Σε τσόντες γιατί δε στέκει στην πραγματικότητα. Ξεκαβαληστε λίγο ορισμένοι που την έχετε δει ειδήμονες. Άσχετοι ειστε

Αγόρι μου πήγαινε παίξε ξυστό. Δεν έχεις ιδέα τι λες

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Έλεος ρε μάγκες μην γαμάτε το νήμα, μια χαρά ενημερωνόμασταν εδώ μέσα για το νουρού..

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Σημερα Παρασκευη 30/6 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.:rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom