Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.556
- Πόντοι
- 5.646
Τρια μικροκαμωμενα πιπίνια ιδανικα για nuru massage...για λίγες μερες στο Silver Spa 6940980316
ωραία μωράκια
Τρια μικροκαμωμενα πιπίνια ιδανικα για nuru massage...για λίγες μερες στο Silver Spa 6940980316
ωραία μωράκια
Και τα 3 δείχνουν super.Τρια μικροκαμωμενα πιπίνια ιδανικα για nuru massage...για λίγες μερες στο Silver Spa 6940980316
Θες και προίκα;αν υπάρχει κάποια πρόταση με ποια από τις κοπέλες να ξεκινήσω?.. (άνετη, καλός χαρακτήρας, σωματότυπος)... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία!
Ωραίος φίλε . γέλασαΘες και προίκα;
Και στα δικά μας..Ωραίος φίλε . γέλασα
Ναι τυπε, μάλλον εδώ είναι επιστημονισες. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία που ημουν σου κάνουν 70 λεπτά νουρου σε πλένει πριν και μετά σου κάνει τα πάντα όλα λες και είσαι με τη γκόμενα σου ,που να ξέρουν οι ιαπωνεζες από αυτάΤους έχει φάει η μαλακιά τύπε. Το νουρου δεν είναι απαραίτητα γαμησι. Αυτοί για να δώσουν το 100ρικο και να μην κλαίνε μετά , θέλουν και μασάζ νουρου και γαμησι και αεροπλανικα. Γιατί δεν πάνε όπου έχουν και γαμησι αποδεδειγμένα δεν καταλαβαίνω. Αν θες γαμησο έχει τόσα μαγαζιά . Αν θες νουρου θα πας σε νουρου .
Και στην Ελβετία πληρώνεις 400€ για 45'..Στην ταυλανδη 20€ για 1 ώρα τι θες να μας πεις.. ??Ναι τυπε, μάλλον εδώ είναι επιστημονισες. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία που ημουν σου κάνουν 70 λεπτά νουρου σε πλένει πριν και μετά σου κάνει τα πάντα όλα λες και είσαι με τη γκόμενα σου ,που να ξέρουν οι ιαπωνεζες από αυτά
Φίλε τι λες . Μην μπερδεύεις το νουρου με τις τσόντες νουρου που βλέπεις και έρχεσαι μετά και μας τα λες . Επιστημονική φαντασία να πούμεΝαι τυπε, μάλλον εδώ είναι επιστημονισες. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία που ημουν σου κάνουν 70 λεπτά νουρου σε πλένει πριν και μετά σου κάνει τα πάντα όλα λες και είσαι με τη γκόμενα σου ,που να ξέρουν οι ιαπωνεζες από αυτά
Tυλε, εγώ σου έβαλα και φωτό από ιαπωνεζικο shoapland, άρα μάλλον δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με αυτά που λέω; Τι σε κοφτει εσένα αν ο κόσμος μάθει ότι στην Ιαπωνία το νουρου είναι φουλ πακέτο;Φίλε τι λες . Μην μπερδεύεις το νουρου με τις τσόντες νουρου που βλέπεις και έρχεσαι μετά και μας τα λες . Επιστημονική φαντασία να πούμε
Ότι εδώ δεν είσαι στην Ιαπωνία μάλλον??? Το νουρου είναι μασάζ με το σώμα..Οι κοπέλες αυτό κάνουν.. Δεν έχει φουλ κ μίνι πακέτα.. Μια σωστή κοπέλα,κ καθαρή, δεν θα μπει μέσα στην μπανιέρα με τον καθένα.. Είσαι σοβαρός??? Τι λες?? Τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν.. Και πολύ καλά κάνουν.. Καλύτερα λιγότεροι πελάτες,πάρα να διακινδυνεύουν την υγεία τους για 100€...Tυλε, εγώ σου έβαλα και φωτό από ιαπωνεζικο shoapland, άρα μάλλον δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με αυτά που λέω; Τι σε κοφτει εσένα αν ο κόσμος μάθει ότι στην Ιαπωνία το νουρου είναι φουλ πακέτο;
Ε, ναι..Ας πηγαίνουν στην Ιαπωνία στην τελική...Φίλε τι λες . Μην μπερδεύεις το νουρου με τις τσόντες νουρου που βλέπεις και έρχεσαι μετά και μας τα λες . Επιστημονική φαντασία να πούμε
Απαντησες σε εμένα προσωπικά και με ρωτάς τώρα τι με κοφτει , λες και πετάχτηκα άσχετος ξέρω γω ? Και εγώ μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία την Πάρις Χίλτον τι θα πει ότι την γσμησα ?Tυλε, εγώ σου έβαλα και φωτό από ιαπωνεζικο shoapland, άρα μάλλον δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με αυτά που λέω; Τι σε κοφτει εσένα αν ο κόσμος μάθει ότι στην Ιαπωνία το νουρου είναι φουλ πακέτο;
Τα οποία δεν παίρνουν και όλα σίγουρα . Άσε ρε εμάς βρήκε τώρα το πιτσιρίκι. Πολύ xvideos βλέπει και τα μπερδεύει. Όχι τίποτα άλλο , θα βγάλει εισιτήρια για Ιαπωνία νομίζοντας ότι θα περάσει 1000 και 1 νύχτες και θα απογοητευτεί!!!! Εντομεταξυ αυτό που λέει δεν στέκει ούτε εκεί. Οι λεγόμενες γκέισες δεν γαμιιυνται με τον πελάτη απλά τον φροντίζουν και κάνουν νουρου που όντως είναι στην κουλτούρα τους αλλά σαν μασάζ όχι τσόντα και μάλιστα είναι όντως μασάζ διότι δεν κάθονται απλά να γλιστράνε. Χρησιμοποιούν μέχρι και τα μπούτια τους για πιέσειςΌτι εδώ δεν είσαι στην Ιαπωνία μάλλον??? Το νουρου είναι μασάζ με το σώμα..Οι κοπέλες αυτό κάνουν.. Δεν έχει φουλ κ μίνι πακέτα.. Μια σωστή κοπέλα,κ καθαρή, δεν θα μπει μέσα στην μπανιέρα με τον καθένα.. Είσαι σοβαρός??? Τι λες?? Τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν.. Και πολύ καλά κάνουν.. Καλύτερα λιγότεροι πελάτες,πάρα να διακινδυνεύουν την υγεία τους για 100€...
Βλακακο, πέρασα ήδη δυο μήνες στην Ιαπωνία. Μάλλον εσυ ότι λες το έχεις δει Σε τσόντες γιατί δε στέκει στην πραγματικότητα. Ξεκαβαληστε λίγο ορισμένοι που την έχετε δει ειδήμονες. Άσχετοι ειστεΑπαντησες σε εμένα προσωπικά και με ρωτάς τώρα τι με κοφτει , λες και πετάχτηκα άσχετος ξέρω γω ? Και εγώ μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία την Πάρις Χίλτον τι θα πει ότι την γσμησα ?
Τα οποία δεν παίρνουν και όλα σίγουρα . Άσε ρε εμάς βρήκε τώρα το πιτσιρίκι. Πολύ xvideos βλέπει και τα μπερδεύει. Όχι τίποτα άλλο , θα βγάλει εισιτήρια για Ιαπωνία νομίζοντας ότι θα περάσει 1000 και 1 νύχτες και θα απογοητευτεί!!!! Εντομεταξυ αυτό που λέει δεν στέκει ούτε εκεί. Οι λεγόμενες γκέισες δεν γαμιιυνται με τον πελάτη απλά τον φροντίζουν και κάνουν νουρου που όντως είναι στην κουλτούρα τους αλλά σαν μασάζ όχι τσόντα και μάλιστα είναι όντως μασάζ διότι δεν κάθονται απλά να γλιστράνε. Χρησιμοποιούν μέχρι και τα μπούτια τους για πιέσεις
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.Ότι εδώ δεν είσαι στην Ιαπωνία μάλλον??? Το νουρου είναι μασάζ με το σώμα..Οι κοπέλες αυτό κάνουν.. Δεν έχει φουλ κ μίνι πακέτα.. Μια σωστή κοπέλα,κ καθαρή, δεν θα μπει μέσα στην μπανιέρα με τον καθένα.. Είσαι σοβαρός??? Τι λες?? Τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν.. Και πολύ καλά κάνουν.. Καλύτερα λιγότεροι πελάτες,πάρα να διακινδυνεύουν την υγεία τους για 100€...
Με έκανες και γέλασα ..Μαλλον εσύ πήγες ένα ταξίδι κ έπιασες το τον παπά από τα. αρχι@ια... Άντε αγόρι μου στην ευχή της ΠαναγίαςΦαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.
Βλακακο, πέρασα ήδη δυο μήνες στην Ιαπωνία. Μάλλον εσυ ότι λες το έχεις δει Σε τσόντες γιατί δε στέκει στην πραγματικότητα. Ξεκαβαληστε λίγο ορισμένοι που την έχετε δει ειδήμονες. Άσχετοι ειστε
Αγόρι μου πήγαινε παίξε ξυστό. Δεν έχεις ιδέα τι λεςΦαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι λες μαλακιες τώρα έτσι? Γιατί με τη λογική σου κανένα είδος μασάζ δε πρέπει να προσφέρει έξτρα . Τα ακα τσιμπουκια, τα δαχτυλιασματα, τα γλωσσόφιλα κλπ που συμβαίνουν στα ελληνικά μασάζιδικά δεν εμπεριέχουν κατά τη γνώμη σου κινδύνους μολύνσεων? Ποσό είσαι ρε τυπε?13? Το. Να μη γνωρίζεις κάτι επειδή δεν είχες τη δυνατότητα να πας στην Ιαπωνία είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να λες ένα σωρό πίπες για πράγματα που δε γνωρίζεις ειναι απλά μαλακια.